Assange odgodio konferenciju zbog prijetnji Hillary Clinton
Page 1 of 1
Assange odgodio konferenciju zbog prijetnji Hillary Clinton
http://thehill.com/blogs/ballot-box/299102-clinton-manager-reticent-to-comment-on-report-clinton-floated-drone-strike
Kermit-
2014-04-17
Re: Assange odgodio konferenciju zbog prijetnji Hillary Clinton
https://www.rt.com/usa/361459-secretary-clinton-drone-assange/
Kermit-
2014-04-17
[size=34]Hillary Clinton considered drone attack on Julian Assange - report[/size]
Kermit-
2014-04-17
Inače Assange je jasno rekao da iza njegovog izvora stoji pok, Rich koji je vjerojatno ubijen od strane Hillary, pa je logično da i on bude ubijen...
Kermit-
2014-04-17
Bas sam s mojim klincom bio prekjuče tu pored ambasade pa mi nijejasno kako bi oni to izveli u tako urbanom delu grada.
Guest- Guest
Pa on je trebao biti na balkonu, a baš njih briga za kolateralnu štetu, pa ubila je svojeg savjetnika, ali je Trump zlikovacdzmrdz wrote:Bas sam s mojim klincom bio prekjuče tu pored ambasade pa mi nijejasno kako bi oni to izveli u tako urbanom delu grada.
Kermit-
2014-04-17
A Bil je oronul. Izgleda gore od Soroša koji je duplo stariji od njega.
Guest- Guest
A gledaj ovo FBI-a je dozvolio hilarinim savjetnicima da unište računala na kojima je bila kompromitirajuća dokumentacija:
http://www.zerohedge.com/news/2016-10-03/fbi-allowed-2-hillary-aides-destroy-their-laptops-newly-exposed-side-agreements
Naravno ovo dovoljno govori na šta je spremna Hillary i koliko je jaka, te koji krugovi stoje iza njene nominacije, jako jako jako nam se loše sprema sa tom vješticom...
http://www.zerohedge.com/news/2016-10-03/fbi-allowed-2-hillary-aides-destroy-their-laptops-newly-exposed-side-agreements
Naravno ovo dovoljno govori na šta je spremna Hillary i koliko je jaka, te koji krugovi stoje iza njene nominacije, jako jako jako nam se loše sprema sa tom vješticom...
Kermit-
2014-04-17
Jbg-a silone orgije i gudra čine svoje, a tu je i život sa Hillary to je toliko toksično da svaka propganda ne može poboljšati...Eva wrote:A Bil je oronul. Izgleda gore od Soroša koji je duplo stariji od njega.
Kermit-
2014-04-17
Ak ne bu ona bude netko drugi. Od 2000 se radi na NWO. Ovo je finale.
Guest- Guest
Ovo je groznije nego što sam mislio Hillary je psihotična i nestabilna te sociopata ovo će završiti sa velikim ratom a ne NWO, osim kao je to NWOEva wrote:Ak ne bu ona bude netko drugi. Od 2000 se radi na NWO. Ovo je finale.
Kermit-
2014-04-17
Bu ona pacificirana. Il bu naglo umrla u snu ili bu se "upala pluća" pogoršala sa smrtnim ishodom, jer profit je iznad svega. Keine Sorge, više oni vole život nego mi, pa vidi Soroša kao vampir je ne da se iako je trebal umrijet još prije 20 let.asilovski wrote:Ovo je groznije nego što sam mislio Hillary je psihotična i nestabilna te sociopata ovo će završiti sa velikim ratom a ne NWO, osim kao je to NWOEva wrote:Ak ne bu ona bude netko drugi. Od 2000 se radi na NWO. Ovo je finale.
Guest- Guest
Šta je 100 godina za vampire...Eva wrote:Bu ona pacificirana. Il bu naglo umrla u snu ili bu se "upala pluća" pogoršala sa smrtnim ishodom, jer profit je iznad svega. Keine Sorge, više oni vole život nego mi, pa vidi Soroša kao vampir je ne da se iako je trebal umrijet još prije 20 let.asilovski wrote:Ovo je groznije nego što sam mislio Hillary je psihotična i nestabilna te sociopata ovo će završiti sa velikim ratom a ne NWO, osim kao je to NWOEva wrote:Ak ne bu ona bude netko drugi. Od 2000 se radi na NWO. Ovo je finale.
Guest- Guest
2014-04-14
Similar topics
» Assange za Trumpa: priprema objavu gomilu e-mailova Hillary Clinton
» Assange: Hillary ubija redom protivnike i zviždače
» Assange: Google ide izravno protiv Trumpa a za vješticu Hillary
» Hillary Clinton
» Hillary Clinton ide u zatvor
» Assange: Hillary ubija redom protivnike i zviždače
» Assange: Google ide izravno protiv Trumpa a za vješticu Hillary
» Hillary Clinton