Evo što Stanković poručuje Hrvatima koji su bijesni zbog influencera u NU2
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Evo što Stanković poručuje Hrvatima koji su bijesni zbog influencera u NU2
JUČERAŠNJA emisija Nedjeljom u 2 u kojoj su gostovali hrvatski influenceri i YouTuberi izavala je lavine reakcija na društvenim mrežama. Gledatelji su na Facebook stranici emisije napali urednika i voditelja Aleksandra Stankovića jer je u emisiju pozvao četvero tinejdžera koji novac zarađuju na internetu, a neki od njih zarade i pet puta više nego prosječni Hrvat.
Pitali smo Aleksandra Stankovića za komentar na lavinu reakcija i negativnih komentara koje su dobili on i njegovi gosti nakon emisije.
"Riječ je o legitimnom izboru teme, u emisiji su gostovali mladi ljudi čija je jedna od poruka bila važnost obrazovanja u životu, što je svakako dobrodošlo. Oni su također poduzetni, kreativni, plaćaju porez tj.financiraju naše mirovine i škole i ne šire mržnju za razliku od mnogih ljudi u javnom prostoru. Nedjeljom u dva emisija je koja problematizira širok spektar društvenih pitanja i nije isključivo orijentirana na politiku", kaže Stanković.
"Ovoga puta želja je bila pokazati mlade, kreativne ljude što smatram važnim posebno u svijetu u kojem YouTube, Twitter i Facebook odlučuju američke izbore, stoga ni mi ne možemo gurnuti glavu u pijesak i praviti se da to ne postoji. Zadatak javne tv jest da građanima pokaže čime se (između ostalog) bave mladi ljudi u Hrvatskoj, koje su njihove strasti i što ih zanima. To ne znači da će svi postati youtuberi i influenceri sasvim sam siguran da će ih ostati sasvim dovoljno i za nuklearne fizičare, liječnike i nogometaše", zaključio je.
https://www.index.hr/magazin/clanak/evo-sto-stankovic-porucuje-hrvatima-koji-su-bijesni-zbog-influencera-u-nu2/2048992.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-12
Re: Evo što Stanković poručuje Hrvatima koji su bijesni zbog influencera u NU2
Rijetka budala koja je s guštom pokusala hrpu govana koju je sama izasrala...
debotoijusto wrote:... i ne šire mržnju za razliku od mnogih ljudi u javnom prostoru.
Pa da. Oni šire gluposti.
Guest- Guest
kad bi samo ovu logiku primijenio na sebe.
em parazit, em širi nerazumijevanje i mržnju..
T. wrote:Rijetka budala koja je s guštom pokusala hrpu govana koju je sama izasrala...
koje susramlje za gledat-
cassanowa wrote:debotoijusto wrote:... i ne šire mržnju za razliku od mnogih ljudi u javnom prostoru.
nisam gledao , vjerujem da tako
s druge strane sami zaradjuju svoj kruh i bode ih kurac za partizane&usrase , biljezim + na nevidjeno
2014-04-12
Nisam ni ja gledao..Ali sam upućen u tematiku.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:debotoijusto wrote:... i ne šire mržnju za razliku od mnogih ljudi u javnom prostoru.
s druge strane sami zaradjuju svoj kruh i bode ih kurac za partizane&usrase , biljezim + na nevidjeno
O tome smo već ovdje razglabali...Poanta je da su idioti oni od kojih influenceri žive... A influenceri su prevarantska bagra s obrazom kao džon od cipele...
Guest- Guest
Sam naziv mi ide na kuratz blago receno..no iza toga se kriju pojedinci koji su nekim nacinom priskrbili na net-u velik broj follower-a,daklje ljudi koji prate sto oni recimo stavljaju na jutjub..cassanowa wrote:Nisam ni ja gledao..Ali sam upućen u tematiku.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:debotoijusto wrote:... i ne šire mržnju za razliku od mnogih ljudi u javnom prostoru.
O tome smo već ovdje razglabali...Poanta je da su idioti oni od kojih influenceri žive... A influenceri su prevarantska bagra s obrazom kao džon od cipele...
Evo jedan dobar primjer.. Na XBOX onlajn,ima servis Mixer,gdje igraci apstrimaju ono sto igraju na net..Ovisno o popularnosti igre i hajpu,i osobnom trudu u stvaranju atraktivne atmosfere.,primamljuju i one koji gledaju te gejmplejove...
Ima lik jedan Japanac,ima vec 123 000 Folowera,a nikad kad je onlajn,ga ne gleda u istom trenu manje od 500 ljudi..
vremenom,paznju privlaci i raznim firmama,koje rade kompjutere,software,prodaju on lajn bilo sto,i predlazu mu neki ugovor,tantijeme i postotak..
Ako on usmjeri "samo 50000 Ljudi da kupe recimo astro a 40 slusalice za XBOX,to je lavovska zarada firmi i dobar postotak njemu..
Tak ose to radi..
Poanta jest da to nije lagano nimalo..trazi vremena,investicije u skupi hardware, zivaca i jos puno toga..
Guest- Guest
Kao i za još mnogo drugih stvari...pismejker wrote:Poanta jest da to nije lagano nimalo..trazi vremena,investicije u skupi hardware, zivaca i jos puno toga..
Samo ja na ovu konkretnu pojavu influencera i ovih od kojih influenceri žive, gledam iz drugog kuta gledišta...
Guest- Guest
Kao što netko reče, sami sebe pozicionirali na tržištu, pronašli nišu... s druge strane opravdana skepsa glede iole pametnog sadržaja kod istih, ali svaka roba ima svog kupca, bitno da se ne promoviraju cajke...heroin može što se mene tiče... i incest isto, samo ne cajke...
darth_vader-
2014-04-17
Cas..to su cisto trgovci,odnosno prodavaci..Ista stvar,kao i reklame u novinama,onlajn i slicno..cassanowa wrote:Kao i za još mnogo drugih stvari...pismejker wrote:Poanta jest da to nije lagano nimalo..trazi vremena,investicije u skupi hardware, zivaca i jos puno toga..
Samo ja na ovu konkretnu pojavu influencera i ovih od kojih influenceri žive, gledam iz drugog kuta gledišta...
Guest- Guest
Influenceri su nešto drugo. Imaju svoje "kmetove" koji ne mogu dostići njihovu razinu. Dosta puta sam čuo da ovi šta ih gledaju žele biti kao oni.pismejker wrote:Cas..to su cisto trgovci,odnosno prodavaci..Ista stvar,kao i reklame u novinama,onlajn i slicno..cassanowa wrote:Kao i za još mnogo drugih stvari...pismejker wrote:Poanta jest da to nije lagano nimalo..trazi vremena,investicije u skupi hardware, zivaca i jos puno toga..
Za mene su takvi glupi i neinteligentni.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Influenceri su nešto drugo. Imaju svoje "kmetove" koji ne mogu dostići njihovu razinu. Dosta puta sam čuo da ovi šta ih gledaju žele biti kao oni.pismejker wrote:Cas..to su cisto trgovci,odnosno prodavaci..Ista stvar,kao i reklame u novinama,onlajn i slicno..cassanowa wrote:Kao i za još mnogo drugih stvari...pismejker wrote:Poanta jest da to nije lagano nimalo..trazi vremena,investicije u skupi hardware, zivaca i jos puno toga..
i tebi influ...( hasanbegovic recimo ) prodaje pricu uspjesno i zivi od toga pa sto , svaka roba ima svoga kupca
jedina razlika sto ove puse klinci pa odrastu a ti covik u godinama i nema vise prostora za napredak
2014-04-12
Toga imasposvuda..taj odnos MASTER-SERVANT,vjerovatno na to mislis..cassanowa wrote:Influenceri su nešto drugo. Imaju svoje "kmetove" koji ne mogu dostići njihovu razinu. Dosta puta sam čuo da ovi šta ih gledaju žele biti kao oni.pismejker wrote:Cas..to su cisto trgovci,odnosno prodavaci..Ista stvar,kao i reklame u novinama,onlajn i slicno..cassanowa wrote:Kao i za još mnogo drugih stvari...pismejker wrote:Poanta jest da to nije lagano nimalo..trazi vremena,investicije u skupi hardware, zivaca i jos puno toga..
Eto jedan mladac iz Engleske se brutalno trudio da bude najbolji Solo player u PUBG igri(slicno Battlefieldu..)..lomio se mjesecima i mjesecima da bude najbolji,i na kraju je "zaradio" titulu Prvak Solo Playa u EU...Mozda nekom smeta malo i iritantan naslov,ali od ajmo reci nekoliko milijuna onih koji igraju,biti broj 1... lik je svakako master..Posto se priredjuju i Takmicenja,brutalno dobrih igraca,dolazimo do zakljucka da to bas i nije neko preseravanje ja sam bog i batina...
Guest- Guest
Ja imam svoje stavove i ne dozvoljavam nikome da mi prodaje priću. Mogu se samo slagati ili ne slagati s nečijim stavovima o nečemu.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Influenceri su nešto drugo. Imaju svoje "kmetove" koji ne mogu dostići njihovu razinu. Dosta puta sam čuo da ovi šta ih gledaju žele biti kao oni.pismejker wrote:Cas..to su cisto trgovci,odnosno prodavaci..Ista stvar,kao i reklame u novinama,onlajn i slicno..cassanowa wrote:Kao i za još mnogo drugih stvari...pismejker wrote:Poanta jest da to nije lagano nimalo..trazi vremena,investicije u skupi hardware, zivaca i jos puno toga..
i tebi influ...( hasanbegovic recimo ) prodaje pricu uspjesno i zivi od toga pa sto , svaka roba ima svoga kupca
jedina razlika sto ove puse klinci pa odrastu a ti covik u godinama i nema vise prostora za napredak
A da ću buljiti u nekoga kao tele u šarena vrata i bezrezevno upijati svaku njegovu izjavu, to zaboravi... Meni autoriiteti ne znače ništa...
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ja imam svoje stavove i ne dozvoljavam nikome da mi prodaje priću. Mogu se samo slagati ili ne slagati s nečijim stavovima o nečemu.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Influenceri su nešto drugo. Imaju svoje "kmetove" koji ne mogu dostići njihovu razinu. Dosta puta sam čuo da ovi šta ih gledaju žele biti kao oni.pismejker wrote:Cas..to su cisto trgovci,odnosno prodavaci..Ista stvar,kao i reklame u novinama,onlajn i slicno..cassanowa wrote:
Kao i za još mnogo drugih stvari...
A da ću buljiti u nekoga kao tele u šarena vrata i bezrezevno upijati svaku njegovu izjavu, to zaboravi... Meni autoriiteti ne znače ništa...
Guest- Guest
Znam da toga ima posvuda... Ljudska glupost je bezgranična...pismejker wrote:Toga imasposvuda..taj odnos MASTER-SERVANT,vjerovatno na to mislis..
Guest- Guest
..Povodljivost..cassanowa wrote:Znam da toga ima posvuda... Ljudska glupost je bezgranična...pismejker wrote:Toga imasposvuda..taj odnos MASTER-SERVANT,vjerovatno na to mislis..
Guest- Guest
Da...Kao rezultat nedostatka samopouzdanja i potrebitog znanja.pismejker wrote:..Povodljivost.cassanowa wrote:Znam da toga ima posvuda... Ljudska glupost je bezgranična...pismejker wrote:Toga imasposvuda..taj odnos MASTER-SERVANT,vjerovatno na to mislis..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Covjek koji je zajedno sluzio sa Acom Stankovic JNA raskrinkao ga je:'Aco ne lazi.Navijao si zestoko za Zvezdu i bio Delija'
» SDP-ovci bijesni na Stazića:Pao im je mrak na oči zbog izjave o Istri i Kataloniji
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Koji su politički pogledi MOST-a prema BiH Hrvatima?
» Covjek koji je zajedno sluzio sa Acom Stankovic JNA raskrinkao ga je:'Aco ne lazi.Navijao si zestoko za Zvezdu i bio Delija'
» SDP-ovci bijesni na Stazića:Pao im je mrak na oči zbog izjave o Istri i Kataloniji
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Koji su politički pogledi MOST-a prema BiH Hrvatima?
Page 1 of 2