Inženejrska posla
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Inženejrska posla
Dobrodošli uvijek :))))veber wrote:a, nikaj. morat ću u slavoniju.tre wrote:Ne prika, nema me u dogledno vrijeme u to sam siguran, imam neke planove za stan ali je to još u nekoj fazi razrade i zatvaranje financ. konstrukcije pa ni sam ne znam kada i oće li biti što od togaveber wrote:digao je samobor. i to kaj veliš trebao je ostat tamo. gle znam i tuđmana. miru. moji starci ih hranili 70ih. drži se čega si najbolji i bok. ali kaj je je. pričaš najbolje viceve. jel dolaziš kaj u zg?
Šandor Winnetou- Posts : 19786
2017-12-31
kći mi nedavno bila, dao joj tvoj broj za svaki slučaj. mogli bi nas dvoje do tebe skoknut.tre wrote:Dobrodošli uvijek :))))veber wrote:a, nikaj. morat ću u slavoniju.tre wrote:Ne prika, nema me u dogledno vrijeme u to sam siguran, imam neke planove za stan ali je to još u nekoj fazi razrade i zatvaranje financ. konstrukcije pa ni sam ne znam kada i oće li biti što od togaveber wrote:digao je samobor. i to kaj veliš trebao je ostat tamo. gle znam i tuđmana. miru. moji starci ih hranili 70ih. drži se čega si najbolji i bok. ali kaj je je. pričaš najbolje viceve. jel dolaziš kaj u zg?
2014-12-30
Samo najavi ranije da ne zgiljim negdje zbog svakodnevnih poslićaveber wrote:kći mi nedavno bila, dao joj tvoj broj za svaki slučaj. mogli bi nas dvoje do tebe skoknut.tre wrote:Dobrodošli uvijek :))))veber wrote:a, nikaj. morat ću u slavoniju.tre wrote:Ne prika, nema me u dogledno vrijeme u to sam siguran, imam neke planove za stan ali je to još u nekoj fazi razrade i zatvaranje financ. konstrukcije pa ni sam ne znam kada i oće li biti što od togaveber wrote:digao je samobor. i to kaj veliš trebao je ostat tamo. gle znam i tuđmana. miru. moji starci ih hranili 70ih. drži se čega si najbolji i bok. ali kaj je je. pričaš najbolje viceve. jel dolaziš kaj u zg?
ma naravno, kada je išla u dubrovnik dao joj broj od onog errrre. mutavi ih vodio na sladoled. to je bilo prije godinu dana. cure ga oženile za 100 ojra.tre wrote:Samo najavi ranije da ne zgiljim negdje zbog svakodnevnih poslićaveber wrote:kći mi nedavno bila, dao joj tvoj broj za svaki slučaj. mogli bi nas dvoje do tebe skoknut.tre wrote:Dobrodošli uvijek :))))veber wrote:a, nikaj. morat ću u slavoniju.tre wrote:
Ne prika, nema me u dogledno vrijeme u to sam siguran, imam neke planove za stan ali je to još u nekoj fazi razrade i zatvaranje financ. konstrukcije pa ni sam ne znam kada i oće li biti što od toga
2014-12-30
Pošteno, da smo mi iz "plemena" bili oženili bi ga za janje i 20 litara vinaveber wrote:ma naravno, kada je išla u dubrovnik dao joj broj od onog errrre. mutavi ih vodio na sladoled. to je bilo prije godinu dana. cure ga oženile za 100 ojra.tre wrote:Samo najavi ranije da ne zgiljim negdje zbog svakodnevnih poslićaveber wrote:kći mi nedavno bila, dao joj tvoj broj za svaki slučaj. mogli bi nas dvoje do tebe skoknut.tre wrote:Dobrodošli uvijek :))))veber wrote:
a, nikaj. morat ću u slavoniju.
u biti je jeftino prošaotre wrote:Pošteno, da smo mi iz "plemena" bili oženili bi ga za janje i 20 litara vinaveber wrote:ma naravno, kada je išla u dubrovnik dao joj broj od onog errrre. mutavi ih vodio na sladoled. to je bilo prije godinu dana. cure ga oženile za 100 ojra.tre wrote:Samo najavi ranije da ne zgiljim negdje zbog svakodnevnih poslićaveber wrote:kći mi nedavno bila, dao joj tvoj broj za svaki slučaj. mogli bi nas dvoje do tebe skoknut.tre wrote:
Dobrodošli uvijek :))))
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2