pitanje za enda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
pitanje za enda
1. šta misliš da li niche skida taktike s neta za fm, i re-savea nakon nezgodnog poraza
2. kojeg igrača Juventusa bi doveo u farsu, da moraš
2. kojeg igrača Juventusa bi doveo u farsu, da moraš
Guest- Guest
Re: pitanje za enda
1. njegova taktika se svodi samo na dovođenje verrattija, aguera, di marije, buonanottea, a ovo za resave je lako moguće iako je svaki FM do 2015 prelagan, nema težine. ovi noviji su puno teži ako kreneš bez licenca i iskustva, taman da uzmeš neki top klub i 100 milijuna na pojačanja, u početku prve 3-4 sezone su dosta teške kad se ne digne reputacija, dalje je opet lagano.
2. dybalu
3. sve najgluplje
2. dybalu
3. sve najgluplje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nikakvi re-save, to je primjerenije Tatticarima koji vole varat i mogu uzivat u tome...
End je navea skoro sve igrače koje obozavan hahah...
Al zadnju karijeru nisan dovea Buonanottea...
Nego Riquelmea...
Prva sezona završila, bija četvrti...
Pa dovea Gourcuffa i Rakitića...
<3
End je navea skoro sve igrače koje obozavan hahah...
Al zadnju karijeru nisan dovea Buonanottea...
Nego Riquelmea...
Prva sezona završila, bija četvrti...
Pa dovea Gourcuffa i Rakitića...
<3
Guest- Guest
hoces reci da zeko kad bi znao igrat managera bi re saveao nakon poraza od hajduka
Guest- Guest
Naravno da bi...kingkong7 wrote:hoces reci da zeko kad bi znao igrat managera bi re saveao nakon poraza od hajduka
To je takav smrad od covika, ne zna ništa radit na pošten način...
;)
Guest- Guest
dobri igrači. istu taktiku ja koristim, jedino ne volim krila tipa lennon jer imaju slab finishing, a di marija bi bio istreniran za desno krilo da ulazi na lijevu nogu na šut kao inside forward.
2015-08-25
Di Maria i je istreniran za desno krilo...
:D
A Lennon mi je omiljen igrač...
Glup ka kurac, al brz ka metak i dosta dobro centrira...
Barnetta ih minja oboje, a Raketa minja ili Verrattija ili Gourcuffa non stop...
Najdraže mi je šta san pokriven na golu sa dva vrhunska golmana...
Asenjo je wonderkid koji je i Atleticovo dite, tako da ima prednost...
A Lennon mi je omiljen igrač...
Glup ka kurac, al brz ka metak i dosta dobro centrira...
Barnetta ih minja oboje, a Raketa minja ili Verrattija ili Gourcuffa non stop...
Najdraže mi je šta san pokriven na golu sa dva vrhunska golmana...
Asenjo je wonderkid koji je i Atleticovo dite, tako da ima prednost...
Guest- Guest
vjerojatno bi i po editoru prtljao i izvodio malverzacijefridrih_niche wrote:Naravno da bi...kingkong7 wrote:hoces reci da zeko kad bi znao igrat managera bi re saveao nakon poraza od hajduka
;)
taj fm 2010 je jedan od zadnjih managera na kojem je diego superstar. dovodio sam ga u svaki klub još od cm03/04 moje otkriće tad, najbolji vezni igrač svaka sezona double statistika. kao što je u werderu igrao onu sezonu, dvije prije transfera u Juventus
Guest- Guest
zadnjih par managera igrac kojega sam dovodio u svaki klub je balanta, kolumbijski stoper, al moze i na beka, zamisljam ga kao abidala. uvije postane top igrac, a kosta max 15 mil., na starijim managerima jšs jeftinije.
nakon 2-3 sezone imas ovo..
nakon 2-3 sezone imas ovo..
2015-08-25
ovo najviše volim kad vidim marking tackling heading 20
mislim da je samo barzagli imao u jednom manageru sve 20
Guest- Guest
Diego je top klasa u Juvea...kingkong7 wrote:vjerojatno bi i po editoru prtljao i izvodio malverzacijefridrih_niche wrote:Naravno da bi...kingkong7 wrote:hoces reci da zeko kad bi znao igrat managera bi re saveao nakon poraza od hajduka
;)
taj fm 2010 je jedan od zadnjih managera na kojem je diego superstar. dovodio sam ga u svaki klub još od cm03/04 moje otkriće tad, najbolji vezni igrač svaka sezona double statistika. kao što je u werderu igrao onu sezonu, dvije prije transfera u Juventus
Rado bi ga dovea, al neman tu lovu...
Kakve ocjene, majku mu...
Guest- Guest
Puyol isto...kingkong7 wrote:ovo najviše volim kad vidim marking tackling heading 20
;)
Guest- Guest
Ende, složija bi se s Bracalom...Serbia Strong wrote:Greota ovakav igrač na beka...
Ovakav igrač ti mora bit kamen temeljac obrane, DC koji je kapetan klub...
Guest- Guest
Btw. na ovom manageru (FM 2010) di Maria i Otamendi su najbolje kupovine, i to debelo najbolje kupovine...
Svaki je cca 5 milja € i postanu najbolje krilo i stoper na igrici...
;)
Svaki je cca 5 milja € i postanu najbolje krilo i stoper na igrici...
;)
Guest- Guest
naravno da je dc, al moze na beka u nekoj defanzivnijoj varijanti i kao back up u slucaju ozljeda. sve je to isprobano.fridrih_niche wrote:Ende, složija bi se s Bracalom...Serbia Strong wrote:Greota ovakav igrač na beka...
Ovakav igrač ti mora bit kamen temeljac obrane, DC koji je kapetan klub...
pa znas koja je moja filozofija u FM-u, nema igraca koji ne pokriva barem 3 pozicije.
2015-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2