HAPPENING NOW - Usvojen Marakeški sporazum o migraciji
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HAPPENING NOW - Usvojen Marakeški sporazum o migraciji
pa svetoje ti odgovorio, no ovaj je pravi damski. a ide 6+1metilda wrote:veber wrote:gugl je zakon.metilda wrote:veber wrote:naravno da nađeš smisao, ja sam kćeri za 15 rođendan polonio W pp22 i iza kuće joj pokazao kako se koristi, pravi damski.metilda wrote:
smiri se... pronađi svoj unutarnji smisao... na marakeš ionako ne možeš utjecati.. nađi nešto što je samo tvoje i posveti se tome.. a što drugo zapravo možeš učiniti?
al sam stara.. o čemu govoriš.. što je to W pp22
ma daj, pa s googlom smo svi jako pametni..
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Njemačka će se pretvorit u Afriku uskoro , njihova zemlja njihova stvar
Nema in ko radit , urušit će in se ekonomija
Nema in ko radit , urušit će in se ekonomija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
narod?T. wrote:Jer narod ne želi raskinuti ugovore sa sv. stolicom...veber wrote:zakaj onda nemremo raskinut ugovor s vatikanom?T. wrote:Kako se nekom sporazumu pristupilo, tako se iz njega može i izići...
Ne postoje smetnje da neka nova vlada izađe iz tog sporazuma...
Problem je jedino što smo mi malo tvrdoglavi kad su prihvaćeni sporazumi u pitanju pa ustrajemo na njima kad to više nema nikakvog smisla...
Iz trojnog pakta primjerice, još uvijek nismo istupili...
a, da kradezej!
Mogu se naravno raskinuti kao i drugi ugovori...
koji narod? onaj narod.hr?
što je s penalima oko kojih se sveta stolica debelo osigurala?
2014-12-30
da svetoje.. tko je svetoje.. herr amon me bacijo u trans.. idem u krevet... nemojte mi zamirit.. meni su sve ove rasprave već otrcane.. a volim se zezat.. sanjat ću herr amona...veber wrote:pa svetoje ti odgovorio, no ovaj je pravi damski. a ide 6+1metilda wrote:veber wrote:gugl je zakon.metilda wrote:veber wrote:
naravno da nađeš smisao, ja sam kćeri za 15 rođendan polonio W pp22 i iza kuće joj pokazao kako se koristi, pravi damski.
Guest- Guest
Angelina razbucala sve živo
Desetljećima će se buduće generacije oporavljat od nje i njene ambicije da bude gazda u kući
Desetljećima će se buduće generacije oporavljat od nje i njene ambicije da bude gazda u kući
2014-04-11
...metilda wrote:da svetoje.. tko je svetoje.. herr amon me bacijo u trans.. idem u krevet... nemojte mi zamirit.. meni su sve ove rasprave već otrcane.. a volim se zezat.. sanjat ću herr amona...veber wrote:pa svetoje ti odgovorio, no ovaj je pravi damski. a ide 6+1metilda wrote:veber wrote:gugl je zakon.metilda wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ne bi baš volija bit toj Njemačkoj u koži , ako neprime novu radnu snagu najebali su a ako je prime opet su najebali
Tu nema dobrog rješenja
Tu nema dobrog rješenja
2014-04-11
ne znam, mislim da je tu zajebT. wrote:Kako se nekom sporazumu pristupilo, tako se iz njega može i izići...
Ne postoje smetnje da neka nova vlada izađe iz tog sporazuma...
Problem je jedino što smo mi malo tvrdoglavi kad su prihvaćeni sporazumi u pitanju pa ustrajemo na njima kad to više nema nikakvog smisla...
Iz trojnog pakta primjerice, još uvijek nismo istupili...
moze se izac dok ne primis migrante za koje onda ljudska prava garantira UN
to znaci imas doslovno UN stanovnistvo u svojoj zemlji I UN ce nadgledat I osiguravat njihovu zastitu I osiguravanje njihovih specijalnih prava
dakle ne moze svaka zemlja suvereno odlucivat o polozaju I nacinima zastite tih grupa, a uvjek mogu bit iskoristeni kao sredstvo kritike i pritiska na zemlju koja nije u "poslusna", a I kad jeste problemi se uvjek mogu doslovno izmislit za potrbe kontrole I manipulacije globalnog politickog narativa, ako se politicki pode skretat sa lijevo-globalisticke staze
ako HR ne ispostuje zacrtana prava, koja su btw siroko I neprecizno definirana, onda mozda UN moze uvesti I neki oblik sankcija ili nesto slicno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
RayMabus wrote:Ne bi baš volija bit toj Njemačkoj u koži , ako neprime novu radnu snagu najebali su a ako je prime opet su najebali
Tu nema dobrog rješenja
Bogu hvala na robotima.
Guest- Guest
prckov wrote:
to znaci imas doslovno UN stanovnistvo u svojoj zemlji I UN ce nadgledat I osiguravat njihovu zastitu I osiguravanje njihovih specijalnih prava
dakle ne moze svaka zemlja suvereno odlucivat o polozaju I nacinima zastite tih grupa
UN stanovništvo ne postoji, a UN nije suverena država niti će to ikada biti. Čak niti tzv. svjetska vlada, bez obzira što forumski ezek mislio o tome.
Dapače, po definiciji uvijek korumpirani i nesposobni UN birokrati koji su u stanju stvoriti čitave gomile problema a riješiti niti jedan jedini, koji proizvode migrante zato jer, citiram, neću precizirati koga: "There is no business like a refugee business!", su sve bliže dovođenju te organizacije pred točku potpunog rasula, više nego ikada u njenoj povijesti.
Da su države ipak suvereni temeljni subjekti međunarodnog prava pokazuje i primjer američke politike. Dovoljno je zaprijetiti UN prestankom financiranja potreba njihovih određenih agencija i podorganizacija i odmah promjene ploču i ublaže retoriku.
Guest- Guest
Da , UN je organizacija koja je izgubila kredibilitet
2014-04-11
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ne bi baš volija bit toj Njemačkoj u koži , ako neprime novu radnu snagu najebali su a ako je prime opet su najebali
Tu nema dobrog rješenja
Bogu hvala na robotima.
I da, opet ću spomenuti primjer Japana kojem nedostaju gomile profesionalnih vozača motornih vozila, posebno kamiona, pa im niti ne pada na pamet uvoz istih iz trećesvjetskih vukojebina, čak niti ako imaju diplome astronauta, kirurga i dokrorate fizike sa sveučilišta iz Raggue, Sirija.
Umjesto uvoza radne snage, njihovi programeri rade na izradi softwarea autopilota za autonomno upravljana vozila i neprestano ih dorađuju, sve su uspješniji u ostvarenju tog prilično kompliciranog i teškog zadatka.
Ako visokoproduktivno japansko gospodarstvo to ne želi, zašto bi to učinila manje produktivna gospodarstva u EU, u što spada čak i ono četvrtog reicha?
Dapače, Japanci će na ovaj način osigurati bolju poziciju na svjetskom tržištu softwarea tog tipa i tako ne samo umanjiti štetu koju čine migranti iz trećesvjstskih vukojebina, posebno kada se kao pijavice pozicioniraju na izdašne socijalne programe država u koje su se smjestili, nego i osigurati dodatnu ekonomsku korist za vlastitu državu.
Dvije muhe jednim udarcem. Da ne spominjem korist zbog toga jer je i tih neprivlačnih manje iz objektivnih razloga.
Guest- Guest
Evropa nije Japan , u Evropi se furaju na multikulti
2014-04-11
RayMabus wrote:Evropa nije Japan , u Evropi se furaju na multikulti
Prisjest će njima multikulti i slične laži i podvale raznih profesionalnih štetočina i njihovih zaluđenih ravnozemljaških pristalica. Doduše, ne još, ali niti točka preokreta nije više baš jako daleko.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Evropa nije Japan , u Evropi se furaju na multikulti
Prisjest će njima multikulti i slične laži i podvale raznih profesionalnih štetočina i njihovih zaluđenih ravnozemljaških pristalica. Doduše, ne još, ali niti točka preokreta nije više baš jako daleko.
Najkasnije kada shvate koliko će ih koštati taj multikulti projekt, čak i samo zbog zaostajanja u produktivnosti u odnosu na gospodarstva Japana i ostalih azijskih tigrova.
Last edited by Speare Shaker on 11/12/2018, 10:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
A prisit će in samo šta do tad jašu cijelu Evropu
2014-04-11
RayMabus wrote:A prisit će in samo šta do tad jašu cijelu Evropu
A čuj, znaš kako se kaže. Pametan uči na tuđim pogreškama, a budala na svojim. E sad, hoće li budala skončati zbog svojih pogrešaka ili će se ipak naučiti pameti, to je pravo pitanje. Ja ipak mislim da u Europi ipak nisu baš toliko budalasti da će skončati, ali ako i jesu, i to je neka vrsta evolucije ilitiga kozmičke pravde na djelu.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
u francuskoj je stvar u tome da svi iz bivših kolonija mogu dobit državlljanstvo i živjet u francuskoj. revimo marsej je pun marokanaca i alžiraca, no oni su godinama bili pod francuzima, znaju jezik stekli su radne navike. opasni su doktori i inžinjeri.
nijemci imaju veliku tursku zajednicu koja je itegrirana u društvo, no luda babetina iz ddr-a, koja se trpala s afrikanerima iz nesvrstanih i bratskih ljudožderskih država misli da će inžinjere i doktore integrirat u društvo, što je zabluda. s druge strane njemački mediji skrivaju rasizam i ksenofobiju nijemaca zbog babetine, tako nije ni izašla vijest da su pokraj minhena jednostvano blokirali kuću i skurili inžinjere unutra.
nijemci imaju veliku tursku zajednicu koja je itegrirana u društvo, no luda babetina iz ddr-a, koja se trpala s afrikanerima iz nesvrstanih i bratskih ljudožderskih država misli da će inžinjere i doktore integrirat u društvo, što je zabluda. s druge strane njemački mediji skrivaju rasizam i ksenofobiju nijemaca zbog babetine, tako nije ni izašla vijest da su pokraj minhena jednostvano blokirali kuću i skurili inžinjere unutra.
2014-12-30
Brazil se povlaći iz Makareškog sporazuma
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/nova-vlada-ce-povuci-brazil-iz-marakeskog-sporazuma
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/nova-vlada-ce-povuci-brazil-iz-marakeskog-sporazuma
2014-04-11
un ima juridiksciju nad provodenjem onog sto je potpisano a i mora se stvorit birokracija i pravila i zakoni koji su prihvaceni potpisom da se sprovede ono sto je potpisanoSpeare Shaker wrote:prckov wrote:
dakle ne moze svaka zemlja suvereno odlucivat o polozaju I nacinima zastite tih grupa
UN stanovništvo ne postoji, a UN nije suverena država niti će to ikada biti. Čak niti tzv. svjetska vlada, bez obzira što forumski ezek mislio o tome.
Dapače, po definiciji uvijek korumpirani i nesposobni UN birokrati koji su u stanju stvoriti čitave gomile problema a riješiti niti jedan jedini, koji proizvode migrante zato jer, citiram, neću precizirati koga: "There is no business like a refugee business!", su sve bliže dovođenju te organizacije pred točku potpunog rasula, više nego ikada u njenoj povijesti.
Da su države ipak suvereni temeljni subjekti međunarodnog prava pokazuje i primjer američke politike. Dovoljno je zaprijetiti UN prestankom financiranja potreba njihovih određenih agencija i podorganizacija i odmah promjene ploču i ublaže retoriku.
jednom kad se oformi birokracija i zakoni a migranti su tu, ne vidim nacina kako se iz toga izvuc i jednostavno odustat
tako ja to vidim, velim mozda grijesim nisam pravnik, ali znam da se to nije islo potpisivat tek tako, da guzica vidi puta
ja ovdje imam prava za koja nije un nadlezan (ali mislim da je prihvacen na razini UN-a) a ne moze mi se zakonski oduzet ni jedno parvo koje je uneseno u zakon, I za koji postoji brdo birokracije koja je zaduzena za ta pitanja, od socijalnih pitanja do pravnih I zakonskih
tako npr. imam parvo na dvojno drzavljanstvo izmedu ostalog
a drugo je amerika i velike sile a drugo su male pudlice od drzava
al eto, pratimo da vidimo ima li koji zec u grmu a da ga nitko nije vidio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Von der Leyen: EU potreban novi sporazum o migraciji
» Bujica Marakeški sporazum
» Australija odbacila marakeški sporazum
» Latvija odbila Marakeški sporazum
» Marakeški sporazum - odgovor predsjednice