Dodik uspostavlja paravojne formacije uz pomoc Moskve
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dodik uspostavlja paravojne formacije uz pomoc Moskve
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/dodik-uspostavlja-paravojne-formacije-uz-podrsku-moskve-ministar-sigurnosti-bih-raspolazemo-takvim-informacijama-dodik-to-su-opasne-konstrukcije/6928584/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dodik uspostavlja paravojne formacije uz pomoc Moskve
Rs ima pravo na svoju vojaku, to je i po daytonu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
"Republika Srpska ima svoje Ustavom i zakonima predviđene institucije koje su u službi stabilnosti svih njezinih građana, a konstrukcije koje su se pojavile u pojedinim medijima da predsjednik Republike Milorad Dodik uz potporu Moskve uspostavlja paravojne jedinice su izuzetno opasne i nisu u funkciji informiranja građana", priopćeno je iz Dodikova ureda.
eto
eto
2014-04-19
Čita sam o tome no namjerno nisam tija otvoriti temu o tome jer to su samo reketari obučeni u maskirne uniforme.
A inače čim vidim te bildere to su najveći šupci jer netko kome je stalo do tijela (a njima da jer paze na liniju) više se boje metka nego ja
Mene boli kurac tako da samo ti dođi
A inače čim vidim te bildere to su najveći šupci jer netko kome je stalo do tijela (a njima da jer paze na liniju) više se boje metka nego ja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tako je i ne znam za koji kurac u Kifli pizde radi toga.epikur37 wrote:Rs ima pravo na svoju vojaku, to je i po daytonu.
Srbi znaju sta hoće i znaju kako da to obrane.
A oni koji ga puše, pa neka puše.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Koga brige za njihovu vojsku, granična policija nije njihova, takneš to nema te
2014-04-11
RayMabus wrote:Čita sam o tome no namjerno nisam tija otvoriti temu o tome jer to su samo reketari obučeni u maskirne uniforme.
interesantno , nisam razmisljao o tom na takav nacin , kolega biljezim +
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa rekoh već miljon puta UM ČINI RATNIKA A NE ORUŽJEdebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Čita sam o tome no namjerno nisam tija otvoriti temu o tome jer to su samo reketari obučeni u maskirne uniforme.
interesantno , nisam razmisljao o tom na takav nacin , kolega biljezim +
2014-04-11
alo bosanci iz kifle obavijest , ne igrajte se corava posla sa srbimaRingo10 wrote:Tako je i ne znam za koji kurac u Kifli pizde radi toga.epikur37 wrote:Rs ima pravo na svoju vojaku, to je i po daytonu.
to nikada dobro ne zavrsi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Te likove uopće nema smisla komentirati u kontekstu paravojnih formacija, CG ušla u NATO pa je teško švercat drogu pa eto ih sad u Bosni i da se zapuca znaš čime će se ovi bavit... pa švercom, ratno profiterstvo, slikati će se koji put u uniformi sa kalašnjikovom i stavit na fejs, to im je inače najveći borbeni domet
2014-04-11
Rs dobiva vojsku debo na aparatima :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pričat o ovima i ovakvim kao para VOJNOJ formaciji ima smisla koliko i o EU vojsci
EU vojska ovo EU vojska ono kao zamjena za NATO pa zašto taj NATO postoji, e pa radi Rusije i dok neskužiš što je bitno da bi stvorio EU vojsku onda to nemože bit vojska nego samo POLICIJA
A šta je bitno?
Pa vanjski neprijatelj dovoljno opasan da ujedini Evropu
Rusija je već zauzeta, ima Nato za to, Kina je daleko od Indija isto, crnci su ispod Sahare dakle opet ništa, Ameriku nećemo napadat
Šta ostaje?
E pa.....
Javi mi se kad nađeš odgovor a onda znači četnici su nam saveznici
RATNIKA ČINI UM A NE ORUŽJE
EU vojska ovo EU vojska ono kao zamjena za NATO pa zašto taj NATO postoji, e pa radi Rusije i dok neskužiš što je bitno da bi stvorio EU vojsku onda to nemože bit vojska nego samo POLICIJA
A šta je bitno?
Pa vanjski neprijatelj dovoljno opasan da ujedini Evropu
Rusija je već zauzeta, ima Nato za to, Kina je daleko od Indija isto, crnci su ispod Sahare dakle opet ništa, Ameriku nećemo napadat
Šta ostaje?
E pa.....
Javi mi se kad nađeš odgovor a onda znači četnici su nam saveznici
RATNIKA ČINI UM A NE ORUŽJE
2014-04-11
balije na aparatima ..... mane kisika više za kupiti u bih.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Vucic ne pusi?..hajd molim teRingo10 wrote:Tako je i ne znam za koji kurac u Kifli pizde radi toga.epikur37 wrote:Rs ima pravo na svoju vojaku, to je i po daytonu.
2015-09-08
Jebiga opet na cevape u sarajevo kroz tunel..epikur37 wrote:Rs dobiva vojsku debo na aparatima :)
2015-09-08
A Srbi dok ne izađu iz ruskog šupka s njima se priča jezikom koji jedino razumiju
Očeš RS vojsku, eto ti je ali granična policija je moja i sad je takni to je napad RS na BiH a to znači da te u roku 18 sati više neće biti
Očeš RS vojsku, eto ti je ali granična policija je moja i sad je takni to je napad RS na BiH a to znači da te u roku 18 sati više neće biti
2014-04-11
Ringo10 wrote:Tako je i ne znam za koji kurac u Kifli pizde radi toga.epikur37 wrote:Rs ima pravo na svoju vojaku, to je i po daytonu.
kaj sereš. tko pizdi? jedino debili s ljevice. oni kaj se furaju na tita. normalni svijet boli kurac za rs.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Cudan covjek ringo...tito tudjman...sarajevo siroki...sajo sarajlijoKavran wrote:Ringo10 wrote:Tako je i ne znam za koji kurac u Kifli pizde radi toga.epikur37 wrote:Rs ima pravo na svoju vojaku, to je i po daytonu.
kaj sereš. tko pizdi? jedino debili s ljevice. oni kaj se furaju na tita. normalni svijet boli kurac za rs.
2015-09-08
Ovi iz Bužima odjebali Izetbegovića i Sarajevo
https://www.klix.ba/vijesti/bih/potpuni-krah-buzimske-sda-stranku-napustili-svi-vijecnici/180113033
https://www.klix.ba/vijesti/bih/potpuni-krah-buzimske-sda-stranku-napustili-svi-vijecnici/180113033
2014-04-11
RayMabus wrote:A Srbi dok ne izađu iz ruskog šupka s njima se priča jezikom koji jedino razumiju
ko da je unisti, vucko i ti :);:)
dvojac bez kormilara )
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sirijska oporba ne želi pomoć Moskve u borbi protiv ISIL-a
» Dodik zatražio pomoć od Rusije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Rusija: Hitno rasformirati oružane kosovsko-albanske formacije
» Europska unija uvela je sankcije protiv ruske paravojne skupine Wagner
» Dodik zatražio pomoć od Rusije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante