I vrag nosi Pradu?
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I vrag nosi Pradu?
Rabarbara wrote:Ja nisam ni imala klasičnu vjenčanicu. Imala sam neki elegantni kostimić krem boje. :)Noor wrote:ja stanem u vjenčanicu, a MM u odijelo s vjenčanjametilda wrote:ja imam dvije sićušne mch iz boljih vremena kao uspomenu da sam prije 10 godina mogla stati u njih
Zanimljivo, ni ja nisam imala klasičnu vjenčanicu.. izgledalo prije kao kratka spavaćica
Guest- Guest
ajde stavi kakva ti se sviđa :)
evo jedne.....
evo jedne.....
Noor wrote: Preseksi. Prevelik mi je dekolte za gola ramena.
Odlična. Ovi nabori skriju i manje trbuščiće
Nikako! Mrzim haljine dronjke, s rupama u rukavima. I prekratka je.
Ova zadnja ne može. Donji dio je lijep, ali se nosi bez grudnjaka, a to ne ide uz moje godine.
Guest- Guest
Meni je drag Ralph Lauren. Ženstveni modeli, ali mogu proći i pod poslovne haljine.
Cijene su čak podnošljive, pogotovo ako uhvatim rasprodaju u P&C.
ovakva crna recimo
ova dolje je malčice prekratka, ali je gore čedna, pa bi mogla proći kratkoća.
Cijene su čak podnošljive, pogotovo ako uhvatim rasprodaju u P&C.
ovakva crna recimo
ova dolje je malčice prekratka, ali je gore čedna, pa bi mogla proći kratkoća.
Guest- Guest
Ovu sam kupila za Božićni domjenak. Šteta što nije crna, ali nije bila loša uz ešarpu smaragdnozelene boje i sive salonke.
Moram napomenuti da na meni nekako drugačije stoji. Trunčicu je rastegnuta
Guest- Guest
Tko, ja?Noor wrote:ajde stavi kakva ti se sviđa :)
evo jedne.....
Na drugim mi se sviđavećina njih, sebe ne mogu zamisliti ni u jednoj.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:
Fali joj bolero ili rukavi.
samo duge crne rukavice, ništa drugo joj ne treba
ne volim široke rukave, inače je lijepaRabarbara wrote:
i ovoj bi rukave suzilaRabarbara wrote:
volim taj kroj, s naborina na jednom boku :)
odličnaRabarbara wrote:
Ovu sam kupila za Božićni domjenak. Šteta što nije crna, ali nije bila loša uz ešarpu smaragdnozelene boje i sive salonke.
Moram napomenuti da na meni nekako drugačije stoji. Trunčicu je rastegnuta
Ja volim šire rukave. Pogotovo ako su jedini ukras na haljini.
I inače ne volim odjeću koja je skroz pripijena uz tijelo. Malo nabora mora biti. :)
I inače ne volim odjeću koja je skroz pripijena uz tijelo. Malo nabora mora biti. :)
Guest- Guest
da, jasno, nabori pokriju sve što treba :)
A treba... naročito sad početkom godine .Noor wrote:da, jasno, nabori pokriju sve što treba :)
Imaš kakvu zanimljivu a učinkovitu dijetu?
Bez teretane, ako može
Guest- Guest
imam :)Rabarbara wrote:A treba... naročito sad početkom godine .Noor wrote:da, jasno, nabori pokriju sve što treba :)
Bez teretane, ako može
zove se keto dijeta, nije teška, nisi gladna...samo izbaciš UH
ima i grupa https://www.facebook.com/groups/ketogena.prehrana/
brzo ide, učinkovita je
Ćirnula sam i sviđa mi se. :)Noor wrote:imam :)Rabarbara wrote:A treba... naročito sad početkom godine .Noor wrote:da, jasno, nabori pokriju sve što treba :)
Bez teretane, ako može
brzo ide, učinkovita je
Ok, za proteine mi je jasno, ali količina masti koja se unosi (čak je obavezna) je pravo iznenađenje.
Hvala.
Guest- Guest
da, vrhnja, maslinovog ulja, masnih sireva...koliko ti srce želi :)Rabarbara wrote:Ćirnula sam i sviđa mi se. :)Noor wrote:imam :)Rabarbara wrote:A treba... naročito sad početkom godine .Noor wrote:da, jasno, nabori pokriju sve što treba :)
Bez teretane, ako može
brzo ide, učinkovita je
Ok, za proteine mi je jasno, ali količina masti koja se unosi (čak je obavezna) je pravo iznenađenje.
Hvala.
bez kruha, tijesta, riže i krumpira mogu...al bez vrhnja i sireva mi je teško ...zato se ovo i meni jako, jako sviđa :)
za ljetne dane...boho chic!
Last edited by Noor on 2/1/2019, 20:48; edited 1 time in total
Ima li neki jelovnik (preporuka) što jesti za doručak, što za ručak što za večeru. Ono da si ga ti isprobala. Našla sam puno o Dukanu, jelovnici, preporuke, ali za keto ne. Ima li neki poseban režim, nešto što se treba znati prije početka dijete?Noor wrote:
da, vrhnja, maslinovog ulja, masnih sireva...koliko ti srce želi :)
bez kruha, tijesta, riže i krumpira mogu...al bez vrhnja i sireva mi je teško ...zato se ovo i meni jako, jako sviđa :)
Čitala sam po internetu, različiti su komentari. Uglavnom tvrde da zbog velike količine masti treba ići u teretanu, a to mi je valjda najmrže mjesto na svijetu.
Maksimum vježbanja može biti yoga 2 x tjedno i hodanje pola sata dnevno. Ok. ajd otići ću nedjeljom na plivanje, blizu su bazeni, ali da ću imati volju u dvoranama nabijati mišiće, e to sumnjam
Guest- Guest
ne trebaš ići u teretanu,i ja je mrzim, iako je imam doma..Rabarbara wrote:Ima li neki jelovnik (preporuka) što jesti za doručak, što za ručak što za večeru. Ono da si ga ti isprobala. Našla sam puno o Dukanu, jelovnici, preporuke, ali za keto ne. Ima li neki poseban režim, nešto što se treba znati prije početka dijete?Noor wrote:
Čitala sam po internetu, različiti su komentari. Uglavnom tvrde da zbog velike količine masti treba ići u teretanu, a to mi je valjda najmrže mjesto na svijetu.
Maksimum vježbanja može biti yoga 2 x tjedno i hodanje pola sata dnevno. Ok. ajd otići ću nedjeljom na plivanje, blizu su bazeni, ali da ću imati volju u dvoranama nabijati mišiće, e to sumnjam
kad sam na ketu, svako jutro idem na kardio, brze šetnje, uz koje doma ili u prirodi izvedem neke osnovne vježbe, ili vozim bicikl, puno plivam...i tako
puno dana je prošlo da nisam ništa od toga, a rezultati su svejedno dolazili, jer sam bila disciplinirana u prehrani.
za doručak sam često 2 meko kuhana jaja i avokado ili kajganu sa suhom šunkom ili pršutom, pa unutra još i chedar sir, ili samo neku salatu s tunom, često samo jedan avokado...i tako
Ovo s avokadom neće ići, ne volim ga. Nadoknadit ću orašastim plodovima.Noor wrote:ne trebaš ići u teretanu,i ja je mrzim, iako je imam doma..Rabarbara wrote:Ima li neki jelovnik (preporuka) što jesti za doručak, što za ručak što za večeru. Ono da si ga ti isprobala. Našla sam puno o Dukanu, jelovnici, preporuke, ali za keto ne. Ima li neki poseban režim, nešto što se treba znati prije početka dijete?Noor wrote:
kad sam na ketu, svako jutro idem na kardio, brze šetnje, uz koje doma ili u prirodi izvedem neke osnovne vježbe, ili vozim bicikl, puno plivam...i tako
puno dana je prošlo da nisam ništa od toga, a rezultati su svejedno dolazili, jer sam bila disciplinirana u prehrani.
za doručak sam često 2 meko kuhana jaja i avokado ili kajganu sa suhom šunkom ili pršutom, pa unutra još i chedar sir, ili samo neku salatu s tunom, često samo jedan avokado...i tako
Znači može se miksati, jači doručak, ili ručak, kako ti naiđe.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vrag odnija prišu
» Umro vrag i hrvatomrzac Paddy Ashdown
» Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
» Bog i vrag bivše časne sestre Bernardice Juretić
» Crveni Vrag kuca na vrata Ovalnog ureda
» Umro vrag i hrvatomrzac Paddy Ashdown
» Došao vrag po svoje: Biden stiže u Zagreb
» Bog i vrag bivše časne sestre Bernardice Juretić
» Crveni Vrag kuca na vrata Ovalnog ureda