ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj - Page 2 Empty Re: Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj

Post by Kermit 21/10/2015, 16:16

Čujem na Šentilju ode i kafana te benzinska neka to je isto bilo zbog grijanja i nervoze...

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj - Page 2 Empty Re: Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj

Post by Guest 21/10/2015, 16:17

Sve ovo što se događa s takozvanim  ( čast izuzecima ) IMIGRANTIMA mi već odavno ( ne da sam sada  shvatio  - shvatio sam mnogo prije - no neki EU političari GLUME DEMOKRATSKE BUDALE  NA ŠTETU SVOJE NACIJE I DRŽAVE - po meni za to nemaju MANDAT - ma koliko se pozivali na to da su oni IZBRANI na izborima - ovo ipak prelazi sve ono što su birači mogli zamisliti čak i u SF filmovima i stoga POSTUPANJE mora biti određeno na sasvim drugačijem nivou - događaji polako izmiču kontroli !! ) Krenimo od početka ; izbjeglice bježe iz ratom zahvaćenih područja ( pri tome neću puno ulaziti u to da među IZBJEGLICAMA vidimo mnoštvo mladih  muškaraca od 20 -30 godina koji kukavički bježe iz svoje zemlje i ne žele da se bore za svoj DOM i DRŽAVU - samo usput ; da smo se mi Hrvati tako ponašali 91 godine pitanje je da li bi Hrvati uopće imali svoju državu  - ili bi se zadovoljili  s državom  koju možeš " vidjeti s Kaptola i stoga u STARTU sam protiv ikakvih POVLAĐIVANJA - muškarcima  - vojno sposobnim )!!

Druga zamjerka ; Sve POBJEGULJE - ULTIMATIVNO traže da žele u NJemačku , ili Švedsku ; pa dobro -  tko je tu BUDALA ; ljudi tobože bježe od rata  - žele spasiti ŽIVU GLAVU sebi i obitelji i onda kada dođu u prvu zemlju koja ih prima -  nisu zadovoljni  - gdje im je glava spašena i nema rata; oni  IZVOLJEVAJU i traže više _ po meni ovdje oni  PRELAZE SVE GRANICE i po meni ne bi im bilo nikakvog udovoljavanja - potpuno NEZAHVALNO prema onima koji im spašavaju  ŽIVU GLAVU !!Guraju se u zemlje čiji jezik i kulturu uopće ne poznaju - što se ne guraju u bogate arapske zemlje kojima su puno bliži u svim pitanjima - kako to da mi 91  ( hrvatski prognanici ) nismo tražili AZIL u KATARU i sličnim prebogatim zemljama nego je većina ostajala u HR ???

Stoga slijedom svega gore navedenoga uopće ne žalim ove tobožnje izbjeglice i DEZERTERE koji  poturaju svoju djecu pred novinare da se slikaju - dobiju AZIL  i pomoć u EU , a nakon nekoliko generacija će tražiti da se KURAN   uvede U USTAv DRŽAVE KOJA IH JE TAKO BLAGONAKLONO primila !!

Sve u svemu jedan veliki PLJUC ; tko to ne može shvatiti osuđen je da u budućnosti njegovi vlastiti naraštaji ispaštaju POGREŠNE odluke njihovih previše liberalnih PREDAKA - povijest nas uči da je to pogrješno - a kako vidimo i u sadašnjoj  " BUDUĆNOSTI " neki to polako shvaćaju i dolazi do suprostavljanja  što će svakako donijeti do mnogih eskalacija  između dviju opcija !!

Još jednom ; zar  izbjeglice ne bi trebale biti potpuno zadovoljne da su spasile svoju obitelj i da su pobjegle od rata  i shodno tome budu zadovoljne  ( makar i pod šatorima )  u prvoj državi gdje NEMA RATA _ sve ostalo je pretjerivanje kojem uopće ne bi trebalo ni kojem slučaju udovoljavati - neki će to shvatiti ranije  - neki kasnije ( EU )  - a kako vidimo ideja ŽICE -ZIDA  poprima sve veći dio zagovornika  - IDIOTI ; gdje ste bili do sada - kako niste razmišljali o tome da ovo nije priča za jednu DAN i da je to ZALOGAJ koji je prevelik za EU i da to može KOŠTATI  osnove življenja ČITAVE EUROPE !!

IDIOTI  - nabijem VAS   !!!

Last edited by redder4 on 21/10/2015, 16:32; edited 3 times in total (Reason for editing : tekst)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 16:23

Vjetar piri islam se širi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 16:27

redder4 wrote:Sve ovo što se događa s takozvanim  ( čast izuzecima ) IMIGRANTIMA mi već odavno ( ne da sam sada  shvatio  - shvatio sam mnogo prije - no neki EU političari GLUME DEMOKRATSKE BUDALE  NA ŠTETU SVOJE NACIJE I DRŽAVE - po meni za to nemaju MANDAT - ma koliko se pozivali na to da su oni IZBRANI na izborima - ovo ipak prelazi sve ono što su birači mogli zamisliti čak i  SF filmovima i stoga POSTUPANJE mora biti određen na sasvim drugačijem nivou - događaji polako izmiču kontroli !! ) Krenimo od početka ; izbjeglice bježe iz ratom zahvaćenih područja ( pri tome neću puno ulaziti u to da među IZBJEGLICAMA vidimo mnoštvo mladih  muškaraca od 20 -30 godina koji kukavički bježe iz svoje zemlje i ne žele da se bore za svoj DOM i DRŽAVU - samo usput ; da smo se mi Hrvati tako ponašali 91 godine pitanje je da li bi Hrvati uopće imali svoju državu  - ili bi se zadovoljili  s državom  koju možeš " vidjeti s Kaptola i stoga u STARTU sam protiv ikakvih POVLAĐIVANJA - muškarcima  - vojno sposobnim )!!

Druga zamjerka ; Sve POBJEGULJE - ULTIMATIVNO traže da žele u NJemačku , ili Švedsku ; pa dobro -  tko je tu BUDALA ; ljudi tobože bježe od rata  - žele spasiti ŽIVU GLAVU sebi i obitelji i onda kada dođu u prvu zemlju koja ih prima -  nisu zadovoljni  - gdje im je glava spašena i nema rata; oni  IZVOLJEVAJU i traže više _ po meni ovdje oni  PRELAZE SVE GRANICE i po meni ne bi im bilo nikakvog udovoljavanja - potpuno NEZAHVALNO prema onima koji im spašavaju  ŽIVU GLAVU !!Guraju se u zemlje čiji jezik i kulturu uopće ne poznaju - što se ne guraju u bogate arapske zemlje kojima su puno bliži u svim pitanjima - kako to da mi 91  ( hrvatski prognanici ) nismo tražili AZIL u KATARU i sličnim prebogatim zemljama nego je većina ostajala u HR ???

Stoga slijedom svega gore navedenoga uopće ne žalim ove tobožnje izbjeglice i DEZERTERE koji  poturaju svoju djecu pred novinare da se slikaju - dobiju AZIL  i pomoć u EU , a nakon nekoliko generacija će tražiti da se KURAN   uvede U USTAv DRŽAVE KOJA IH JE TAKO BLAGONAKLONO primila !!

Sve u svemu jedan veliki PLJUC ; tko te ne može shvatiti osuđen je da u budućnosti njegovi vlastiti naraštaji ispaštaju POGREŠNE odluke njihovih previše liberalnih PREDAKA - povijest nas uči da je to pogrješno - a kako vidimo i u sadašnjoj  " BUDUĆNOSTI " neki to polako shvaćaju i dolazi do suprostavljanja  što će svakako donijeti do mnogih eskalacija  između dviju opcija !!

Još jednom ; zar  izbjeglice ne bi trebale biti potpuno zadovoljne da su spasile svoju obitelj i da su pobjegle od rata  i shodno tome budu zadovoljne  ( makar i pod šatorima )  u prvoj državi gdje NEMA RATA _ sve ostalo je pretjerivanje kojem uopće ne bi trebalo ni kojem slučaju udovoljavati - neki će to shvatiti ranije  - neki kasnije ( EU )  - a kako vidimo ideja ŽICE -ZIDA  poprima sve veći dio zagovornika  - IDIOTI ; gdje ste bili do sada - kako niste razmišljali o tome da ovo nije priča za jednu DAN i da je to ZALOGAJ koji je prevelik za EU i da to može KOŠTATI  osnove življenja ČITAVE EUROPE !!

IDIOTI  - nabijem VAS   !!!
Točno! Tak se i utopil onaj mali Kurd a svi cvilil da ga je Europa ubila. A ubil ga vlastiti otac, švercer ljudima kojeg je Kanada odbila a on štel svim silama na zapad po nove zube. Čučal je u Turskoj 3 godine i život mu ni bil ugrožen, no bil je krezav. Eto, tak delaju i oni divljaci u Gazi. Mlatarju svojom djecom kao sa starim novinama. To jednostavno nisu ljudi na istom civilizacijskom nivou kao Europljani i to treba držati čim dalje od sebe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by stenjalica 21/10/2015, 16:35

Mora im se priznati da stvarno ne biraju sredstva,kao partizani na Sutjesci 1943,juriš
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by stenjalica 21/10/2015, 16:36

neoliberalni_placenik wrote:Vjetar piri islam se širi
Kiša pada krst propada
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by Stribor 21/10/2015, 16:37

Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj - Page 2 12141735_880996368621274_4668749339828184960_n
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by dzango 21/10/2015, 16:40

stenjalica wrote:Mora im se priznati da stvarno ne biraju sredstva,kao partizani na Sutjesci 1943,juriš
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 16:56

Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj - Page 2 Flchtl10

Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj - Page 2 Ad0e5110

Steiermark heute
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 16:58

A MIGRANT was allegedly beaten inside a refugee camp in a brutal attack – for converting to Christianity.

Opet u pitanju Njemačka. Demokracija i ljudska prava se ne mogu zaustaviti. :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by seksoje1 21/10/2015, 17:27

...kooonja jaše Subašaaaa

Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj - Page 2 Izbjeglice1-696x462
seksoje1
seksoje1

2015-09-25

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 17:30

Okupacija u 26 slika.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 21/10/2015, 17:33

Ero wrote:Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj - Page 2 Image
uploading images

Ero šta ti ovi tvoji ljubimci rade od Dežele?

Apsi bandu momentalno Kekec i pod hitno deportacija  B-)
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 17:36

Nema ni Janeza.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 20:16

Fénix wrote:A MIGRANT was allegedly beaten inside a refugee camp in a brutal attack – for converting to Christianity.

Znaš što mene ljuti kad ovo vidim? Orban! Pička li mu materina, čovjek je išao zaštititi svoju zemlju od ovakvih.

Hej, štititi svoju zemlju u 21. stoljeću, pa tko je to vidio?!

:grin
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 20:20

Le Roi Soleil wrote:
Fénix wrote:A MIGRANT was allegedly beaten inside a refugee camp in a brutal attack – for converting to Christianity.

Znaš što mene ljuti kad ovo vidim? Orban! Pička li mu materina, čovjek je išao zaštititi svoju zemlju od ovakvih.

Man..ti to ozbiljno...??pa vis da je ovo dfoba vladavine Zena...zato se ovako nes i dogadja..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by lookatme 21/10/2015, 20:26

Le Roi Soleil wrote:

I našeg Zokija :D
lookatme
lookatme

Female
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 20:29

bogomdani wrote:
Man..ti to ozbiljno...??pa vis da je ovo dfoba vladavine Zena...zato se ovako nes i dogadja..

Normalna stvar, pa žica pripada prošlom stoljeću, moramo se otvarati a ne zatvarati. Evo će se sad Švabice otvarati i tak flower ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 20:30

Le Roi Soleil wrote:

Normalna stvar, pa žica pripada prošlom stoljeću, moramo se otvarati a ne zatvarati.
Tako je trebalo biti...Ali, ovo nije vaš svijet...Ovo što sad gledate nije otvaranje...Ovo je savršenstvo one rimske - podijeli pa vladaj...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 20:31

lookatme wrote:
I našeg Zokija :D

Zoki je car, heroj multi kulti svijeta, on nije nasjeo na igru koju je Orban zaigrao. Nema žice, nema zaštite, samo ad hoc snalaženje u Vrlom novom svijetu.

"U njemu je sve lepo u njemu je sve nežno u njemu se sve raduje...u njemu radi svak' što hoće"

Last edited by Le Roi Soleil on 21/10/2015, 20:35; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2015, 20:32

Le Roi Soleil wrote:
bogomdani wrote:

Normalna stvar, pa žica pripada prošlom stoljeću, moramo se otvarati a ne zatvarati. Evo će se sad Švabice otvarati i tak flower ...
Ma svabice s uvrlo otvorene i prilicne multi kulti..
Ono sto zelim reci i da iza svakog "muskog" liberalnog politicara stoji jos uticajnija bičez,koja mu mjenja stavove,kako njoj pase...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics