pitanja za enda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: pitanja za enda
A to jest sigurno. Ali Prosinečki je Prosinečkifridrih_niche wrote:Možda nije zabija na Svjetskima, nego općenito u tri dresa...
;)
Koji ćaća
A nemoj srat, uvijek je imao te neke forice sa rolingom. Naravno da ima i sreće, ali je žuti bio maherfridrih_niche wrote:To je gol na sricu, jebat ga...
:D
fridrih_niche wrote:Mislin da je neko iz Srbije zabija za tri države...scorpion wrote:Npr. puno veću stvar je uradio Prosinečki. Jedini igrač u povijesti nogometa koji je na svjetskim prvenstvima zabijao golove za dvije različite reprezentacijefridrih_niche wrote:Jarni je jedini igrač u povijesti koji je igra za Repku i u velikom i u malom balunu...
;)
;)
Moga bi Bracala znat...
Mislim da je stankela to...
Guest- Guest
Centaršut koji je zavrsija u golu...scorpion wrote:A nemoj srat, uvijek je imao te neke forice sa rolingom. Naravno da ima i sreće, ali je žuti bio maherfridrih_niche wrote:To je gol na sricu, jebat ga...
;)
Guest- Guest
Jel možda Siniša?Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Mislin da je neko iz Srbije zabija za tri države...scorpion wrote:Npr. puno veću stvar je uradio Prosinečki. Jedini igrač u povijesti nogometa koji je na svjetskim prvenstvima zabijao golove za dvije različite reprezentacijefridrih_niche wrote:Jarni je jedini igrač u povijesti koji je igra za Repku i u velikom i u malom balunu...
;)
;)
Moga bi Bracala znat...
Mislim da je stankela to...
Ne znan...
;)
Guest- Guest
Siniša nikada nije igrao za srbiju. A siguran sam da je stankela dao gol za jugoslaviju, pa za srbiju i crnu goru i posle kao kapiten za srbiju takodje.
Guest- Guest
Vjerojatno si u pravu...
Još san se sitija da je i di Stefano igra za tri reprezentacije...
;)
Još san se sitija da je i di Stefano igra za tri reprezentacije...
;)
Guest- Guest
i pokojni Iztok Puc
scorpion-
2014-04-18
Prosinečki je zabija za dvi različite repke na Svjetskima...
To je čudo...
;)
To je čudo...
;)
Guest- Guest
htio je centrirati i otišla preko noge...
bome žuti se opko zajebava s nezdravim životom,mogao bi otputovati puno ranije nego treba
bome žuti se opko zajebava s nezdravim životom,mogao bi otputovati puno ranije nego treba
Sad će žuti odvest BiH na Euro i sa Džekom i Pjanićem napravit senzaciju
scorpion-
2014-04-18
Balkanski George Best...muckodjubre wrote:htio je centrirati i otišla preko noge...
;)
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2