HDZ otkazao blagdansko druženje zbog salvi prijetnji:
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HDZ otkazao blagdansko druženje zbog salvi prijetnji:
tražim neku kurvu da starom za rođendan poklonim.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
..dođem u dalmaciju na brzinu en da mi s eobilazit rodbinu jer je imam ohohoho..ako to kazem odmah stara skoci kao oparena...'to nije u redu oni tebi pomogli is licno'...i gotovo.odmah te u startu sasjece..i odes ljut jer ne zelis svađu sa materom..
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
..i zato kazem ta obiteljska zaposlonje..preko nekog..ili st kaze veber ta zenska zaposlila nekog svog rođaka..a tko zna mozda je i ta zena uhvacena u obiteljski krug i vrtlog po sistemu..'oni su nsms red je da ti njima'..u biti sve je to na koncu ucjena..'jer je on tvom tati,bratu ili kome vec pomogao'...i sojecas se na konuc obiteljskim duznikom ni kriv ni duzan...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Pa dobro znam tipa koji je u irsku otisao a ovdje je imao 10 000 kuna placu..
Pa nije jedini, nisi primjetio da odlaze školovani i sposobni? Ako je tu imao 10 000 tamo ima 40 000.
catabbath-
2015-08-22
pohlepa u konacnici...trcanje za novcem...catabbath wrote:vuksadinare wrote:Pa dobro znam tipa koji je u irsku otisao a ovdje je imao 10 000 kuna placu..
Pa nije jedini, nisi primjetio da odlaze školovani i sposobni? Ako je tu imao 10 000 tamo ima 40 000.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pohlepa u konacnici...trcanje za novcem...
Obrnuto. Tržišna utakmica, po konkurentnim cijenama. Prije su se poslodavci natjecali tko će davati manju plaću, sjećam se prije samo 5-6 godina, traži lik magistra znanosti i nudi 5000 kn, sad za 5000kn more dobiti samo qrac bez vazelina. Sve im se vraća. Prije 5-6 godina se jedan gazda prijetio da će dovesti za zavoda programere da rade besplatno, sad ih ne more naći ni za suho zlato eeeee ko vas jebe rvacki klošari, ljudi idu di ih cijene i di im je ok.
catabbath-
2015-08-22
a sto mislis da su svi znalci..pa kad bi tako bilo cvali bicatabbath wrote:vuksadinare wrote:pohlepa u konacnici...trcanje za novcem...
Obrnuto. Tržišna utakmica, po konkurentnim cijenama. Prije su se poslodavci natjecali tko će davati manju plaću, sjećam se prije samo 5-6 godina, traži lik magistra znanosti i nudi 5000 kn, sad za 5000kn more dobiti samo qrac bez vazelina. Sve im se vraća. Prije 5-6 godina se jedan gazda prijetio da će dovesti za zavoda programere da rade besplatno, sad ih ne more naći ni za suho zlato eeeee ko vas jebe rvacki klošari, ljudi idu di ih cijene i di im je ok.
2015-09-08
Svi pobigli
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/580359/prava-demografska-katastrofa-iz-hrvatske-je-iselilo-cak-26-puta-vise-ljudi-nego-sto-kaze-nasa-sluzbena-statistika-najvise-se-odlazi-u-tri-europske-drzave
148 tisuća ljudi na birou
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/580359/prava-demografska-katastrofa-iz-hrvatske-je-iselilo-cak-26-puta-vise-ljudi-nego-sto-kaze-nasa-sluzbena-statistika-najvise-se-odlazi-u-tri-europske-drzave
148 tisuća ljudi na birou
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Nema im i neće tko radit i svake godine će ih biti sve manje, onaj tko je mislija radit iselija je a ostali samo jebivjetri ka ja koji sutra moraju na biro prijavit se i podignit bon od 200 kuna za Božić
To je nagrada za nerad
Ma tko će radit za ove pare posebno kad se neoženiš pa u biti radiš za uhljebe koji te iskorištavaju
To je nagrada za nerad
Ma tko će radit za ove pare posebno kad se neoženiš pa u biti radiš za uhljebe koji te iskorištavaju
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
tko to daje,država ili HDZ?Nešto mi tu smrdi.RayMabus wrote:Nema im i neće tko radit i svake godine će ih biti sve manje, onaj tko je mislija radit iselija je a ostali samo jebivjetri ka ja koji sutra moraju na biro prijavit se i podignit bon od 200 kuna za Božić
To je nagrada za nerad
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sarajevo: Otkazano izvođenje Frljićeve predstave zbog prijetnji
» Assange odgodio konferenciju zbog prijetnji Hillary Clinton
» Cerar zbog Plenkovićevih izjava otkazao posjet Hrvatskoj
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
» Šefica poreznog USKOK-a podnijela ostavku zbog Mamićevih prijetnji smrću
» Assange odgodio konferenciju zbog prijetnji Hillary Clinton
» Cerar zbog Plenkovićevih izjava otkazao posjet Hrvatskoj
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji