Nakon Slovenije i BiH zatvorila granice - 300 tisuća Zagrepčana ne može kući za Svisvete
Page 1 of 1
Nakon Slovenije i BiH zatvorila granice - 300 tisuća Zagrepčana ne može kući za Svisvete
Revoltirani građani nadaju se da će se granica otvoriti barem do izbora, kako bi iskoristili svoje pravo glasovanja na obje lokacije.
Globalni trend zatvaranja granica zbog sve većeg priljeva izbjeglica nije zaobišao niti naše susjede pa je nakon Slovenije i Federacija Bosne i Hercegovine odlučila zatvoriti svoju granicu. Ova odluka šokirala je 300 tisuća Zagrepčana koji neće moći otići kući za blagdan Svih svetih i obići grobove svojih najmilijih. Revoltirani građani pokrenuli su akciju prijavljivanja stalnog prebivališta u Zagrebu te bojkotiranja kupovine cigareta iz BiH.
- Ovo je užas. Sad ne mogu doma za Svisvete. Ne bi se čudio da je to sve kuhinja onog komunjare Milanovića, samo da na katolički blagdan ne bi mogli otići kući - rekao nam je Ante Leko iz Sigeta.
- Ma kakve su to gluposti sa zatvaranjem granica, kako ću sad glasati i u Zagrebu i u Mostaru? Da je Karamarko premijer, to se ne bi dogodilo! - rekla nam je Marija Džaja iz Sesveta.
O ovoj tragediji koja je zadesila građanstvo, oglasio se i vječiti gradonačelnik Milan Bandić.
- Je kaj da vam velim? Navek smo si mi Purgeri išli u BiH za blagdane, tak da naravno da su građani revoltirani. Nadam se sam da ne bu počeli štrajkati jer bum izgubil pol gradske uprave i celi Holding. Bumo napravili fontanu s Gospom iz Međugorja, možda to popegla stvar - zaključio je gradonačelnik Bandić.
http://news-bar.rtl.hr/vijesti/hrvatska/nakon-slovenije-i-bih-zatvorila-granice-300-tisua-zagrepchana-ne-mozhe-kui
Guest- Guest
Re: Nakon Slovenije i BiH zatvorila granice - 300 tisuća Zagrepčana ne može kući za Svisvete
Zločesto...
darth_vader-
2014-04-17
Re: Nakon Slovenije i BiH zatvorila granice - 300 tisuća Zagrepčana ne može kući za Svisvete
Ima ih barem 500 000...
darth_vader-
2014-04-17
Nije baš. Ima dost Dalmoša, to se širi kao kuga u srednjem vijeku
Guest- Guest
Ajd srećom pa bar ovih iz okolice Smedereva nema toliko...
darth_vader-
2014-04-17
Uviek mogu preko Srbije. A možda Epi sredi nešto, on je Dodov čovjek.
koliko riba na jednu ješku
Guest- Guest
Pa u čem je razlika...Net.hr, News-bar, Dnevno, Žutarnji, Imbecildex...otprilike je to tu negdje po razini vjerodostojnosti...
Last edited by jasambrend on 22/10/2015, 16:19; edited 2 times in total (Reason for editing : kk)
darth_vader-
2014-04-17
News mi je najbolji. Dapače, odlični su. Nego, moram novu igru smislit, već imam nekaj u vidu. Bu vam se dopalo.
Guest- Guest
Misliš zbog newsbara? Pa skužili smo, piše u prvoj poruci.Eva wrote: koliko riba na jednu ješku
Ma ne, neg Smedereva. To je bila jedna, od nekoliko štih probi pokojnom kolegi forumašu koji se volio hvalit svojim špijunskim sposobnostima. Pa se dost James Bondova ulovilo na istu, a zaslužan je sam jedan Doktor, zvani Deda. Ide uskor novo igra, pa tko voli izazove, bujrumRegoč wrote:Misliš zbog newsbara? Pa skužili smo, piše u prvoj poruci.Eva wrote: koliko riba na jednu ješku
Guest- Guest
Sanjala sam da su zatvorili Bandica i mamica i ostale ere . IZA GRANICE BOSANSKE.
Kad će dići žica iza koje izvan čovječanstva ostati titoisti?Sora wrote:Sanjala sam da su zatvorili Bandica i mamica i ostale ere . IZA GRANICE BOSANSKE.
Ne znam o čem se radi, no kad bude krenula igra, pridružit ću se ako bude zanimljiva. Jesi li ti vodila onu s pitanjima ili je to bilo na poviesti?Eva wrote:Ma ne, neg Smedereva. To je bila jedna, od nekoliko štih probi pokojnom kolegi forumašu koji se volio hvalit svojim špijunskim sposobnostima. Pa se dost James Bondova ulovilo na istu, a zaslužan je sam jedan Doktor, zvani Deda. Ide uskor novo igra, pa tko voli izazove, bujrumRegoč wrote:Misliš zbog newsbara? Pa skužili smo, piše u prvoj poruci.Eva wrote: koliko riba na jednu ješku
Similar topics
» Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
» Nakon cvjećarnice i ribarnice, carina zatvorila i pekaru. Zbog 24 kune
» Svađa Hrvatske i Slovenije može dovesti do raspada EU
» Alice Cooper nudi 365 tisuca dolara onome tko se odvazi zivjeti u ovoj kuci u bosni
» Donald Trump: Idete svi nazad kuci nakon Izbora
» Nakon cvjećarnice i ribarnice, carina zatvorila i pekaru. Zbog 24 kune
» Svađa Hrvatske i Slovenije može dovesti do raspada EU
» Alice Cooper nudi 365 tisuca dolara onome tko se odvazi zivjeti u ovoj kuci u bosni
» Donald Trump: Idete svi nazad kuci nakon Izbora
Page 1 of 1