Pitanje za enda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pitanje za enda
Imas li jos onu epsku objavu sa neta di sam sebi govori da jeglup ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za enda
Meni je najjači screenshot onaj gdje se ugovara tuča ispred avenue mall-a
I priča da je majmun najavljivao utakmicu koja je odigrana dan prije O tome treba film snimit
I priča da je majmun najavljivao utakmicu koja je odigrana dan prije O tome treba film snimit
hehe dule
kaniđa dode na forum oko ponoci, najavi utakmicu ispise pola.stranice nacrta sastave Juventusa i milana prognozira milanovu pobjedu, a utakmica vec odigrana i davno zavrsila. naravno i.prognozu promasio
kaniđa dode na forum oko ponoci, najavi utakmicu ispise pola.stranice nacrta sastave Juventusa i milana prognozira milanovu pobjedu, a utakmica vec odigrana i davno zavrsila. naravno i.prognozu promasio
Guest- Guest
Bas je to tesko promasitkingkong7 wrote:hehe dule
Meni su 44 godine a nesicam se kad je taj raspali kineski smecarski klub pobjedio najveci klub na svitu Juve.
Ubio bi se da navijam za milance
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
VIDIO SAM nichea kupio je onaj muski grudnjak sto nogometasi nose, i izvodio neke vjezbe na igralistu
Guest- Guest
but theres a hope that waiting for you in the dark, you are beautiful just the way you are, and you dont have to change a thing the world could change its hart, bracala you have 150kg you are beautiful bracala you'r beautiful
lalala lalalalaa
lalala lalalalaa
Guest- Guest
kingkong7 wrote: VIDIO SAM nichea kupio je onaj muski grudnjak sto nogometasi nose, i izvodio neke vjezbe na igralistu
Guest- Guest
sinoc malo. otvorio onu temu i zaspao nakon 10 minutaEnd wrote:još si na crnom karlovcu
kako starim, pivo mi postaje bolje i prvi izbor prije vina, dok prije je bilo suprotno.
Guest- Guest
Ne valja operwe brate. Pivo ti je puno estrogena, ja sam ga zato i prestao pit.kingkong7 wrote:sinoc malo. otvorio onu temu i zaspao nakon 10 minutaEnd wrote:još si na crnom karlovcu
kako starim, pivo mi postaje bolje i prvi izbor prije vina, dok prije je bilo suprotno.
Sad se pije mošt, al te tjera na ispuštanje plinova cijeli dan. Najgori miks su kesteni i crno vino to su ubitačni
End- Posts : 21177
2015-08-25
daleko od toga da pijem. danas je lako biti upucen informiran u vezi bilo cega, tako i alkohola koji je stetan za tijelo. rijetko pijem alkohol, tjedno jedno pivo limit, a ne mora niti jedno. druga stvar ako se ides ciljano napit, ili neplanirano no to su rijetke prilike tijekom godine. sad da pijem kao u ranim 20tima kad sam za vikend ispijao 10tak litara mijesanog alkohola, bio bi gotov. bio bi kao niche hodao s muskim grudnjakom po gradu.scorpion wrote:Ne valja operwe brate. Pivo ti je puno estrogena, ja sam ga zato i prestao pit.kingkong7 wrote:sinoc malo. otvorio onu temu i zaspao nakon 10 minutaEnd wrote:još si na crnom karlovcu
Guest- Guest
no.pricao sam kako se ukus vremenom mijenja, ili moze promijenit. vino mi je uvijek bilo draze od piva, znaci ona vrhunska, barik vina koja se nude u prodaji. dok sad, veci mi je gust popit kvalitetno pivo, tomislav, paulaner, zlatni medvjed njih najcesce biram. dok npr leffe mi nista nevalja, ne radi nichea neg stvarno ima los okus :)
a najveca bljuvotina koju sam.probao je niksicko
a najveca bljuvotina koju sam.probao je niksicko
Guest- Guest
Svaka čast Tako i ja, osim što kod mene zna proći i par mjeseci da ne popijem ni kap alkohola. Kad pijem, volim vino i pelinkovac (ali samo maraskin).kingkong7 wrote:daleko od toga da pijem. danas je lako biti upucen informiran u vezi bilo cega, tako i alkohola koji je stetan za tijelo. rijetko pijem alkohol, tjedno jedno pivo limit, a ne mora niti jedno. druga stvar ako se ides ciljano napit, ili neplanirano no to su rijetke prilike tijekom godine. sad da pijem kao u ranim 20tima kad sam za vikend ispijao 10tak litara mijesanog alkohola, bio bi gotov. bio bi kao niche hodao s muskim grudnjakom po gradu.scorpion wrote:Ne valja operwe brate. Pivo ti je puno estrogena, ja sam ga zato i prestao pit.kingkong7 wrote:sinoc malo. otvorio onu temu i zaspao nakon 10 minutaEnd wrote:još si na crnom karlovcu
End wrote:još si na crnom karlovcu
Lupi ga ko Demu onaj od 0,25 sok, kako se ono zove, ali je barem duhovit...:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3