Božićna čestitka Predsjednice Republike
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike
ma i te krpeNoor wrote:dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
vazno je ono ispod:)
dijagram- Posts : 18937
2015-08-09
dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
ne vidim fotku iz uvodnog posta, al treba biti pošten pa priznati da e u zadnje vrijeme vrlo kulturno odjevena i obuvena :).....
Predobra mi je bila nedavno u Francuskoj, na obilježavanju stogodišnjice I WW-a. Kombinacija sa tigrastim cipelicama je bila mrak mrakova
Razgovor o odjeći instituta koji basnoslovno plaćaju porezni obveznici je vrlo frustrirajući ako znamo da je taj institut figurativno lutka na koncu, sasvim beznačajan za upravljanje državom, bez ovlasti i bez težine ... samo jedan veeeliki trošak .
orion- Posts : 2287
2017-06-06
dobro, vidimo te na avataru, nije lošedijagram wrote:ma i te krpeNoor wrote:dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to znači da nije dobro krojen ili je broj manjiveber wrote:ako bolje pogledate nama desni, njoj lijevi gornji gumb ili puce kako je moja baka govorila, nategnula je cijelu konstrukciju sakoa.
immortal-
2014-04-16
Noor wrote:dobro, vidimo te na avataru, nije lošedijagram wrote:ma i te krpeNoor wrote:dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
Kak si Noorkica ?
orion- Posts : 2287
2017-06-06
nisu koristili vaser vaguStanojko wrote:Da, nije "u vinklu"...
immortal-
2014-04-16
krivom objasnjavasorion wrote:dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
ne vidim fotku iz uvodnog posta, al treba biti pošten pa priznati da e u zadnje vrijeme vrlo kulturno odjevena i obuvena :).....
Predobra mi je bila nedavno u Francuskoj, na obilježavanju stogodišnjice I WW-a. Kombinacija sa tigrastim cipelicama je bila mrak mrakova
Razgovor o odjeći instituta koji basnoslovno plaćaju porezni obveznici je vrlo frustrirajući ako znamo da je taj institut figurativno lutka na koncu, sasvim beznačajan za upravljanje državom, bez ovlasti i bez težine ... samo jedan veeeliki trošak .
nemam pojma o odijevanju
to me uopce ne zanima:)
dijagram-
2015-08-09
ma nebitno jel lutka na koncu ili nije, činjenica je da taj institut u svijetu predstavlja našu državu i mora izgledati kulturno, odmjereno, elegantno u granicama diplomatskog dnevnog (ili večernjeg) stylinga....bez ekstravagancije, kiča i glamuraorion wrote:dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
uz korekciju linije, otkako je predsjednica promijenila stiliste, izgleda predobro
malo doma sa svojima uživam u blagdanimaorion wrote:Noor wrote:dobro, vidimo te na avataru, nije lošedijagram wrote:ma i te krpeNoor wrote:dijagram wrote:
kad mi mene odijevala ekipa strucnjaka
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
Kak si Noorkica ?
do iduće srijede bum zdržala...valjda
2017-10-06
vidi se estetski pomakNoor wrote:ma nebitno jel lutka na koncu ili nije, činjenica je da taj institut u svijetu predstavlja našu državu i mora izgledati kulturno, odmjereno, elegantno u granicama diplomatskog dnevnog (ili večernjeg) stylinga....bez ekstravagancije, kiča i glamuraorion wrote:dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
uz korekciju linije, otkako je predsjednica promijenila stiliste, izgleda predobro
2014-12-30
da..i to zahvaljujući gđi ex veberveber wrote:vidi se estetski pomakNoor wrote:ma nebitno jel lutka na koncu ili nije, činjenica je da taj institut u svijetu predstavlja našu državu i mora izgledati kulturno, odmjereno, elegantno u granicama diplomatskog dnevnog (ili večernjeg) stylinga....bez ekstravagancije, kiča i glamuraorion wrote:dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
2017-10-06
tko?kaya wrote:meni se ne sviđa
ex veber ili obleka.
pazi ratovi tu počinju ;)
2014-12-30
ma ok, nije to tvoj đir, em si mlađa, em si smiješ dopustiti ležernije i slobodnije kombinacije...koli je više klasikakaya wrote:meni se ne sviđa
2017-10-06
kayici zbog visine, konstitucije crveno paše.Noor wrote:ma ok, nije to tvoj đir, em si mlađa, em si smiješ dopustiti ležernije i slobodnije kombinacije...koli je više klasikakaya wrote:meni se ne sviđa
bordo.
2014-12-30
je, al priznaj da bi bilo bolje da je neku haljinu stavila, crvenu , pa malo ono da razbarusi tu kosu , moze i pundu ali malo lezerniju . ili tamnoplavu haljinu pa malo sjajnu . ono nesto za bozic kao..Noor wrote:ma ok, nije to tvoj đir, em si mlađa, em si smiješ dopustiti ležernije i slobodnije kombinacije...koli je više klasikakaya wrote:meni se ne sviđa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
meni je bordo najdraza boja, kak znas ?veber wrote:kayici zbog visine, konstitucije crveno paše.Noor wrote:ma ok, nije to tvoj đir, em si mlađa, em si smiješ dopustiti ležernije i slobodnije kombinacije...koli je više klasikakaya wrote:meni se ne sviđa
bordo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jebga, ne ide ti to tak. njoj ne bi crvena pasala. ima sise do poda i moraš to potrpat.kaya wrote:je, al priznaj da bi bilo bolje da je neku haljinu stavila, crvenu , pa malo ono da razbarusi tu kosu , moze i pundu ali malo lezerniju . ili tamnoplavu haljinu pa malo sjajnu . ono nesto za bozic kao..Noor wrote:ma ok, nije to tvoj đir, em si mlađa, em si smiješ dopustiti ležernije i slobodnije kombinacije...koli je više klasikakaya wrote:meni se ne sviđa
da je obukla dvobojno bolje bi izgledala, ali ona ima svoje zamisli i možeš se jebat. ono ograničen si izborom.
jednom sam došao kod marca u trapericama, neutralnim cipelama i nekaj gore. i marc i supruga vele, e da i to vidimo.
jednostavno neki put moraš.
2014-12-30
ovako neštokaya wrote:je, al priznaj da bi bilo bolje da je neku haljinu stavila, crvenu , pa malo ono da razbarusi tu kosu , moze i pundu ali malo lezerniju . ili tamnoplavu haljinu pa malo sjajnu . ono nesto za bozic kao..Noor wrote:ma ok, nije to tvoj đir, em si mlađa, em si smiješ dopustiti ležernije i slobodnije kombinacije...koli je više klasikakaya wrote:meni se ne sviđa
meni je tu do sada najbolje izgledala
Last edited by Noor on 25/12/2018, 23:04; edited 1 time in total
draga moja, percepcija oka.kaya wrote:meni je bordo najdraza boja, kak znas ?veber wrote:kayici zbog visine, konstitucije crveno paše.Noor wrote:ma ok, nije to tvoj đir, em si mlađa, em si smiješ dopustiti ležernije i slobodnije kombinacije...koli je više klasikakaya wrote:meni se ne sviđa
bordo.
2014-12-30
ima problem tih trifrtalja rukava i ne paše joj taj tip obleke.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
» Čestitka Predsjednice Republike
» Božićna čestitka
» Božićna čestitka Ivana Pernara
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
» Čestitka Predsjednice Republike
» Božićna čestitka
» Božićna čestitka Ivana Pernara