Musliman napravio pokolj u Strazburu na božićnom sajmu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Musliman napravio pokolj u Strazburu na božićnom sajmu
kod njih se o tome ne pise..to ej vec rjeseno prije..mutti naredila suljo potpis'omarcellus wrote:Stanojko wrote:Slabo, slabo, mora nesto jace... Majku mu, bas na vreme se potrefi ovaj balijander, taman da prezupci do katolickog bozica i razjebe i razvodni proteste... Cudo jedno, kakva slucajnost...
zaboravih pitat... jel vučko potpiso marakešku?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Iskreno - ne znam. Ali ako je lose za Srbiju, sigurno je potpisao. Nema greske.marcellus wrote:Stanojko wrote:Slabo, slabo, mora nesto jace... Majku mu, bas na vreme se potrefi ovaj balijander, taman da prezupci do katolickog bozica i razjebe i razvodni proteste... Cudo jedno, kakva slucajnost...
Lucius wrote:kic wrote:
ne mogu se svi integrirati, ali veći dio ljudi muslimanske orijentacije se uopće ne želi prilagoditi, pa tako je ovo strašna poruka jer kako će se ponašati netko tko te na granici gađa kamenom i hoće ući mimo svih propisa u tvoju zemlju, kad onaj koji je rođen i odgojen u toj zemlji mrzi sve bitne vrijednosti te zemlje-
zamisli, neće druga rasa / etnička skupina da se integrira, nego želi osvojiti životni prostor i istisnuti autohtonu vrstu
tko bi mogao pomisliti da će biti tako
https://en.wikipedia.org/wiki/Intraspecific_competition
a Isus vam je obećao da će lav pasti travu a vuk sa ovcom spavati, jer to je "prirodno"
ne znam zašto mene hvataš za to kršćanstvo-
čim mediji propagiraju razne svećenike kojima je ilegalna imigracija važnija od svete mise, onda jel-
ak je mutti merkel naredila plenkiju ne vjerujem da to nije naredila drugom sinu suljiStanojko wrote:Iskreno - ne znam. Ali ako je lose za Srbiju, sigurno je potpisao. Nema greske.marcellus wrote:Stanojko wrote:Slabo, slabo, mora nesto jace... Majku mu, bas na vreme se potrefi ovaj balijander, taman da prezupci do katolickog bozica i razjebe i razvodni proteste... Cudo jedno, kakva slucajnost...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mediji uvijek pronađu nešto senzacionalno:kic wrote:Lucius wrote:kic wrote:
ne mogu se svi integrirati, ali veći dio ljudi muslimanske orijentacije se uopće ne želi prilagoditi, pa tako je ovo strašna poruka jer kako će se ponašati netko tko te na granici gađa kamenom i hoće ući mimo svih propisa u tvoju zemlju, kad onaj koji je rođen i odgojen u toj zemlji mrzi sve bitne vrijednosti te zemlje-
zamisli, neće druga rasa / etnička skupina da se integrira, nego želi osvojiti životni prostor i istisnuti autohtonu vrstu
tko bi mogao pomisliti da će biti tako
https://en.wikipedia.org/wiki/Intraspecific_competition
a Isus vam je obećao da će lav pasti travu a vuk sa ovcom spavati, jer to je "prirodno"
ne znam zašto mene hvataš za to kršćanstvo-
čim mediji propagiraju razne svećenike kojima je ilegalna imigracija važnija od svete mise, onda jel-
evo kako je index prenio preporuku jednog svećenika:
OBAVIJEST - TZV. IMIGRANTI
"Predragi u Kristu vjernici, župljani na području Uprave župa Kupske doline! Ovih dana obaviestili su nas nekoji vjernici da su nepoznate osobe tražile od njih vodu i hranu. Iste su nepozvane ulazile na privatne posjede i obiteljske kuće, a provaljivale u napuštene kuće.
Dragi vjernici, Crkva od svakoga po propisima traži "putnika primiti" - dakako sveta teološka znanost podrazumjeva pod time putnika, onog koji putuje od svoje kuće do cilja iz kojeg se svojoj kući vraća.
U ovom slučaju radi se o tzv. imigrantima najčešće muškarcima, vojnim dezerterima, koji se nisu htjeli odazvati pozivu legalne državne vlasti na obranu svoje domovine, kao i sumnjivim kretanjima žena i djece u cilju naseljavanja europskih kulturnih zemalja. Oni nisu spremni prihvatiti našu tradiciju, običaje i kulturu.
Stoga se pozivlju svi župljani da nikoga ne primaju u svoje kuće, ne daju hranu, vodu i prenoćište, te smjesta redarstvenoj vlasti prijave sve one koji nisu im poznati ili nepoznati prolaze našim državnim teritorijem jer oni predstavljaju neposrednu opasnost ne samo Hrvatskom narodu već i Europi. Hrvatska je 500 godina bila predziđe kršćanstva i braniteljica Europe od islamskog krivovjerja. Nastavimo dalje ovu tradiciju i sačuvajmo Europu od najezde islamske ilegalne imigracije. Neka oni (zapadne velevlasti) koji su u tim zemljama napravili probleme i koji su potakli i potiču ilegalnu imigraciju rješe probleme a ne da ih mi rješavamo.
Neka nas Bog i svi sveci Božji, napose sv. Bernard, propovjednik II. Križarske vojne, sv. Pijo V., pobjeditelj po Zagovoru BDM na Lepantu, sv. Ivan Kapistran, pobjeditelj Turaka kod Bieligrada (Beograda), te sv. Nikola Tavelić, propovjednik protiv islamskog krivovjerja, čuvaju od i od svake opakosti ovog vremena", napisao je velečasni na stranici i potpisao se pod objavom.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/svecenik-poziva-vjernike-ne-dajte-migrantima-ni-hrane-ni-vode/2022378.aspx
razgovor novinara sa svećenikom ispod citata je posebno zanimljiv
Guest- Guest
govinda wrote:pa da i Hrvatska najzad zakuka kako je zrtva terorizma, islamskog naravno.
Ma mi smo to odavno.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Iskreno - ne znam. Ali ako je lose za Srbiju, sigurno je potpisao. Nema greske.marcellus wrote:Stanojko wrote:Slabo, slabo, mora nesto jace... Majku mu, bas na vreme se potrefi ovaj balijander, taman da prezupci do katolickog bozica i razjebe i razvodni proteste... Cudo jedno, kakva slucajnost...
nema da omane
poslali ste nekog ministra zorana đorđevića da to potpiše, makar ni slova u srb. medijima o tome.
http://www.un.org/en/conf/migration/assets/pdf/GCM-Statements/serbia.pdf
ima lista država koje nisu potpisale, al vas tu nema...
https://www.kurir.rs/planeta/3170031/u-marakesu-usvojen-ugovor-o-migracijama-vise-od-160-zemalja-usvojilo-nova-pravila-za-migrante
ma to su macron i merkel zamolili jednog ucenika iz svoje seksualne skole da napravi pizdariju pa da ovi zaborave na porez desetak dana .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a kak mu se uopce mozes obratitipizzon wrote:a sta hocete da dokazetegovinda wrote:Osumnjičeni je rodjen u Strazburu, policija ga od ranije traži zbog kriminala ali dobro vama se ne mogu neke stvari dokazati. Meni je zapravo sto se pokolj nije desio u Hrvatskoj pa da i Hrvatska najzad zakuka kako je zrtva terorizma, islamskog naravno.
vi niste arapi
vi ste izrodi
meni se odma povraca kad vidim muslimana
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ministar-djordevic-sa-svetskim-liderima-o-migracijama/h9fjzps
koje pičke ovi vaši novinari niti jedne novine nisu napisale da je tamo prihvaćen taj sporazum tj da su ga prihvatili svi koji su bili tamo
odnosno da ga je potpiso u ime srbije
koje pičke ovi vaši novinari niti jedne novine nisu napisale da je tamo prihvaćen taj sporazum tj da su ga prihvatili svi koji su bili tamo
odnosno da ga je potpiso u ime srbije
naime oni koji su odbili potpisati (ameri, australija, austrija, mađari, poljaci, česi, slovaci, belgija, švicarska, itd) ti nisu ni došli u marakeš...
Prvo ce tebe braca da nauce kako se praktizira islam da te dobro obrade sprijeda i straga. A onda mozda i dodjes i pokusas nesto.govinda wrote:Osumnjičeni je rodjen u Strazburu, policija ga od ranije traži zbog kriminala ali dobro vama se ne mogu neke stvari dokazati. Meni je zapravo sto se pokolj nije desio u Hrvatskoj pa da i Hrvatska najzad zakuka kako je zrtva terorizma, islamskog naravno.
omni-
2014-04-12
marcellus wrote:debotoijusto wrote:koliko vidim ovaj se rodio u belgiji
da malo svjetlije puti bio bi poremecena osoba ovako domaci terorist
pa dis care, jes zivgovinda wrote:Ja hocu da da dokazem kako bagra desnicarska sa ovog foruma salje poruku: U hrvatskoj nema ovoga jer smo pobili i protjerali sve sto je "strano"
Pajdo in uteka
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Zove se Šerif.
Kad bih ja bio musliman, i ja bih se volio zvati Šerif.
Ne bih volio Naser ili Ismet.
crvenkasti-
2014-04-17
Salko dinamitaš
U mom selu mlatili me svi , moj pijani babo a najviše tiii
Zakleo sam se u bioskopu baš, kad odrastem bit ću Salko dinamtiaš
http://igricezadevojcice.com/zabavno/Tekstovi-pesama/Nervozni-postar/Salko-Dinamitas.html
U mom selu mlatili me svi , moj pijani babo a najviše tiii
Zakleo sam se u bioskopu baš, kad odrastem bit ću Salko dinamtiaš
http://igricezadevojcice.com/zabavno/Tekstovi-pesama/Nervozni-postar/Salko-Dinamitas.html
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nije ti to bez smisla.kaya wrote:ma to su macron i merkel zamolili jednog ucenika iz svoje seksualne skole da napravi pizdariju pa da ovi zaborave na porez desetak dana .
Veliki broj tih napada su namještaljke kojima se plaši narod tako da možeš da ga mijesiš kako hoćeš.
Kad se samo sjetim kako su "zaboravljali" osobne dokumenta nakon napada .
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
metilda wrote:govinda wrote:Ja hocu da da dokazem kako bagra desnicarska sa ovog foruma salje poruku: U hrvatskoj nema ovoga jer smo pobili i protjerali sve sto je "strano"
ovo je za ban
I to trajni, ali neka cvijeća našeg...bez njih Oluja bi po nekima bila nemoguća...Srbi se usrali tek kad je 5. korpus krenuo što je, je...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:metilda wrote:govinda wrote:Ja hocu da da dokazem kako bagra desnicarska sa ovog foruma salje poruku: U hrvatskoj nema ovoga jer smo pobili i protjerali sve sto je "strano"
ovo je za ban
I to trajni, ali neka cvijeća našeg...bez njih Oluja bi po nekima bila nemoguća...Srbi se usrali tek kad je 5. korpus krenuo što je, je...
Nekima? Pa praktički je kompletna oporba u devedesetima govorila kako se možemo obraniti i osloboditi okupirane krajeve tek u suradnji s muslimanima.
Ja sam takve izjave u to vrijeme komentirao da nam je onda najbolje odmah počiniti kolektivno ritualno samoubojstvo, da ne spominjem kako je riječ o notornoj gluposti koju nitko sa zrnom pameti u glavi ne bi smio odvaliti.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:metilda wrote:govinda wrote:Ja hocu da da dokazem kako bagra desnicarska sa ovog foruma salje poruku: U hrvatskoj nema ovoga jer smo pobili i protjerali sve sto je "strano"
ovo je za ban
Nekima? Pa praktički je kompletna oporba u devedesetima govorila kako se možemo obraniti i osloboditi okupirane krajeve tek u suradnji s muslimanima.
Ja sam takve izjave u to vrijeme komentirao da nam je onda najbolje odmah počiniti kolektivno ritualno samoubojstvo, da ne spominjem kako je riječ o notornoj gluposti koju nitko sa zrnom pameti u glavi ne bi smio odvaliti.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» šehid zgazio kamionom ljude na božićnom sajmu u njemačkoj
» MUSLIMAN NOŽEM IZBO RABINA U STRAZBURU
» Afganistanac u Austriji napravio pokolj
» Assad u božićnom ugođaju
» Pucnjava u Strazburu, vojska izašla na ulice
» MUSLIMAN NOŽEM IZBO RABINA U STRAZBURU
» Afganistanac u Austriji napravio pokolj
» Assad u božićnom ugođaju
» Pucnjava u Strazburu, vojska izašla na ulice
Page 4 of 5