ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo

Go down

Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo Empty Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo

Post by vuksadinare Thu 13 Dec - 7:35

http://www.24sata.hr/sport/kakvi-igraci-takvo-i-ponasanje-cemu-se-mi-uopce-cudimo-604579
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo Empty Re: Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo

Post by vuksadinare Thu 13 Dec - 7:36

kad u klubu nemas autoritete imas anarhiju i raspadanje...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo Empty Re: Boli nas kiki za Hajduk mi dernečimo

Post by Tominjo Thu 13 Dec - 8:24

Prenapuhana priča. Pa što ako su se opustili, tko zna kad je to snimljeno. Valjda nitko ne misli da se nogometaši u slobodno vrijeme druže na večerima poezije.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by kic Thu 13 Dec - 8:27

javnost moralna policija-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Tominjo Thu 13 Dec - 8:40

Dečki valjda vidjeli Keruma da lijepi pršut na čelo pa mislili da je to narodni običaj.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 13 Dec - 8:59

Roland Deschain wrote:Dečki valjda vidjeli Keruma da lijepi pršut na čelo pa mislili da je to narodni običaj.
uglavnom...uprava im moze popusiti kitu i mora ih trpjeti jer ako klub ide na raskid ugovora morat ce i platiti odstete...a klub kuburi danas sa lovom pa shodno tome ovi mogu drkat i cekat kraj ugovora ili na vlastiti zahtjev raskinuti ugovor...o tome najbolje govori izjava uprave na ovoj ispad..'razmotrit cemo sto cemo poduzeti'...dakle nista,nula bodova
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 13 Dec - 9:10

Roland Deschain wrote:Prenapuhana priča. Pa što ako su se opustili, tko zna kad je to snimljeno. Valjda nitko ne misli da se nogometaši u slobodno vrijeme druže na večerima poezije.
Aj da i ti jedanput lipo napišeš...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics