Koji su politički pogledi MOST-a prema BiH Hrvatima?
Page 1 of 1
Koji su politički pogledi MOST-a prema BiH Hrvatima?
Oprostite što nema linka ali ova tema bi mogla biti interesantna.MOST se do sad nije baš politički izrazio kakve poglede ima na politički status Hrvata u BiH.No,osobno meni a vjerujem i drugima kroz svoja kadroviranja ima u svojim redovima popriličan broj bosanskih Hrvata naročito koji vuku porijeklo iz Bos.Posavine i da nije baš sklon hercegovačkim Hrvatima,što se vidi po expresnom odbijanju hdzovih kadrova koji vuku hercegovačko podrijetlo,zadnji na tom popisu je Milijan Brkić.Osobno znam nekoliko poznatijih mostovaca koji su mi to na jedan indirektan način rekli,da nisu skloni da u državnom vrhu bude previše onih s hercegovačkim korijenom zbog svog 'imiđa'.Za razliku od MOST-a upravo Karamarko je sklon kadroviranju iz svojih redova koji imaju korijene u Hercegovini a nešto i iz Dalmatinske zagore.Mostovci a možete provjeriti preferiraju u kadroviranju Hrvate iz Bosne.sa dalmatinske obale te Slavonije.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Similar topics
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Politički ‘neuravnotežen’ GONG bi ‘uravnotežio’ ustavne suce ‘prema svjetonazoru’
» LJUBIĆ: Gledamo državni, orkestrirani akt neprijateljstva prema Hrvatima u BiH
» Prgomet:Razisao sam se i s Karamarkom u pogledu politoke prema Hrvatima u BiH
» Nakon priznanja HVO-u, vrijeme je za ispravljanje političke štete prema Hrvatima u BiH
» Politički ‘neuravnotežen’ GONG bi ‘uravnotežio’ ustavne suce ‘prema svjetonazoru’
» LJUBIĆ: Gledamo državni, orkestrirani akt neprijateljstva prema Hrvatima u BiH
» Prgomet:Razisao sam se i s Karamarkom u pogledu politoke prema Hrvatima u BiH
» Nakon priznanja HVO-u, vrijeme je za ispravljanje političke štete prema Hrvatima u BiH
Page 1 of 1