ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije - Page 2 Empty Re: Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije

Post by Ringo10 15/12/2018, 02:59

RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:
RayMabus wrote:Region nek digne vojni proračun pa nema zime za veliku Albaniju 

Srbija ,Cg i Makedonija .....pa eto dignite fino vojni proračun i mirni ste
Možete vi u Hrvatskoj vrištati od sreće koliko hoćete.

Ali Amerikanci i Englezi sve rade kako bi cijeli region zavalii u veliko i krvavo sranje.
Jedva čekam, ionako mi je pun kurac turizam filozofije
Ja samo znam da se svako zapadno sranje žestoko obije o glavu balkanskim jadnicima svih vrsta i boja.

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije - Page 2 Empty Re: Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije

Post by AssadNaPodmornici 15/12/2018, 03:20

Jebe me se

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 15/12/2018, 03:46

AssadNaPodmornici wrote:Jebe me se
A dobro, šta god da bude mi tu ne možemo ništa ...

Zato su mi i ova navijanja za ovu ili onu opciju besmislena.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/12/2018, 04:49

Normalno da mogu nešto, nemam namjeru ratovat za fotelje ovih političara a tko voli nek izvoli

Jebe mi se....i kad se svima jebe onda nema rata
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 15/12/2018, 05:31

RayMabus wrote:

Jebe mi se....i kad se svima jebe onda nema rata
To sam i ja mislio 1992ge.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by omni 15/12/2018, 07:21

Ja kazem da je ovo prilika Srbiji da isproba Ruse. Vojsku na granicu pa da se vidi da li Putko misli ozbiljno. Ako ponovi Jeljcinovo "tresla se gora rodio se mis" povlacenje i pomirba sa stvarnoscu jbg.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 15/12/2018, 07:27

Ne treba se zaletati u ove Američko Britanske avanture.

Neka ratuju oni u svome dvoristu a ovi njihovi dole puleni, nece ni do viza dogurati a kamoli nesto vise.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Ringo10 15/12/2018, 07:29

omni wrote:Ja kazem da je ovo prilika Srbiji da isproba Ruse. Vojsku na granicu pa da se vidi da li Putko misli ozbiljno. Ako ponovi Jeljcinovo "tresla se gora rodio se mis" povlacenje i pomirba sa stvarnoscu jbg.
Ma koji Putko. E baš ce on u rat zgog nekakve vukojebine zvane Kosovo.

Srbija je zatvorena sa NATO članicama sa svih strana i tu Putko ne može ništa osim deklarativne podrške.

Rusi su još 1991 otišli sa Balkana i to je završena priča.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 15/12/2018, 07:31

FRANCUSKA ZVANIČNO PRIZNALA VOJSKU KOSOVA: A traže da Priština nastavi dijalog sa Srbijom
Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije - Page 2 1696553_kosovska-vojska_ls

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3172965/francuska-zvanicno-priznala-vojsku-kosova-a-traze-da-pristina-nastavi-dijalog-sa-srbijom
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 15/12/2018, 07:33

Ovi slepci ne mogu ni sebi da pomognu a otvaraju usta.

Tu i tamo nadju nekog teroristu da skrene paznju ovim na ulicama.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2018, 10:14

Serbinho-3 wrote:Nista, sada da im puknu jos povlačenja nezavisnosti.

Je, od strane Madagaskara, Ruande i sličnih u svjetskoj politici vrlo značajnih i strateški važnih zemalja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2018, 10:21

Ringo10 wrote:

Rusi su još 1991 otišli sa Balkana i to je završena priča.

U biti su otišli 1999. kada je Jelcin samoinicijativno naredio hitno izmještanje ruskog bataljuna iz okolice Sarajeva na prištinski aerodrom. Tada su im NATO članice u okruženju Srbije odbile dati prolaz kroz svoj zračni prostor i Rusi su shvatili da su logistički odsječeni i da njihov boravak na području Kosova nema puno smisla, osim u tijesnoj suradnji sa NATO savezom.
Doduše, konačno su otišli tek 4 godine kasnije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 15/12/2018, 10:36

[size=30]"Nova američka država van američkog kontinenta"[/size]

Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije - Page 2 Imagepng

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=15&nav_category=640&nav_id=1482447
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by kaya 15/12/2018, 11:27

srbi opet imaju propagandu za dorucak. 
prosli tjedan su im amerikanci ostro porucili da ne formiraju vojsku a pretprosli su im iz EU naredili da povuku takse. prije toga je nemacka nacisto  popizdela na njih.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 15/12/2018, 11:31

u biti istina je da su potpuno usamljeni i dobivaju po nosu od zapada i amerike. putko ono reda radi nesto kaze. 
a zasto je to tako ? zbog njihovog ljigavog vrha koje laze  maze na sve strane , ne vjeruje im nitko. osim ovih koje hrane glupostima propagandom.

Last edited by kaya on 15/12/2018, 11:32; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Ringo10 15/12/2018, 13:18

Srbi galame da su Zapadne sile prekrsile sve moguce rezolucije UN za koje su i same glasale i sve odluke i sporazume oko Kosova.
U pravu su oni i to je istina.

Ali sta bi Hrvati iz BiH trebali reci. Koliko je na njihovu stetu prekrseno i rezolucija i sporazuma kao to da se dayton na silu mijenjao svako malo.

I to na hrvatsku stetu dakako.

Ali Srbi bar dizu glas a Hrvatska pokorno suti. 

Sad se kao sjetili nesto pricati nakon vise od 23 godine.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 15/12/2018, 13:19

kaya wrote:u biti istina je da su potpuno usamljeni i dobivaju po nosu od zapada i amerike. putko ono reda radi nesto kaze. 
a zasto je to tako ? zbog njihovog ljigavog vrha koje laze  maze na sve strane , ne vjeruje im nitko. osim ovih koje hrane glupostima propagandom.
MA hajde ne kenjajte vi u Kifli tako vam Boga.

Vas Bakir i ekipa jebu i zatiru vam narod u BiH a vi ne smijete da prdnete pa se nesto kurcite i kenjate Srbima oko Kosova.

Jad i bijeda. Povraca mi se na vase kenjanje.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics