Daruvarac svečano dočekan u kafiću
Page 43 of 47
Page 43 of 47 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47
Re: Daruvarac svečano dočekan u kafiću
moj stari bi sada napisao, a di je meso?tre wrote:rabarbaru, isjeckao na sitno, malo maslinovog ulja i galeka, kopra i blitve sa mladim krumpirom i to je to8Rabarbara wrote:Što je bodul skuhao?tre wrote:nemaš šanse, bodul aben je to skuvao sa kapulom i mladim krumpirom i tu je priča gotovaveber wrote:joj kada ti dam ćunu. vidiš da sa ženom ozbiljno spikam.tre wrote:
valjda misliš duh iz močvare- zagor te nej
zagor te nej. zagor je derpe i voli male zdepaste s brčićima kao što si ti. sada šic ;)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
to je bodulska kužina, tamo se meso jede samo u svatovima i za uskrsveber wrote:moj stari bi sada napisao, a di je meso?tre wrote:rabarbaru, isjeckao na sitno, malo maslinovog ulja i galeka, kopra i blitve sa mladim krumpirom i to je to8Rabarbara wrote:Što je bodul skuhao?tre wrote:nemaš šanse, bodul aben je to skuvao sa kapulom i mladim krumpirom i tu je priča gotovaveber wrote:
joj kada ti dam ćunu. vidiš da sa ženom ozbiljno spikam.
zagor te nej. zagor je derpe i voli male zdepaste s brčićima kao što si ti. sada šic ;)
pisao sam o tome bilo prije godinu dana.
u ny odemo u klub, ženska nas odfurala, bila djelatnica hotela
imam braclet, na njemu još 50ak dolara. sve smo morali deponirat, sve možeš samo s pismejkerom ući. a ja kao; rasist, ksenofob, potomak ss generala ugledam crnkinju. koja je to ljepota. koje crte lica, a boja koža kao moj klavir. crna da nemre biti crnija. i konjina izgubim njen broj. našao ju kasnije na wup. kako zgodna ženska.
u ny odemo u klub, ženska nas odfurala, bila djelatnica hotela
imam braclet, na njemu još 50ak dolara. sve smo morali deponirat, sve možeš samo s pismejkerom ući. a ja kao; rasist, ksenofob, potomak ss generala ugledam crnkinju. koja je to ljepota. koje crte lica, a boja koža kao moj klavir. crna da nemre biti crnija. i konjina izgubim njen broj. našao ju kasnije na wup. kako zgodna ženska.
2014-12-30
mi germani smo ipak navikli jesti vas slavene.tre wrote:to je bodulska kužina, tamo se meso jede samo u svatovima i za uskrsveber wrote:moj stari bi sada napisao, a di je meso?tre wrote:rabarbaru, isjeckao na sitno, malo maslinovog ulja i galeka, kopra i blitve sa mladim krumpirom i to je to8Rabarbara wrote:Što je bodul skuhao?tre wrote:
nemaš šanse, bodul aben je to skuvao sa kapulom i mladim krumpirom i tu je priča gotova
stari me ubija mesom, daj odjebi. ti i meso. ja koji jedem meso pa napišem nekaj takvog. ono oš kulena, pršuta, češnjovki bez 435kg mesa nije ručak. a sjebem ga kaj u jogurt stavim češnjak i kari.
2014-12-30
:)tre wrote:to je bodulska kužina, tamo se meso jede samo u svatovima i za uskrsveber wrote:moj stari bi sada napisao, a di je meso?tre wrote:rabarbaru, isjeckao na sitno, malo maslinovog ulja i galeka, kopra i blitve sa mladim krumpirom i to je to8Rabarbara wrote:Što je bodul skuhao?tre wrote:
nemaš šanse, bodul aben je to skuvao sa kapulom i mladim krumpirom i tu je priča gotova
2014-04-16
veber wrote: ugledam crnkinju. koja je to ljepota. koje crte lica, a boja koža kao moj klavir. crna da nemre biti crnija.
Mah, te čiste crnkinje neznam baš da sam ikada vidio neku zgodnu. Ajde ako je križana s nečim drugim pa bude mulatkinja s normalnilim crtama lica...
catabbath-
2015-08-22
mislim da je somalka. oči zelene, ono zelene, kao jezera. baš prelijepa žena, klasično eu lice. imam snimku negdje. baš lijepa žena.catabbath wrote:veber wrote: ugledam crnkinju. koja je to ljepota. koje crte lica, a boja koža kao moj klavir. crna da nemre biti crnija.
Mah, te čiste crnkinje neznam baš da sam ikada vidio neku zgodnu. Ajde ako je križana s nečim drugim pa bude mulatkinja s normalnilim crtama lica...
2014-12-30
Nadam se samo da se kuži u trave i zna koji dijelovi su otrovni. :)tre wrote:rabarbaru, isjeckao na sitno, malo maslinovog ulja i galeka, kopra i blitve sa mladim krumpirom i to je to8Rabarbara wrote:Što je bodul skuhao?tre wrote:nemaš šanse, bodul aben je to skuvao sa kapulom i mladim krumpirom i tu je priča gotovaveber wrote:joj kada ti dam ćunu. vidiš da sa ženom ozbiljno spikam.tre wrote:
valjda misliš duh iz močvare- zagor te nej
Tre, sad mi je jasno zašto ovdje (na VIP-u) pišu uglavnom muškarci. Skoro da nema ženskih komentara, a na forumu je puno žena.
Ako se i pojavi koja žena ponašate se prema njoj kao da je glupa i uglavnom se nadmećete u seksističkim komentarima (čast izuzecima).
Ako se pak dogode neke muško ženske konverzacije, bez da si pri tom udijele neopisive uvrede, onda je to šarmiranje i kuvanje.
Podsjećate me na niže razrede osnovnih škola, kad dečki potjeraju cure iz svog društva jer im je dobro jedino kad su okruženi sebi sličnima.
Šteta.
Guest- Guest
Ali pivo može uvijek, u stvari bevanda ali ko bi taj smajlić izmislio!!aben wrote::)tre wrote:to je bodulska kužina, tamo se meso jede samo u svatovima i za uskrsveber wrote:moj stari bi sada napisao, a di je meso?tre wrote:rabarbaru, isjeckao na sitno, malo maslinovog ulja i galeka, kopra i blitve sa mladim krumpirom i to je to8Rabarbara wrote:
Što je bodul skuhao?
Oprosti, nije mi bila namjera uvrijediti te, djeluješ mi kao razumna osoba koja prihvaća humor a seksističke komentare mogu primjeniti samo na sori jer ona iste dijeli šakom i kapom( kao i neke druge stvari jel)Rabarbara wrote:Nadam se samo da se kuži u trave i zna koji dijelovi su otrovni. :)tre wrote:rabarbaru, isjeckao na sitno, malo maslinovog ulja i galeka, kopra i blitve sa mladim krumpirom i to je to8Rabarbara wrote:Što je bodul skuhao?tre wrote:nemaš šanse, bodul aben je to skuvao sa kapulom i mladim krumpirom i tu je priča gotovaveber wrote:
joj kada ti dam ćunu. vidiš da sa ženom ozbiljno spikam.
Tre, sad mi je jasno zašto ovdje (na VIP-u) pišu uglavnom muškarci. Skoro da nema ženskih komentara, a na forumu je puno žena.
Ako se i pojavi koja žena ponašate se prema njoj kao da je glupa i uglavnom se nadmećete u seksističkim komentarima (čast izuzecima).
Ako se pak dogode neke muško ženske konverzacije, bez da si pri tom udijele neopisive uvrede, onda je to šarmiranje i kuvanje.
Podsjećate me na niže razrede osnovnih škola, kad dečki potjeraju cure iz svog društva jer im je dobro jedino kad su okruženi sebi sličnima.
Šteta.
Ma nisi me uvrijedio, shvatila sam to kao šalu.tre wrote:
Oprosti, nije mi bila namjera uvrijediti te, djeluješ mi kao razumna osoba koja prihvaća humor a seksističke komentare mogu primjeniti samo na sori jer ona iste dijeli šakom i kapom( kao i neke druge stvari jel)
S Abendom sam se šalila (šamarala) jer on nema pojma o kuhanju. A njega je nemoguće skuhati, jer on je kao ona kravlja žila što je stavljaju u juhe. Što je dulje kuhaš poprima više svojstava ručno rađenog opanka. Ali je zato juha dobra.
Komentirala sam ironične komentare i osvrte na postove drugih forumašica. A bilo ih je. Ne s tvoje strane, ali dovoljno da mi bude jasno zašto tako malo žena piše tu.
A i meni je bolje da dam petama vjetra. Dosta eksperimentiranja. :)
Guest- Guest
a, ne predložeš valjda da diskriminiromo žene?Rabarbara wrote:Ma nisi me uvrijedio, shvatila sam to kao šalu.tre wrote:
Oprosti, nije mi bila namjera uvrijediti te, djeluješ mi kao razumna osoba koja prihvaća humor a seksističke komentare mogu primjeniti samo na sori jer ona iste dijeli šakom i kapom( kao i neke druge stvari jel)
S Abendom sam se šalila (šamarala) jer on nema pojma o kuhanju. A njega je nemoguće skuhati, jer on je kao ona kravlja žila što je stavljaju u juhe. Što je dulje kuhaš poprima više svojstava ručno rađenog opanka. Ali je zato juha dobra.
Komentirala sam ironične komentare i osvrte na postove drugih forumašica. A bilo ih je. Ne s tvoje strane, ali dovoljno da mi bude jasno zašto tako malo žena piše tu.
tipa, ako neka osoba izreče neke manjkave relacije, i unda se mi moromo pregrosti za jezik, i ne reagirati-
samo jer je to izreko recimo person of colour?
2014-04-16
Ma daj, većina nas je pristojna bez seksističkih ispada, par korisnika malo zacrni sliku ali u globalu su tu svi u nekim gabaritima osim gnječa i yude, da se gleda prema njima niko živ ovdje pisao ne bi kolike oni bljuvotine prospu po svima.Rabarbara wrote:Ma nisi me uvrijedio, shvatila sam to kao šalu.tre wrote:
T.- Posts : 17551
2014-04-14
ja ti žensku prvo pitam bili se jebla, ako me otkanta onda o kuhinji nastavimo.Rabarbara wrote:Ma nisi me uvrijedio, shvatila sam to kao šalu.tre wrote:
pol vipa se u reali zna
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Rabarbara wrote:
Tre, sad mi je jasno zašto ovdje (na VIP-u) pišu uglavnom muškarci.
vjerojatno iz istih razloga iz kojih na psihologiji i modi uglavnom pišu žene... stvar afiniteta
čuj marc. tu se nađemo dlakavi mačosi. dopro ti si iznimka koja ptvrđuje pravilo. ako nam ćuna nije do koljena i apolonski nismo građeni nemamo kaj u lazit na vip. a u biti većinom se svi znamo, poštujemo a ovo nam je odušak. jebote ja jučer trea nazovem da mi ispriča jedan jedini vic. i veli imam baš jedan za tebe i rastavu. ne da sam riknul nego sam krepal.
2014-12-30
ovdje, ne računaj soru i metildu imamo 4 žene. i svaki put nam sve teme odu u chat.
2014-12-30
Ovdje jedino Sora može pisati jer ionako ne vidi ništa u svojem mutežu, a potpomažu je njezini istomišljenici.Rabarbara wrote:Ma nisi me uvrijedio, shvatila sam to kao šalu.tre wrote:
Ja slabo pišem jer moji postovi prođu nezapaženo, a ako se netko i slaže sa mnom to prešuti. Takav je odnos desničara prema ženama.
Nije da me to veseli ali je tako.
Piše i mortalka, nju gotive, mada ne vidim ni jedan ozbiljan razlog.
Kaja ima dobre noge pa nju nitko ne zaobilazi.
Stavi neki seksi avatar pa ćeš vidjeti podrške..
Guest- Guest
veber wrote:ovdje, ne računaj soru i metildu imamo 4 žene. i svaki put nam sve teme odu u chat.
vidiš, čak me ne smatraju ženom...
Guest- Guest
Page 43 of 47 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47
Similar topics
» Malivuk u svečano dočekan u Vatikanu
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
Page 43 of 47