Komšije se opasno naoružavaju
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Komšije se opasno naoružavaju
pa ti nisi švabica, to je kod nas običaj. ona me nagovara da odem s njom na polnoćku. crkva je ona lurdske, majke, gospe u zvonimirovoj. i mislim si. novije je gradnje, statika valjda ok. ako nikaj da ju dopratim. do tamNoor wrote:bum i ja, a iza toga...sarmicaaaveber wrote:blagdani izgubili što su bili. trči tu, trči tam, kupi, kupi, kupi. ajd u pizdu materinu s takvim božićem. uskrsom i s. pripadamo kršćanskoj kulturi i zaboravili smo duh tih blagdana. jebote i to napiše jedan ateist. zna se kaj je božić, kaj je uskrs. ne šoping ili sam zaglavio u vremenu.. još bum nočas otišao na polnoćku
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Ja se vratio, česti Božić svimaNoor wrote:bum i ja, a iza toga...sarmicaaaveber wrote:blagdani izgubili što su bili. trči tu, trči tam, kupi, kupi, kupi. ajd u pizdu materinu s takvim božićem. uskrsom i s. pripadamo kršćanskoj kulturi i zaboravili smo duh tih blagdana. jebote i to napiše jedan ateist. zna se kaj je božić, kaj je uskrs. ne šoping ili sam zaglavio u vremenu.. još bum nočas otišao na polnoćku
i kaj mislite da nisam popuši onu foru.trepčajuće okice, daj odprati do crkve i te spike. pa kada si već ovdje pa daj odi na misu. i ahhh uđem ja u crkvu i taman zapjevali tihu noć, dobro je počelo. nakon toga sam htio zgibat, ali me stisnula uz ovaj kurac za svijeće
očistil sam im cijeli taj dio, pohital stare svjećice i zadnja pjesmica je bila super,
sretan ročkas
očistil sam im cijeli taj dio, pohital stare svjećice i zadnja pjesmica je bila super,
sretan ročkas
2014-12-30
a tip ima ima brat bratu 25godina i stalno priča o nekom tjelesnom grijehu. ono pitam se koje ti jebene mračne tajne skrivaš? pol mise da se moramo suszdžavat tjelesnih kontakata pogotovo onih protuprirodnih i trebao sam snimit jer je to bilo za nebilivit.
ali eto sastrugal sam sav parafin, pobacal sve svijećice u smeće i malo složil, dio nadimka. da sam znao kubil bi vreću dan prije pa cijeli nik ispisal. dobro.
čovjek svakaj nauči. vidi, čuje.
ali eto sastrugal sam sav parafin, pobacal sve svijećice u smeće i malo složil, dio nadimka. da sam znao kubil bi vreću dan prije pa cijeli nik ispisal. dobro.
čovjek svakaj nauči. vidi, čuje.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vučinić: Nešto se čudno dešava, svi se naoružavaju u regionu"
» Izetbegović: Srbija i Hrvatska se naoružavaju? Mi ćemo to itekako pratiti
» Pravoslavna Grčka se ljuti na katoličku Španjolsku jer naoružavaju Tursku
» Bugarski general: Rusi naoružavaju Srbe, a nama NATO ništa
» Dodik : Vučicu sam kazao da se Bošnjaci naoružavaju i popisuju vojno sposobne
» Izetbegović: Srbija i Hrvatska se naoružavaju? Mi ćemo to itekako pratiti