Puca li koalicija?Bandić oštro napao Hasanbegovića
Page 1 of 1
Puca li koalicija?Bandić oštro napao Hasanbegovića
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/gradonacelnik-zagreba-zaprijetio-hasanbegovicu-pucanjem-koalicije-ali-ovaj-se-nije-prepoznao-u-bandicevim-rijecima-1059910/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Puca li koalicija?Bandić oštro napao Hasanbegovića
..izgleda da ej bandic nasao dovoljno drugih ruku da se odrzi na vlasti...pa sad silji kurac na hasanbegovicu..
2015-09-08
a sto sam ja tu nedavno napisao...zajebat ce bandic haseta i esih...stari ej to igrac..samo kad osigura dovoljni broj ruku na drugim starnama..a sad hase se cudi ko pura dreku...e moj hase moras jos puno zganaca pojesti da bi o(p)stao u visokoj politici narocito među takvim igracima..
2015-09-08
Jedan je Hase...!!! Peres i ti ruke od nejga Fuk???
Guest- Guest
Hasana ne može više zajebati zato jer je Haso ispunio svoje jedino predizborno obećanje.On je jedini u politici koji ima stopostotni učinak ostvarenja svojeg predizbornog programa.vuksadinare wrote:a sto sam ja tu nedavno napisao...zajebat ce bandic haseta i esih...stari ej to igrac..samo kad osigura dovoljni broj ruku na drugim starnama..a sad hase se cudi ko pura dreku...e moj hase moras jos puno zganaca pojesti da bi o(p)stao u visokoj politici narocito među takvim igracima..
vili40-
2015-08-02
Ovi su pokazali karakter, Bruna i Hasanbegovic.
Odradili su najavljeno i nisu prevarili ljude kao sto to urade ostali papci u politici.
Mogu misliti da im se nutkalo kojesta opipljivo samo da odustanu i nekako izbjegnu ovo s trgom ali sipak.
Bruna je zakon
Odradili su najavljeno i nisu prevarili ljude kao sto to urade ostali papci u politici.
Mogu misliti da im se nutkalo kojesta opipljivo samo da odustanu i nekako izbjegnu ovo s trgom ali sipak.
Bruna je zakon
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» Hasanbegović oštro napao Komšića u hr.saboru
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Šora unutar SDP-a zbog Berbardićeve čestitke Bujancu.Maras se ograđuje od Bernardićas a Glavašević oštro napao Beru
» Kuljiš:Ako bude prijevremenih izbora koalirat će HDZ/Bandić/Čačić i bit će to jaka koalicija na nacionalnoj političkoj sceni jer drugi su u raspadu
» Hasanbegović oštro napao Komšića u hr.saboru
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Šora unutar SDP-a zbog Berbardićeve čestitke Bujancu.Maras se ograđuje od Bernardićas a Glavašević oštro napao Beru
» Kuljiš:Ako bude prijevremenih izbora koalirat će HDZ/Bandić/Čačić i bit će to jaka koalicija na nacionalnoj političkoj sceni jer drugi su u raspadu
Page 1 of 1