Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije
Ja samo znam da se svako zapadno sranje žestoko obije o glavu balkanskim jadnicima svih vrsta i boja.RayMabus wrote:Jedva čekam, ionako mi je pun kurac turizam filozofijeRingo10 wrote:Možete vi u Hrvatskoj vrištati od sreće koliko hoćete.RayMabus wrote:Region nek digne vojni proračun pa nema zime za veliku Albaniju
Srbija ,Cg i Makedonija .....pa eto dignite fino vojni proračun i mirni ste
Ali Amerikanci i Englezi sve rade kako bi cijeli region zavalii u veliko i krvavo sranje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jebe me se
A dobro, šta god da bude mi tu ne možemo ništa ...AssadNaPodmornici wrote:Jebe me se
Zato su mi i ova navijanja za ovu ili onu opciju besmislena.
2015-09-24
Normalno da mogu nešto, nemam namjeru ratovat za fotelje ovih političara a tko voli nek izvoli
Jebe mi se....i kad se svima jebe onda nema rata
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To sam i ja mislio 1992ge.RayMabus wrote:
2015-09-24
Ja kazem da je ovo prilika Srbiji da isproba Ruse. Vojsku na granicu pa da se vidi da li Putko misli ozbiljno. Ako ponovi Jeljcinovo "tresla se gora rodio se mis" povlacenje i pomirba sa stvarnoscu jbg.
omni-
2014-04-12
Ne treba se zaletati u ove Američko Britanske avanture.
Neka ratuju oni u svome dvoristu a ovi njihovi dole puleni, nece ni do viza dogurati a kamoli nesto vise.
Neka ratuju oni u svome dvoristu a ovi njihovi dole puleni, nece ni do viza dogurati a kamoli nesto vise.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ma koji Putko. E baš ce on u rat zgog nekakve vukojebine zvane Kosovo.omni wrote:Ja kazem da je ovo prilika Srbiji da isproba Ruse. Vojsku na granicu pa da se vidi da li Putko misli ozbiljno. Ako ponovi Jeljcinovo "tresla se gora rodio se mis" povlacenje i pomirba sa stvarnoscu jbg.
Srbija je zatvorena sa NATO članicama sa svih strana i tu Putko ne može ništa osim deklarativne podrške.
Rusi su još 1991 otišli sa Balkana i to je završena priča.
2015-09-24
FRANCUSKA ZVANIČNO PRIZNALA VOJSKU KOSOVA: A traže da Priština nastavi dijalog sa Srbijom
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3172965/francuska-zvanicno-priznala-vojsku-kosova-a-traze-da-pristina-nastavi-dijalog-sa-srbijom
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3172965/francuska-zvanicno-priznala-vojsku-kosova-a-traze-da-pristina-nastavi-dijalog-sa-srbijom
2014-08-25
Ovi slepci ne mogu ni sebi da pomognu a otvaraju usta.
Tu i tamo nadju nekog teroristu da skrene paznju ovim na ulicama.
Tu i tamo nadju nekog teroristu da skrene paznju ovim na ulicama.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Nista, sada da im puknu jos povlačenja nezavisnosti.
Je, od strane Madagaskara, Ruande i sličnih u svjetskoj politici vrlo značajnih i strateški važnih zemalja.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:
Rusi su još 1991 otišli sa Balkana i to je završena priča.
U biti su otišli 1999. kada je Jelcin samoinicijativno naredio hitno izmještanje ruskog bataljuna iz okolice Sarajeva na prištinski aerodrom. Tada su im NATO članice u okruženju Srbije odbile dati prolaz kroz svoj zračni prostor i Rusi su shvatili da su logistički odsječeni i da njihov boravak na području Kosova nema puno smisla, osim u tijesnoj suradnji sa NATO savezom.
Doduše, konačno su otišli tek 4 godine kasnije.
Guest- Guest
[size=30]"Nova američka država van američkog kontinenta"[/size]
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=15&nav_category=640&nav_id=1482447
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=15&nav_category=640&nav_id=1482447
2014-08-25
srbi opet imaju propagandu za dorucak.
prosli tjedan su im amerikanci ostro porucili da ne formiraju vojsku a pretprosli su im iz EU naredili da povuku takse. prije toga je nemacka nacisto popizdela na njih.
prosli tjedan su im amerikanci ostro porucili da ne formiraju vojsku a pretprosli su im iz EU naredili da povuku takse. prije toga je nemacka nacisto popizdela na njih.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u biti istina je da su potpuno usamljeni i dobivaju po nosu od zapada i amerike. putko ono reda radi nesto kaze.
a zasto je to tako ? zbog njihovog ljigavog vrha koje laze maze na sve strane , ne vjeruje im nitko. osim ovih koje hrane glupostima propagandom.
a zasto je to tako ? zbog njihovog ljigavog vrha koje laze maze na sve strane , ne vjeruje im nitko. osim ovih koje hrane glupostima propagandom.
Last edited by kaya on 15/12/2018, 11:32; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Srbi galame da su Zapadne sile prekrsile sve moguce rezolucije UN za koje su i same glasale i sve odluke i sporazume oko Kosova.
U pravu su oni i to je istina.
Ali sta bi Hrvati iz BiH trebali reci. Koliko je na njihovu stetu prekrseno i rezolucija i sporazuma kao to da se dayton na silu mijenjao svako malo.
I to na hrvatsku stetu dakako.
Ali Srbi bar dizu glas a Hrvatska pokorno suti.
Sad se kao sjetili nesto pricati nakon vise od 23 godine.
U pravu su oni i to je istina.
Ali sta bi Hrvati iz BiH trebali reci. Koliko je na njihovu stetu prekrseno i rezolucija i sporazuma kao to da se dayton na silu mijenjao svako malo.
I to na hrvatsku stetu dakako.
Ali Srbi bar dizu glas a Hrvatska pokorno suti.
Sad se kao sjetili nesto pricati nakon vise od 23 godine.
2015-09-24
MA hajde ne kenjajte vi u Kifli tako vam Boga.kaya wrote:u biti istina je da su potpuno usamljeni i dobivaju po nosu od zapada i amerike. putko ono reda radi nesto kaze.
Vas Bakir i ekipa jebu i zatiru vam narod u BiH a vi ne smijete da prdnete pa se nesto kurcite i kenjate Srbima oko Kosova.
Jad i bijeda. Povraca mi se na vase kenjanje.
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dodik uspostavlja paravojne formacije uz pomoc Moskve
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Vulin:Siptari pripremaju oruzane sukobe
» albanske stjuardese okupirale beograd
» Pupovac ne može govoriti u ime albanske i mađarske manjine
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Vulin:Siptari pripremaju oruzane sukobe
» albanske stjuardese okupirale beograd
» Pupovac ne može govoriti u ime albanske i mađarske manjine
Page 2 of 2