Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo
http://www.24sata.hr/sport/kakvi-igraci-takvo-i-ponasanje-cemu-se-mi-uopce-cudimo-604579
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Re: Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo
kad u klubu nemas autoritete imas anarhiju i raspadanje...
2015-09-08
Prenapuhana priča. Pa što ako su se opustili, tko zna kad je to snimljeno. Valjda nitko ne misli da se nogometaši u slobodno vrijeme druže na večerima poezije.
Dečki valjda vidjeli Keruma da lijepi pršut na čelo pa mislili da je to narodni običaj.
uglavnom...uprava im moze popusiti kitu i mora ih trpjeti jer ako klub ide na raskid ugovora morat ce i platiti odstete...a klub kuburi danas sa lovom pa shodno tome ovi mogu drkat i cekat kraj ugovora ili na vlastiti zahtjev raskinuti ugovor...o tome najbolje govori izjava uprave na ovoj ispad..'razmotrit cemo sto cemo poduzeti'...dakle nista,nula bodovaRoland Deschain wrote:Dečki valjda vidjeli Keruma da lijepi pršut na čelo pa mislili da je to narodni običaj.
2015-09-08
Aj da i ti jedanput lipo napišeš...Roland Deschain wrote:Prenapuhana priča. Pa što ako su se opustili, tko zna kad je to snimljeno. Valjda nitko ne misli da se nogometaši u slobodno vrijeme druže na večerima poezije.
;)
Guest- Guest
Similar topics
» Kiki,Riki,Miki everyday
» Afganci se vracaju doma - Svabama pun kiki...
» 25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
» Brisel Grčkoj:Kontrolirajte ulazak izbjeglica GRČKA:Zaboli nas kiki,plati uslugu
» Jel bolest sve što boli?!
» Afganci se vracaju doma - Svabama pun kiki...
» 25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
» Brisel Grčkoj:Kontrolirajte ulazak izbjeglica GRČKA:Zaboli nas kiki,plati uslugu
» Jel bolest sve što boli?!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1