SRETAN BOŽIĆ
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: SRETAN BOŽIĆ
upravo rad za šaku riže, razni nameti, prepreke u poslovanjuRayMabus wrote:A koje je pitanje ? Selidba istoka Evrope na zapad? Sumnjam jer to će iselit prvo pa tek onda možeš nešto i napravit kad nestane politika Rad za šaku riže a nitko nebude zarađivao za mirovinemortal wrote:hvala
ovo su pitanja oko kojih se svi možemo udružiti u rješavanju istih
zakon se zasniva na kažnjavanju i ubijanju poduzetnika, tlaci zaposlenika
potrebna je promjena zakona koja bi svima olakšala i omogućila opstanak u Hrvatskoj
immortal-
2014-04-16
ništa od toga. HDZu nije to u interesu. Zamisli da ljudi u RH ne ovise o državi, (a država je partija na vlasti) nego ovise recimo o svom osobnom radu, uspjehu , trudu .. onda nemaju više razloga glasovati za HDZ.mortal wrote:upravo rad za šaku riže, razni nameti, prepreke u poslovanjuRayMabus wrote:A koje je pitanje ? Selidba istoka Evrope na zapad? Sumnjam jer to će iselit prvo pa tek onda možeš nešto i napravit kad nestane politika Rad za šaku riže a nitko nebude zarađivao za mirovinemortal wrote:hvala
ovo su pitanja oko kojih se svi možemo udružiti u rješavanju istih
zakon se zasniva na kažnjavanju i ubijanju poduzetnika, tlaci zaposlenika
potrebna je promjena zakona koja bi svima olakšala i omogućila opstanak u Hrvatskoj
a onda Jadronković nema razloga da prima 3000€ plaću (plus razne provizije). Onda 600 000 uhljeba nema smisla da leže i primaju plaću. Onda ništa nema smisla.
neće ovi gore dopustiti da izgube vlast a time i svoje privilegije. Prije ćeš raditi za 3000kn, a u starosti kopati po kontenjerima tražiti boce, a tvoja djeca će biti po Njemačkoj i Irskoj, nego će HDZovci (sa kojima se ti svađaš pa te nazivaju da si yugoslovenka) odreći svojih materijalnih privilegija, i fotelja
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
a zanimljivo da uz ravnotabanše i uhljebe penzići glavno biračko tijelo. i još riču živijo tito, ovaj vranjo i jadranka i edvard kardelj.
2014-12-30
Čestit i blagoslovljen Božić svim vjernicima.
Ostalima sretni praznici i prejedanje. :)
Guest- Guest
Nepotrebne podjele...Rabarbara wrote:Čestit i blagoslovljen Božić svim vjernicima.
U zemlji s 94% kršćana...
Nisam rekla kršćanima, nego vjernicima.T. wrote:Nepotrebne podjele...Rabarbara wrote:Čestit i blagoslovljen Božić svim vjernicima.
Za više od pola tih "kršćana" Božić se slavi zbog tradicije (i svega onog što označava), a ne iz vjerskih pobuda i/ili osjećaja. :)
Guest- Guest
Misliš da bi se 'ostali' (6%) mogli uvrijediti božićnom čestitkom pa su izdvojeni u zasebnu skupinu?Rabarbara wrote:Nisam rekla kršćanima, nego vjernicima.T. wrote:Nepotrebne podjele...Rabarbara wrote:Čestit i blagoslovljen Božić svim vjernicima.
Za više od pola tih "kršćana" Božić se slavi zbog tradicije (i svega onog što označava), a ne iz vjerskih pobuda i/ili osjećaja. :)
T.- Posts : 17594
2014-04-14
To misliš ti.T. wrote:Misliš da bi se 'ostali' (6%) mogli uvrijediti božićnom čestitkom pa su izdvojeni u zasebnu skupinu?Rabarbara wrote:Nisam rekla kršćanima, nego vjernicima.T. wrote:Nepotrebne podjele...Rabarbara wrote:Čestit i blagoslovljen Božić svim vjernicima.
Ja sam napisala što mislim.
Guest- Guest
Sve znaš vidim, šta tko misli, koliko je kršćana pravih a koliko nije itd. ...
Ti nisi tako sveznajući poput mene. Ti znaš samo što ja mislim.T. wrote:Sve znaš vidim, šta tko misli, koliko je kršćana pravih a koliko nije itd. ...
Guest- Guest
Znam i da si među 'ostalih' 6%...
Čim 'ostalima' čestitaš prejedanje...
A ne misliš da je to uvredljivo za onih 94%...
Je li biti među tih 6 % moj najveći nedostatak (grijeh)?T. wrote:Znam i da si među 'ostalih' 6%...
Ako jeste, prihvaćam! :)
Guest- Guest
Sratan Božić svim klošarima s foruma i Kicovim alterima također...
darth_vader-
2014-04-17
Sama sebe svrstavaš, samo tvrdim da opće nema potrebe za time...Rabarbara wrote:Je li biti među tih 6 % moj najveći nedostatak (grijeh)?T. wrote:Znam i da si među 'ostalih' 6%...
Ako jeste, prihvaćam! :)
Božić se čestita ili ne čestita, nitko normalan se neće uvrijediti...
Ne slavi svatko ni novu godinu, pa je nitko ne čestita 'onima koji slave'...
Vi 'naprednjaci' od prevelike političke korektnosti i brige za osjećaje 'drugih i drugačijih', em što fulate bit, vrijeđate zapravo debelu većinu vlastitog naroda...
Čuj, čestitati prejedanje...
Pazi da vako ne čestitaš bajram, 'drugi i drugačiji' nemaju baš smisla za humor kada je njihova vjera u pitanju...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Btw. kako ste uspjeli izdovaćati na ovoj temi...
darth_vader-
2014-04-17
Ma lako....to uvijek tako završi kad se onih 6% upetlja tamo gdje im nije mjesto.jasambrend wrote:Btw. kako ste uspjeli izdovaćati na ovoj temi...
Cijelu godinu te tih 6% mlati po ušima i gura u nekakav tor odakle ne smiješ ni pisnut onda ti na kraju godine kao čestita Božić i prežderavanje, ipak ne mogu da te ne podjebu i na taj dan.
kako se ne bi dovačali...još je ovo i dobro kak možebit.
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6