Pobješnjeli Komšić: Burno u Crvenoj liniji između Željane Zovko i Ive Komšića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pobješnjeli Komšić: Burno u Crvenoj liniji između Željane Zovko i Ive Komšića
epikur37 wrote:Grozan lik, svojedobno sam u kamernom teatru kao tada student i hssovac, glasao protiv njega i smjene stanka sliškovića.
U Sarajevu ga "gotive", jasno zašto... Meni je oduvijek bio antipatičan i oduran... Nevezano za politiku.
Općenito dobro ga je pred smrt opisao Lovrenović.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Pobješnjeli Komšić: Burno u Crvenoj liniji između Željane Zovko i Ive Komšića
Pogrešno se ga proglašavati (nazivati) intelektualcem, a on je samo političar
u sarajevskoj mahali. Intelektualac ima osobni stav,neovisno od okoline ili politike.
Mišljenje intelektualca se ne mora slagati s tvojim, ali ga je vrijedno saslušati
i poštovati, jer se preko njega vršiš i dopunjuješ vlastito mišljenje. Takav je
naprimjer prof. Filander.
u sarajevskoj mahali. Intelektualac ima osobni stav,neovisno od okoline ili politike.
Mišljenje intelektualca se ne mora slagati s tvojim, ali ga je vrijedno saslušati
Eroo wrote:Pogrešno se ga proglašavati (nazivati) intelektualcem, a on je samo političar
Komšić je stari partijski uhljeb koji je 91 ispravno procijenio kako će najviše profitirati kao Alijin lojalni Hrvat...
Inače je neko vrijeme koketirao i sa pravaštvom... još uvijek zna...
2018-04-10
Taj bi koketirao i s crnin đavlon...Čovjek s kojim nikad ne bih popio kave.Hektorović wrote:Eroo wrote:Pogrešno se ga proglašavati (nazivati) intelektualcem, a on je samo političar
Komšić je stari partijski uhljeb koji je 91 ispravno procijenio kako će najviše profitirati kao Alijin lojalni Hrvat...
Inače je neko vrijeme koketirao i sa pravaštvom... još uvijek zna...
Eroo wrote:Taj bi koketirao i s crnin đavlon...Čovjek s kojim nikad ne bih popio kave.
Pa evo i sa 70 godina, još uvijek je dupli direktor u Sarajevu... njemu je dobro :)
2018-04-10
Nije mu dobro. Možda sad to ne percipira na pravi način, ali će doći vrijeme kad hoće....Hektorović wrote:Eroo wrote:Taj bi koketirao i s crnin đavlon...Čovjek s kojim nikad ne bih popio kave.
Pa evo i sa 70 godina, još uvijek je dupli direktor u Sarajevu... njemu je dobro :)
Ito, s obzirom na godine, uskoro. Doći će vrijeme kad će se osjetit usamljeno i ostavljeno
čak i od svojih najbližih, ako ih ima. Nitko ne voli takve ljude...
Eroo wrote:Nije mu dobro. Možda sad to ne percipira na pravi način, ali će doći vrijeme kad hoće....Hektorović wrote:Eroo wrote:Taj bi koketirao i s crnin đavlon...Čovjek s kojim nikad ne bih popio kave.
Ito, s obzirom na godine, uskoro. Doći će vrijeme kad će se osjetit usamljeno i ostavljeno
Ovo će ko provjereno lojalnog čini mi se držati na nekoj funkciji dok je živ i pokretan...
Kažem, i sad sa 70 obnaša dvije...
Drugo je onaj vječni i povijesni sud, no njega to ne znanima...
2018-04-10
Hektorović wrote:Eroo wrote:Nije mu dobro. Možda sad to ne percipira na pravi način, ali će doći vrijeme kad hoće....Hektorović wrote:Eroo wrote:Taj bi koketirao i s crnin đavlon...Čovjek s kojim nikad ne bih popio kave.
Ovo će ko provjereno lojalnog čini mi se držati na nekoj funkciji dok je živ i pokretan...
Kažem, i sad sa 70 obnaša dvije...
Drugo je onaj vječni i povijesni sud, no njega to ne znanima...
Zanimat će ga , ako ne drugačije onda kad bude primoran ostaviti obje funkcije, tada će ga i "poslodavci" odbaciti kao staru krpu.
Imao sam slučaj jednog moga direktora, nije isti, ali je sličan. Lijepo sam mu sve objasnio prije nego sam napustio tu firmu, ali mi nije vjerovao.Rekao sam mu da će ga napustiti prijatelji.. Bio sam jedan od rijetkih s kojima je bio na "VI". Poslije desetak godina ga sretnem na jednom kongresu (nije bio više direktor, niti "važna" ličnost). Gledam ga , sam kao ćuk, ko što kod nas kažu.
Nitko ga ne ferma ni dva posto. Pristupio sam mu i pozvao na kavicu...Kaže mi, Ero, sve si bio u pravu...ima toga još, ali da ne smaram.
Evo gledam nekog fratra na BiH verziji TV kanala N1 kako daje interview i non stop kenja po Hrvatskoj i Tudjmanu.
Sad sam provjerio. To je Fra Ivan Šarčević, profesor na franjevačkoj Teologiji u Sarajevu.
Prvo kao mačka oko vruće kaše a kad je morao onda samo Tuđman, Herceg-Bosna, Hrvatska ovakva onakva, tu i tamo Rep. Srpska i Dodik ...
Niti jedne riječi o veliko-bošnjačkoj nacionalističkoj politici.
Ovi bosanski fratri su nevjerojatni.
Mada i on zagovara nekakve paritete i konsenzuse posebno na višim nivoima vlasti.
Sad sam provjerio. To je Fra Ivan Šarčević, profesor na franjevačkoj Teologiji u Sarajevu.
Prvo kao mačka oko vruće kaše a kad je morao onda samo Tuđman, Herceg-Bosna, Hrvatska ovakva onakva, tu i tamo Rep. Srpska i Dodik ...
Niti jedne riječi o veliko-bošnjačkoj nacionalističkoj politici.
Ovi bosanski fratri su nevjerojatni.
Mada i on zagovara nekakve paritete i konsenzuse posebno na višim nivoima vlasti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
P.S. Sad sam čuo i jednu vjerojatnu laž. Kaže Fra Ivan da je Franjo rekao da je BiH srbokomunistička tvorevina.
To prvi put čujem. Ne znam da je Franjo ikada koristio taj termin srbokomunistički.
To prvi put čujem. Ne znam da je Franjo ikada koristio taj termin srbokomunistički.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ako bi nanesla prilika i ako bih već morao birati između Josipovića i Komšića birao bih Komšića :)
» Zovko: Turska i islamska zajednica imale su ključnu ulogu u izboru Željka Komšića
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Komšić protiv Komšića
» Je li Komsic pocinio fatalnu gresku napadom na BANU !?BANU nikad ostrije osudila Komsica
» Zovko: Turska i islamska zajednica imale su ključnu ulogu u izboru Željka Komšića
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Komšić protiv Komšića
» Je li Komsic pocinio fatalnu gresku napadom na BANU !?BANU nikad ostrije osudila Komsica
Page 2 of 2