Musliman napravio pokolj u Strazburu na božićnom sajmu
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Musliman napravio pokolj u Strazburu na božićnom sajmu
Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:metilda wrote:govinda wrote:Ja hocu da da dokazem kako bagra desnicarska sa ovog foruma salje poruku: U hrvatskoj nema ovoga jer smo pobili i protjerali sve sto je "strano"
ovo je za ban
I to trajni, ali neka cvijeća našeg...bez njih Oluja bi po nekima bila nemoguća...Srbi se usrali tek kad je 5. korpus krenuo što je, je...
Nekima? Pa praktički je kompletna oporba u devedesetima govorila kako se možemo obraniti i osloboditi okupirane krajeve tek u suradnji s muslimanima.
Ja sam takve izjave u to vrijeme komentirao da nam je onda najbolje odmah počiniti kolektivno ritualno samoubojstvo, da ne spominjem kako je riječ o notornoj gluposti koju nitko sa zrnom pameti u glavi ne bi smio odvaliti.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
A zasto ne Naser? Znas kada je Naser bio u posjetu Titu kako je narod skandirao "Tito, Nasere! Tito, Nasere!"crvenkasti wrote:
Zove se Šerif.
Kad bih ja bio musliman, i ja bih se volio zvati Šerif.
Ne bih volio Naser ili Ismet.
Ali mislim da bi tebi najbolje stojalo Dzavaharlal. Pa kad krenes u otadzbinu...
omni-
2014-04-12
Fizionomijom vise lici na Turčina,i to one Oguze...turski ekvivalent cigana..takvi uglavnom napucuju Europu,u potrazi za poselom,pa su se i generacijama smjestili u istima..
Turci u Turskoj su puno drugaciji,bar u gradovima,vise izgledaju kao Europljani,svjetliji su i kulturnijeg ponasanja...
Turci u Turskoj su puno drugaciji,bar u gradovima,vise izgledaju kao Europljani,svjetliji su i kulturnijeg ponasanja...
Guest- Guest
To i je razlog više da se ta gamad tamnoputa riješi jer očito je da ni druga ili treča generacija ne uspjeva da se inegrira u društvo.debotoijusto wrote:prckov wrote:dobro kolumbo vidim da ti ide plovidbadebotoijusto wrote:prckov wrote:dakle dobro je?debotoijusto wrote:koliko vidim ovaj se rodio u belgiji
da malo svjetlije puti bio bi poremecena osoba ovako domaci terorist
nego sta si ti time htio rec/dokazat
domaci terorist prema trenutno dostupnim info. sto ti nije jasno ?
do ma ci ako treba slovkat
nego sta to znaci, sta time dokazujes
trebam li ponovit pitanje
ili slovakat
znaci tamo je prvi put zaplaka isao u vrtic ukrao zvaku zaljubio se... i sve ostalo do ovog danas
kad patinani pobije par ljudi down under a rodjen dole domaci a ne iz somalije
jebote ka da pricam ljudima s posebnim potrebama
Jedino riješenje je deportacija ili metak, metak je jeftiniji al može i izgon.
Uhapsilo mu cijelu obitelj, izdana potjernica za njime i bratom , navodno sumnjaju da su u Njemačkoj.....možda misle do Minhena skoknit ......na advent
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
U Bosnu ce, kod Bakira na kahvu.RayMabus wrote:Uhapsilo mu cijelu obitelj, izdana potjernica za njime i bratom , navodno sumnjaju da su u Njemačkoj.....možda misle do Minhena skoknit ......na advent
omni-
2014-04-12
Mi nismo u Shengenu ,čuva nas granica ....od Arapaomni wrote:U Bosnu ce, kod Bakira na kahvu.RayMabus wrote:Uhapsilo mu cijelu obitelj, izdana potjernica za njime i bratom , navodno sumnjaju da su u Njemačkoj.....možda misle do Minhena skoknit ......na advent
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Rjesenje je ukinuti Bozicni sajam. Stresno je sve to za pojedince. Puno lampica, alkohol, zene,glasna glazba, bezuspjesni roditeljin nizak iq .............Kila mozga DA ovo sta je vikao Allahu akbar je onako, zajebancija, kao kaciga kod kamikaza, pravilo sluzbe bi se reklo. Ajd vec kada sam balija da to naznacim........ Kroz neko vrijeme cemo se smijati ovome svemu......
2014-04-14
Rješenje je ukinuti religije.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Rješenje je ukinuti religije.
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Citam na Klix-u komentare i stvarno se brinem za mentalno zdravlje tamosnjeg zivlja. Naime nije musliman ,jest ali nije pravi(oni su valjda pravi) i on je u stvari Macronov, zidovsko-krscanski spavac koji je ovo uradio da pozornost bude skrenuta sa zutih protestanata????? Dakle u buducnosti vicevi ce ici Idu tako Zeljko i Haso. Zeljko i Haso se voze u avionu, Zeljko Haso i Rus i sl.......
2014-04-14
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» šehid zgazio kamionom ljude na božićnom sajmu u njemačkoj
» MUSLIMAN NOŽEM IZBO RABINA U STRAZBURU
» Afganistanac u Austriji napravio pokolj
» Assad u božićnom ugođaju
» Pucnjava u Strazburu, vojska izašla na ulice
» MUSLIMAN NOŽEM IZBO RABINA U STRAZBURU
» Afganistanac u Austriji napravio pokolj
» Assad u božićnom ugođaju
» Pucnjava u Strazburu, vojska izašla na ulice