Kurdi u plač: Ostavljate nas same u sred neprijatelja!
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kurdi u plač: Ostavljate nas same u sred neprijatelja!
je, tako nam je i Tito govorioLeviathan2 wrote:ne brini vucino, hrvatska vise nikad nece ratovatvuksadinare wrote:prije ce nas znogirati nego sipce...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tocno...Noor wrote:je, tako nam je i Tito govorioLeviathan2 wrote:ne brini vucino, hrvatska vise nikad nece ratovatvuksadinare wrote:prije ce nas znogirati nego sipce...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
u svakom slučaju ovo je pobjeda trumpa nad barakom huseinom i hitlerijom
a amerika je u siriji bila poražena i prije nego je došo trump
nego sjećam se kako se zapadni tisak sprdo s onim ruskim nosačem aviona što dimi, ima parni stroj... sve sam si nešto mislio da za takvu aroganciju i bahatost te mora stić neka karma
e da, assad must go... :)
a amerika je u siriji bila poražena i prije nego je došo trump
nego sjećam se kako se zapadni tisak sprdo s onim ruskim nosačem aviona što dimi, ima parni stroj... sve sam si nešto mislio da za takvu aroganciju i bahatost te mora stić neka karma
e da, assad must go... :)
Izrael / Mossad na aparatima
dao im je beznačajan simbol, ambasadu u Jeruzalemu
a geostrateški ih je razmontirao
zato američki židovi i kmeče da je narančasti Hitler
dao im je beznačajan simbol, ambasadu u Jeruzalemu
a geostrateški ih je razmontirao
zato američki židovi i kmeče da je narančasti Hitler
Guest- Guest
Rade se sad ophodni brodovi a ovi manji se rade kroz neke druge projekte tipa pomorska policija i slično , netriba to na Dunavu toliko nego na moru a lako je to privest kamionom do Osijeka pa ubacit u DravuHektorović wrote:Hektorović wrote:Hektorović wrote: dva oklopna desantna čamca
Ovakvi brodići bi i nama trebali, a mogli bi se bez problema i raditi u nas... Ne samo za more, nego i za Dunav i Savu.
Na Dunavu nam triba čamac ledolomac tako da kad se zaledi da može probijat led i da brodovi mogu proći dakle mirnodopska šema a korisno plus patrolira ostatak godine
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Njemački riječni ledolomci , moraju bit niski da mogu proći ispod mostova i ovo nama triba na Dunavu i onda ledololomac i patrolni brod ujedno
2014-04-11
koja kuknjava I plac u medijima
impicment impicment
joj
impicment impicment
joj
marcellus wrote:
Kad su Rusi i Srbi u pitanju, arogancija je opravdana. Sprdnja i arogancija se tada smatraju ratno-psihološkim sredstvima kojim se nanosi šteta i gubici neprijatelju.
crvenkasti-
2014-04-17
Realno taj nosač aviona i je sprdnja jer je jednostavno prestar itd itd itdcrvenkasti wrote:marcellus wrote:
Kad su Rusi i Srbi u pitanju, arogancija je opravdana. Sprdnja i arogancija se tada smatraju ratno-psihološkim sredstvima kojim se nanosi šteta i gubici neprijatelju.
2014-04-11
RayMabus wrote:Realno taj nosač aviona i je sprdnja jer je jednostavno prestar itd itd itdcrvenkasti wrote:marcellus wrote:
Realno, i Rusi i Srbi i jesu sprdnja, jer su jednostavno takvi kakvi jesu.
crvenkasti-
2014-04-17
To je stari nosač aviona ,isto ko stara kuča ,uvik nešto popravljaš a nikad neće bit ka novo, sad in je i najveći dok potonija i onda rade ove manje brodove koji imaju heliodrom dakle isto nosi letjelice no helikopter i to im je za obalni pojas , zaštitu samog broda , Baltik i Crno more sasvim dovoljno
U istočnom Mediteranu imaju Siriju i aerodrome pa mogu i od tamo uzletit dakle netriba im nosać aviona
Američki nosaći nisu nikad u povijesti ušli u Baltik jer im je premali a u Crno more nesmiju jer je takvi vojni dogovor tako da im ostaje sjeverno more i eto to je ta šema a na Pacifiku surađuju sa Kinom koja gradi svoje nosaće aviona koji su kopija i prerada ovih sovjetskih
U istočnom Mediteranu imaju Siriju i aerodrome pa mogu i od tamo uzletit dakle netriba im nosać aviona
Američki nosaći nisu nikad u povijesti ušli u Baltik jer im je premali a u Crno more nesmiju jer je takvi vojni dogovor tako da im ostaje sjeverno more i eto to je ta šema a na Pacifiku surađuju sa Kinom koja gradi svoje nosaće aviona koji su kopija i prerada ovih sovjetskih
2014-04-11
Vi i jeste sprdnja a Rusija baš i ne a ovo vezano uz njihovu plavu mornaricu ( oceanska flota ) je čisto tehnilčko objektivno stanje stvari koje oni trenutno krpaju podmornicama koje isto zajebane tako da je to ta igra i stanje stvaricrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Realno taj nosač aviona i je sprdnja jer je jednostavno prestar itd itd itdcrvenkasti wrote:marcellus wrote:
2014-04-11
Srbi su danas sprdnja, Rusi su jedan stari i ponosni narod. I pomazu Srbima cim god stignu, valjda da ih izvuku iz sprdnje.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Realno taj nosač aviona i je sprdnja jer je jednostavno prestar itd itd itdcrvenkasti wrote:marcellus wrote:
omni-
2014-04-12
:DLeviathan2 wrote:khm khm :)AssadNaPodmornici wrote:ja sam u siriji na strani assada i sirije, a u ukraini sam na strani.. ukraine..
joda, de nemoj sad forsirat stvari
eo mi svi zaboravili sto je bilo prije osim zlopamtila alfe :)
shuti jebate :P
ali neznam šta nije jasno. cijelo vrijeme na forumu govorim iskreno. ako tko ne laže na forumu onda sam to ja.
druga je stvar, to što kada su rusi krenuli u Siriji(što je dobar potez) svi ste vi govorili da je rat gotov u "3 dana, 3tjedna, 3mjeseca" i tako, jedini sam ja napisao da će rat trajati još godinama da će Rusi pomoći Assadu da ostvari dominaciju i da će vjerojatno na kraju doći do podjele Sirije. I gle čuda točno se to dogodilo. Assad je najjača frakcija, ali i dalje ne drži (za sada) cijelu zemlju pod kontrolom, velik dio Sirije nekih 30% teritorija drže Američki Kurdi, 10% Erdoganovi kanibali, i 45% Assad, a 5% ostatak malo isis, kanibali uz granicu sa jordanom itd.. dakle jedini sam u suštini pogodio kako će se stvari razvijati, i zato odjedanput ljudi misle da sam bio kontra Assada jer sam rekao da ulaskom Rusije rat neće trajati 3 dana, nego još par godina :/
i da , cijelo vrijeme navijam za Assada. I plus , recimo da se Kurdi povuku.
Na mjestu Assada, bili 40% teritorija imao radije - Trumpa i Kurde, ili Erdogana i Kanibale. Dakle situacija je još daleko od kraja. Erdogan je zapiša velik komad Sirije, a ako USA ode , već čitam a da kanibali otvaraju šampanjac radi odlaska Amerikanaca da planiraju napad na Kurdski teritorij
u prvom redu trump je biznismen i on kroz to dijelom gleda na politiku i politicke odnose..ovo povlacenej dobrim dijelom je trump geldao i sa financijske strane...sto msilite koliko kosta samo jedan drzanaj americkih trupa i oruzja i tamo?...trump povuce amere putin ce isto najvecim dijelom i ruje..i njih to kosta
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
amerikanci nemaju interesa da budu na bliskom istoku, pogotovo sada kada su se u americi otkrile najveće zalihe nove nafte i plina.. amerika je postala već ili će postati izvoznik nafte i plina, a za vrijeme busha je trebala osvajati tuđe izvore nafte.vuksadinare wrote:u prvom redu trump je biznismen i on kroz to dijelom gleda na politiku i politicke odnose..ovo povlacenej dobrim dijelom je trump geldao i sa financijske strane...sto msilite koliko kosta samo jedan drzanaj americkih trupa i oruzja i tamo?...trump povuce amere putin ce isto najvecim dijelom i ruje..i njih to kosta
od tih ratova jedino korist ima Izrael kao i određeni lobiji unutar USA. običan Amer nema korist. OK, lijepo je i humano bilo pomoći Kurdima i poraziti ISIS, ali eto Kurdi su dobili dosta oružja, obuke, pa imaju Kurdi i hrpu Hrvatskog oružja, Američke projektile Javelin koje Ameri nisu niti Ukraincima poslali. (mislim da jesu nedavno ali nvm). Ja bi im ostavio još protuzračnih raketa malog i srednjeg dometa
AssadNaPodmornici- Posts : 22330
2018-06-14
Trump pullout from Syria leaves Israel alone to battle Iran
https://www.timesofisrael.com/us-pullout-from-syria-may-embolden-iran-and-leave-israel-in-the-cold/
Leaving Syria, abandoning Israel
Trump’s decision to pull US troops out of the country will result in big gains for Iran and an even more complicated mission for Israel
https://www.timesofisrael.com/leaving-syria-abandoning-israel-10-things-to-know-for-december-20/
Guest- Guest
Surrounded on All Sides: Netanyahu's Indictment for Bribery Is Now Inevitable
All the law enforcement bodies investigating Netanyahu's alleged corruption are falling into line
State Prosecutor Shai Nitzan’s recommendation to indict Benjamin Netanyahu on bribery charges in two cases does not leave Attorney General Avichai Mendelblit much wiggle room.
https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-surrounded-on-all-sides-netanyahu-s-indictment-for-bribery-is-inevitable-1.6766286
Donald Trump's Big Lie on Syria
https://www.haaretz.com/us-news/.premium-donald-trump-s-big-lie-on-syria-will-come-back-to-haunt-america-1.6764188
Guest- Guest
vuksadinare wrote:u prvom redu trump je biznismen i on kroz to dijelom gleda na politiku i politicke odnose..ovo povlacenej dobrim dijelom je trump geldao i sa financijske strane...sto msilite koliko kosta samo jedan drzanaj americkih trupa i oruzja i tamo?...trump povuce amere putin ce isto najvecim dijelom i ruje..i njih to kosta
A katarski plin, kako ćemo ga dopremiti u Europu? Ukapljivat, pa brodovima?? Od čega ćemo živjet?
crvenkasti-
2014-04-17
jasno je za koga su se Ameri ratovali zadnjih 15-20godina.. porazili su sve Izraelske neprijatelje, a ostale si se (osim Irana) usrali u gaćeOsoba wrote:Trump pullout from Syria leaves Israel alone to battle Iran
Leaving Syria, abandoning Israel
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Razočarani glasači Mosta - plač s društvenih mreža
» Batarelova opasna sekta zauzela Jelačić plac
» Kurdi su spremni kapitulirati.
» Kurdi
» Razočarani glasači Mosta - plač s društvenih mreža
» Batarelova opasna sekta zauzela Jelačić plac
» Kurdi su spremni kapitulirati.
» Kurdi
Page 5 of 7