Domaći proizvođači hrane spremni za dolazak imigranata?
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Domaći proizvođači hrane spremni za dolazak imigranata?
catabbath wrote:A kao kršćan baš me zanima šta lik misli o Isusovcima koji se u Hrvatskoj zalažu za tršačinu tih koji konzumiraju halal
link?
Guest- Guest
metilda wrote:catabbath wrote:A kao kršćan baš me zanima šta lik misli o Isusovcima koji se u Hrvatskoj zalažu za tršačinu tih koji konzumiraju halal
link?
Ima ih mali milijun. Evo 1.
https://kamenjar.com/koga-predstavlja-isusovac-tvrtko-barun-i-u-cije-ime-govori/
catabbath-
2015-08-22
Evo npr. o onom liku arapu koje je zajebao sve s nepostojećom kćerkom
https://www.vecernji.hr/vijesti/isusovac-tvrtko-barun-koji-skrbi-za-izbjeglice-duh-sveti-je-prisutan-u-svim-kulturama-i-religijama-1199618
Rovove i žice koji dijele ljude trebamo rušiti, a ne graditi, poručuje.
catabbath-
2015-08-22
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:pismejker wrote:Smjesno je sto govboris istinu,a tukci to ne kuze,ngo napadaju Halal,koji je samo par stepenica vise u standardima prehrane naspram Zapada,ali...Zapad je ono..kuul...Gnječ wrote:
šta je tu smiješno? što ti nisi reko da kupuješ meso kod turčina?
Da kupujem Kod Turcina,provjereno,nis gmo,nis hibridno,samo ghovedina izvorna..miris i ukus,kao nekad..
Kupujem i u Mix-Marktu dimljeno meso,sireve,friske i ostale putar ruski,kajmak isto ,kiseli kupus samo Futoški,probaj ako naidjes..
pa da. glupi su ko kurac tu nešto trkeljaju o religiji umjesto da gledaju kvalitetu proizvoda.ja kad vidim da piše halal odmah kupim. inače i u mlijeko uvale svinjetinu. pa dosta mi je te prevare neću pit Coca Colu sa svinjetinom. svuda guraju tu svinjetinu ali rvatima je to kuuul za popizdit kasnije kad ih čope razni karcinomi onda su im srbi krivi.
svinjetina je ok ako vama smeta zbog uvjerenja, imate turske prodavnice i sl.
halal certifikat je isključivo vjerski ako hoćeš zdravu hranu za to postoje drugi standardi i certifikati..no aj, jedite vi halal :D
nije čudo da je hrvatska otišla u tri pičke matere onda kad je ratni zločinac Tuđman dao vama herceg bosancima hrvatsku putovnicu. to je veleizdaja biblijskih proporcija. ali vratit ćemo mi vas ubosnu vertikalno ako ne onda horizontalno.
bosansko ustaški retardu ja jedem i svinjetinu ali ne volim prevare a zločinci hrvati te prevare na svakom koraku. de ba odjebi.
ne tako zestoko,ali u biti ispravno kazes..
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zlatko Dizadrević: 6-7 milijuna imigranata su spremni da navale na Europu
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Proizvođači palmina ulja vode Orangutane u izumiranje
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
» "Za albanski ima mesta, a za nas ništa": Proizvođači sa juga Srbije očajni VIDEO
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Proizvođači palmina ulja vode Orangutane u izumiranje
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
» "Za albanski ima mesta, a za nas ništa": Proizvođači sa juga Srbije očajni VIDEO
Page 6 of 6