Kurdi u plač: Ostavljate nas same u sred neprijatelja!
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kurdi u plač: Ostavljate nas same u sred neprijatelja!
Netanyahu će u zatovr
Hillary će u zatvor
a i Obami se sprema zatvor
Hillary će u zatvor
a i Obami se sprema zatvor
Guest- Guest
Da , otkrili su veliko nalazište nafte i plina u Novom Meksiku i sad mogu izrovat cijeli Bliski istok da cijena nafte skoči a Kinezi ostanu bez nafteAssadNaPodmornici wrote:amerikanci nemaju interesa da budu na bliskom istoku, pogotovo sada kada su se u americi otkrile najveće zalihe nove nafte i plina.. amerika je postala već ili će postati izvoznik nafte i plina, a za vrijeme busha je trebala osvajati tuđe izvore nafte.vuksadinare wrote:u prvom redu trump je biznismen i on kroz to dijelom gleda na politiku i politicke odnose..ovo povlacenej dobrim dijelom je trump geldao i sa financijske strane...sto msilite koliko kosta samo jedan drzanaj americkih trupa i oruzja i tamo?...trump povuce amere putin ce isto najvecim dijelom i ruje..i njih to kosta
od tih ratova jedino korist ima Izrael kao i određeni lobiji unutar USA. običan Amer nema korist. OK, lijepo je i humano bilo pomoći Kurdima i poraziti ISIS, ali eto Kurdi su dobili dosta oružja, obuke, pa imaju Kurdi i hrpu Hrvatskog oružja, Američke projektile Javelin koje Ameri nisu niti Ukraincima poslali. (mislim da jesu nedavno ali nvm). Ja bi im ostavio još protuzračnih raketa malog i srednjeg dometa
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Da , otkrili su veliko nalazište nafte i plina u Novom Meksiku i sad mogu izrovat cijeli Bliski istok da cijena nafte skoči a Kinezi ostanu bez nafteAssadNaPodmornici wrote:amerikanci nemaju interesa da budu na bliskom istoku, pogotovo sada kada su se u americi otkrile najveće zalihe nove nafte i plina.. amerika je postala već ili će postati izvoznik nafte i plina, a za vrijeme busha je trebala osvajati tuđe izvore nafte.vuksadinare wrote:u prvom redu trump je biznismen i on kroz to dijelom gleda na politiku i politicke odnose..ovo povlacenej dobrim dijelom je trump geldao i sa financijske strane...sto msilite koliko kosta samo jedan drzanaj americkih trupa i oruzja i tamo?...trump povuce amere putin ce isto najvecim dijelom i ruje..i njih to kosta
od tih ratova jedino korist ima Izrael kao i određeni lobiji unutar USA. običan Amer nema korist. OK, lijepo je i humano bilo pomoći Kurdima i poraziti ISIS, ali eto Kurdi su dobili dosta oružja, obuke, pa imaju Kurdi i hrpu Hrvatskog oružja, Američke projektile Javelin koje Ameri nisu niti Ukraincima poslali. (mislim da jesu nedavno ali nvm). Ja bi im ostavio još protuzračnih raketa malog i srednjeg dometa
dečki poraz je poraz, vaši su popušili. nema vrludanja...evo ero se i ne javlja na temu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
trump kao pravi biznismen ipak najvecim dijelom politiku gleda kroz prizmu novca i tako se ponasa..isto kao sto je psolao poruku nato clanicama..'izvajate lovu da povecati za obranu ili na nas zaboravite'..tako je i sa ovim...lova prije svega...trumpu realno ne treba nato osim par najblizih saveznika americi i to mu ej dovoljno..ostali su visak ili nepotrebni ali eto zbog povijesne vaznosti nato-a..tolerira se..mada realno trump i amerika ne bi prstommaknuli da bude napadnuta neka clanica nato-a koja nema neku moc ili vaznost unutar samog pakta kao i za interese amerike..rekao bi u tom slucaju..'previse nas kostate evo vam nesto oruzja pobrinite se sami za sebe'AssadNaPodmornici wrote:amerikanci nemaju interesa da budu na bliskom istoku, pogotovo sada kada su se u americi otkrile najveće zalihe nove nafte i plina.. amerika je postala već ili će postati izvoznik nafte i plina, a za vrijeme busha je trebala osvajati tuđe izvore nafte.vuksadinare wrote:u prvom redu trump je biznismen i on kroz to dijelom gleda na politiku i politicke odnose..ovo povlacenej dobrim dijelom je trump geldao i sa financijske strane...sto msilite koliko kosta samo jedan drzanaj americkih trupa i oruzja i tamo?...trump povuce amere putin ce isto najvecim dijelom i ruje..i njih to kosta
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Trump nije popušio ništa, Amerika je prikjučer otkrila najveće nalazište nafte i plina u Novom Meksikuepikur37 wrote:RayMabus wrote:Da , otkrili su veliko nalazište nafte i plina u Novom Meksiku i sad mogu izrovat cijeli Bliski istok da cijena nafte skoči a Kinezi ostanu bez nafteAssadNaPodmornici wrote:amerikanci nemaju interesa da budu na bliskom istoku, pogotovo sada kada su se u americi otkrile najveće zalihe nove nafte i plina.. amerika je postala već ili će postati izvoznik nafte i plina, a za vrijeme busha je trebala osvajati tuđe izvore nafte.vuksadinare wrote:u prvom redu trump je biznismen i on kroz to dijelom gleda na politiku i politicke odnose..ovo povlacenej dobrim dijelom je trump geldao i sa financijske strane...sto msilite koliko kosta samo jedan drzanaj americkih trupa i oruzja i tamo?...trump povuce amere putin ce isto najvecim dijelom i ruje..i njih to kosta
dečki poraz je poraz, vaši su popušili. nema vrludanja...evo ero se i ne javlja na temu :D
Povlači 2000 vojnika iz Sirije , Kurde će iz Sirije branit dronovima a Francuzi ako će slat kopnene trupe tamo samo izvolite , direktni sukob EU i Turske
2014-04-11
RayMabus wrote:Trump nije popušio ništa, Amerika je prikjučer otkrila najveće nalazište nafte i plina u Novom Meksikuepikur37 wrote:RayMabus wrote:Da , otkrili su veliko nalazište nafte i plina u Novom Meksiku i sad mogu izrovat cijeli Bliski istok da cijena nafte skoči a Kinezi ostanu bez nafteAssadNaPodmornici wrote:amerikanci nemaju interesa da budu na bliskom istoku, pogotovo sada kada su se u americi otkrile najveće zalihe nove nafte i plina.. amerika je postala već ili će postati izvoznik nafte i plina, a za vrijeme busha je trebala osvajati tuđe izvore nafte.vuksadinare wrote:u prvom redu trump je biznismen i on kroz to dijelom gleda na politiku i politicke odnose..ovo povlacenej dobrim dijelom je trump geldao i sa financijske strane...sto msilite koliko kosta samo jedan drzanaj americkih trupa i oruzja i tamo?...trump povuce amere putin ce isto najvecim dijelom i ruje..i njih to kosta
Povlači 2000 vojnika iz Sirije , Kurde će iz Sirije branit dronovima a Francuzi ako će slat kopnene trupe tamo samo izvolite , direktni sukob EU i Turske
Je ali vi ste geopolitički podržavali američku agresivnu politiku na bliskom istoku i u ukrajini, kleli se u amerovehabite i kurde...kad ono dobro vas je ispleskalo :D
2015-08-06
koji ste vi jebivjetri...cisto su troskovi u pitanju kao sto sam rekao...a ne nekakvi porazi i slicno..jebe se trumpu iskreno za sve izvan amerike..ali zbog politike...i to sto ipak nije toliko svemocan mora negdje napraviti kompromise...pa covjek je otvoreno rekao da mrzi merkel,macrona..da mu na kurac idu svedi...da mu je stalo tamo do nekog afrikanca ko do zohara...jednostavo first america and money ostali mi idete na zivce..
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Ja ti to tako negledam , moj neprijatelj je Turskaepikur37 wrote:RayMabus wrote:Trump nije popušio ništa, Amerika je prikjučer otkrila najveće nalazište nafte i plina u Novom Meksikuepikur37 wrote:RayMabus wrote:Da , otkrili su veliko nalazište nafte i plina u Novom Meksiku i sad mogu izrovat cijeli Bliski istok da cijena nafte skoči a Kinezi ostanu bez nafteAssadNaPodmornici wrote:
amerikanci nemaju interesa da budu na bliskom istoku, pogotovo sada kada su se u americi otkrile najveće zalihe nove nafte i plina.. amerika je postala već ili će postati izvoznik nafte i plina, a za vrijeme busha je trebala osvajati tuđe izvore nafte.
Je ali vi ste geopolitički podržavali američku agresivnu politiku na bliskom istoku i u ukrajini, kleli se u amerovehabite i kurde...kad ono dobro vas je ispleskalo :D
Ako Francuzi tj EU pošalje svojih 2000 vojnika da zamjeni Amere ja sam pobjedio
Direktni vojni sukob eu i turske
2014-04-11
ocemo sad da markelica I macron uvedu trampu sankcijeepikur37 wrote:RayMabus wrote:Trump nije popušio ništa, Amerika je prikjučer otkrila najveće nalazište nafte i plina u Novom Meksikuepikur37 wrote:RayMabus wrote:Da , otkrili su veliko nalazište nafte i plina u Novom Meksiku i sad mogu izrovat cijeli Bliski istok da cijena nafte skoči a Kinezi ostanu bez nafteAssadNaPodmornici wrote:
amerikanci nemaju interesa da budu na bliskom istoku, pogotovo sada kada su se u americi otkrile najveće zalihe nove nafte i plina.. amerika je postala već ili će postati izvoznik nafte i plina, a za vrijeme busha je trebala osvajati tuđe izvore nafte.
jelde epi
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Vi uopće neshvaćate kako ja razmišljam
Ja ću sad podržavati eu incijatincijativu da eu ode u Siriju i vi čete me proglasit amerofilom
Netočno , istina je da oću vojni sukob eu i turske
Ja ću sad podržavati eu incijatincijativu da eu ode u Siriju i vi čete me proglasit amerofilom
2014-04-11
Dakle Hrvatska mora podržati eu incijativu da se pomogne Kurdima u SirijiRayMabus wrote:Vi uopće neshvaćate kako ja razmišljam
Razlog : Sukob EU i Turske
2014-04-11
Ratnika čini um a ne oružjeRayMabus wrote:Dakle Hrvatska mora podržati eu incijativu da se pomogne Kurdima u SirijiRayMabus wrote:Vi uopće neshvaćate kako ja razmišljam
Razlog : Sukob EU i Turske
Podržimo francusku incijativu da eu zamjeni amerikance u Siriji
Ovo nam je idealna prilika da zaratimo eu i Tursku
2014-04-11
Dakle ako Francuska oće a oće jer želi zadržati utjecaj tamo neku eu vojnu incijativu i zatraži 2000 vojnika dali Hrvatska treba to podržati ?
Da
Dali Hrvatska treba staviti na raspolaganje 200 vojnika za Siriju kao pomoč Kurdima ( ne da ratuje protiv Rusa nego samo pomoč Kurdima ) u sklopu te eu incijative ?
OBAVEZNO
Da
Dali Hrvatska treba staviti na raspolaganje 200 vojnika za Siriju kao pomoč Kurdima ( ne da ratuje protiv Rusa nego samo pomoč Kurdima ) u sklopu te eu incijative ?
OBAVEZNO
2014-04-11
ray sve si falio...izgubiste na svim frontovima sirija , ukrajina...ajme meni, sve ste isfalivali
2015-08-06
Ništa ja nisam falioepikur37 wrote:ray sve si falio...izgubiste na svim frontovima sirija , ukrajina...ajme meni, sve ste isfalivali
Trust me I know what I am doing
2014-04-11
prckov wrote:ocemo sad da markelica I macron uvedu trampu sankcijeepikur37 wrote:RayMabus wrote:Trump nije popušio ništa, Amerika je prikjučer otkrila najveće nalazište nafte i plina u Novom Meksikuepikur37 wrote:RayMabus wrote:
Da , otkrili su veliko nalazište nafte i plina u Novom Meksiku i sad mogu izrovat cijeli Bliski istok da cijena nafte skoči a Kinezi ostanu bez nafte
jelde epi
taman posla, trump radi dobro
2015-08-06
pa otkud sad toepikur37 wrote:prckov wrote:ocemo sad da markelica I macron uvedu trampu sankcijeepikur37 wrote:RayMabus wrote:Trump nije popušio ništa, Amerika je prikjučer otkrila najveće nalazište nafte i plina u Novom Meksikuepikur37 wrote:
jelde epi
ne mogu se nacudit
2014-04-19
mislim coek nam je podigo porez za uvoze eu robeprckov wrote:pa otkud sad toepikur37 wrote:prckov wrote:ocemo sad da markelica I macron uvedu trampu sankcijeepikur37 wrote:RayMabus wrote:
Trump nije popušio ništa, Amerika je prikjučer otkrila najveće nalazište nafte i plina u Novom Meksiku
jelde epi
ne mogu se nacudit
2014-04-19
Sad ćemo promatrat situaciju , ako Francuska zatraži eu intervenciju u Siriji najbolje bit sudržan no podržati to
Cilj je izravni sukob eu i turske
Puca meni kurac i za Rusiju i Ameriku
Cilj je izravni sukob eu i turske
Puca meni kurac i za Rusiju i Ameriku
2014-04-11
Mene nezanima Sirija , ako ćete iskreno može je Putin cijelu uzet no ne sad
Moramo prvo napravit sukob eu i turske dakle eu štiti Kurde a Erdogan ih napada
To je bitno
Moramo prvo napravit sukob eu i turske dakle eu štiti Kurde a Erdogan ih napada
To je bitno
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Razočarani glasači Mosta - plač s društvenih mreža
» Batarelova opasna sekta zauzela Jelačić plac
» Kurdi su spremni kapitulirati.
» Kurdi
» Razočarani glasači Mosta - plač s društvenih mreža
» Batarelova opasna sekta zauzela Jelačić plac
» Kurdi su spremni kapitulirati.
» Kurdi
Page 6 of 7