Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Emigranti pustoše, pale i napreduju prema Njemačkoj
Čujem na Šentilju ode i kafana te benzinska neka to je isto bilo zbog grijanja i nervoze...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Sve ovo što se događa s takozvanim ( čast izuzecima ) IMIGRANTIMA mi već odavno ( ne da sam sada shvatio - shvatio sam mnogo prije - no neki EU političari GLUME DEMOKRATSKE BUDALE NA ŠTETU SVOJE NACIJE I DRŽAVE - po meni za to nemaju MANDAT - ma koliko se pozivali na to da su oni IZBRANI na izborima - ovo ipak prelazi sve ono što su birači mogli zamisliti čak i u SF filmovima i stoga POSTUPANJE mora biti određeno na sasvim drugačijem nivou - događaji polako izmiču kontroli !! ) Krenimo od početka ; izbjeglice bježe iz ratom zahvaćenih područja ( pri tome neću puno ulaziti u to da među IZBJEGLICAMA vidimo mnoštvo mladih muškaraca od 20 -30 godina koji kukavički bježe iz svoje zemlje i ne žele da se bore za svoj DOM i DRŽAVU - samo usput ; da smo se mi Hrvati tako ponašali 91 godine pitanje je da li bi Hrvati uopće imali svoju državu - ili bi se zadovoljili s državom koju možeš " vidjeti s Kaptola i stoga u STARTU sam protiv ikakvih POVLAĐIVANJA - muškarcima - vojno sposobnim )!!
Druga zamjerka ; Sve POBJEGULJE - ULTIMATIVNO traže da žele u NJemačku , ili Švedsku ; pa dobro - tko je tu BUDALA ; ljudi tobože bježe od rata - žele spasiti ŽIVU GLAVU sebi i obitelji i onda kada dođu u prvu zemlju koja ih prima - nisu zadovoljni - gdje im je glava spašena i nema rata; oni IZVOLJEVAJU i traže više _ po meni ovdje oni PRELAZE SVE GRANICE i po meni ne bi im bilo nikakvog udovoljavanja - potpuno NEZAHVALNO prema onima koji im spašavaju ŽIVU GLAVU !!Guraju se u zemlje čiji jezik i kulturu uopće ne poznaju - što se ne guraju u bogate arapske zemlje kojima su puno bliži u svim pitanjima - kako to da mi 91 ( hrvatski prognanici ) nismo tražili AZIL u KATARU i sličnim prebogatim zemljama nego je većina ostajala u HR ???
Stoga slijedom svega gore navedenoga uopće ne žalim ove tobožnje izbjeglice i DEZERTERE koji poturaju svoju djecu pred novinare da se slikaju - dobiju AZIL i pomoć u EU , a nakon nekoliko generacija će tražiti da se KURAN uvede U USTAv DRŽAVE KOJA IH JE TAKO BLAGONAKLONO primila !!
Sve u svemu jedan veliki PLJUC ; tko to ne može shvatiti osuđen je da u budućnosti njegovi vlastiti naraštaji ispaštaju POGREŠNE odluke njihovih previše liberalnih PREDAKA - povijest nas uči da je to pogrješno - a kako vidimo i u sadašnjoj " BUDUĆNOSTI " neki to polako shvaćaju i dolazi do suprostavljanja što će svakako donijeti do mnogih eskalacija između dviju opcija !!
Još jednom ; zar izbjeglice ne bi trebale biti potpuno zadovoljne da su spasile svoju obitelj i da su pobjegle od rata i shodno tome budu zadovoljne ( makar i pod šatorima ) u prvoj državi gdje NEMA RATA _ sve ostalo je pretjerivanje kojem uopće ne bi trebalo ni kojem slučaju udovoljavati - neki će to shvatiti ranije - neki kasnije ( EU ) - a kako vidimo ideja ŽICE -ZIDA poprima sve veći dio zagovornika - IDIOTI ; gdje ste bili do sada - kako niste razmišljali o tome da ovo nije priča za jednu DAN i da je to ZALOGAJ koji je prevelik za EU i da to može KOŠTATI osnove življenja ČITAVE EUROPE !!
IDIOTI - nabijem VAS !!!
Druga zamjerka ; Sve POBJEGULJE - ULTIMATIVNO traže da žele u NJemačku , ili Švedsku ; pa dobro - tko je tu BUDALA ; ljudi tobože bježe od rata - žele spasiti ŽIVU GLAVU sebi i obitelji i onda kada dođu u prvu zemlju koja ih prima - nisu zadovoljni - gdje im je glava spašena i nema rata; oni IZVOLJEVAJU i traže više _ po meni ovdje oni PRELAZE SVE GRANICE i po meni ne bi im bilo nikakvog udovoljavanja - potpuno NEZAHVALNO prema onima koji im spašavaju ŽIVU GLAVU !!Guraju se u zemlje čiji jezik i kulturu uopće ne poznaju - što se ne guraju u bogate arapske zemlje kojima su puno bliži u svim pitanjima - kako to da mi 91 ( hrvatski prognanici ) nismo tražili AZIL u KATARU i sličnim prebogatim zemljama nego je većina ostajala u HR ???
Stoga slijedom svega gore navedenoga uopće ne žalim ove tobožnje izbjeglice i DEZERTERE koji poturaju svoju djecu pred novinare da se slikaju - dobiju AZIL i pomoć u EU , a nakon nekoliko generacija će tražiti da se KURAN uvede U USTAv DRŽAVE KOJA IH JE TAKO BLAGONAKLONO primila !!
Sve u svemu jedan veliki PLJUC ; tko to ne može shvatiti osuđen je da u budućnosti njegovi vlastiti naraštaji ispaštaju POGREŠNE odluke njihovih previše liberalnih PREDAKA - povijest nas uči da je to pogrješno - a kako vidimo i u sadašnjoj " BUDUĆNOSTI " neki to polako shvaćaju i dolazi do suprostavljanja što će svakako donijeti do mnogih eskalacija između dviju opcija !!
Još jednom ; zar izbjeglice ne bi trebale biti potpuno zadovoljne da su spasile svoju obitelj i da su pobjegle od rata i shodno tome budu zadovoljne ( makar i pod šatorima ) u prvoj državi gdje NEMA RATA _ sve ostalo je pretjerivanje kojem uopće ne bi trebalo ni kojem slučaju udovoljavati - neki će to shvatiti ranije - neki kasnije ( EU ) - a kako vidimo ideja ŽICE -ZIDA poprima sve veći dio zagovornika - IDIOTI ; gdje ste bili do sada - kako niste razmišljali o tome da ovo nije priča za jednu DAN i da je to ZALOGAJ koji je prevelik za EU i da to može KOŠTATI osnove življenja ČITAVE EUROPE !!
IDIOTI - nabijem VAS !!!
Last edited by redder4 on 21/10/2015, 16:32; edited 3 times in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
Točno! Tak se i utopil onaj mali Kurd a svi cvilil da ga je Europa ubila. A ubil ga vlastiti otac, švercer ljudima kojeg je Kanada odbila a on štel svim silama na zapad po nove zube. Čučal je u Turskoj 3 godine i život mu ni bil ugrožen, no bil je krezav. Eto, tak delaju i oni divljaci u Gazi. Mlatarju svojom djecom kao sa starim novinama. To jednostavno nisu ljudi na istom civilizacijskom nivou kao Europljani i to treba držati čim dalje od sebe.redder4 wrote:Sve ovo što se događa s takozvanim ( čast izuzecima ) IMIGRANTIMA mi već odavno ( ne da sam sada shvatio - shvatio sam mnogo prije - no neki EU političari GLUME DEMOKRATSKE BUDALE NA ŠTETU SVOJE NACIJE I DRŽAVE - po meni za to nemaju MANDAT - ma koliko se pozivali na to da su oni IZBRANI na izborima - ovo ipak prelazi sve ono što su birači mogli zamisliti čak i SF filmovima i stoga POSTUPANJE mora biti određen na sasvim drugačijem nivou - događaji polako izmiču kontroli !! ) Krenimo od početka ; izbjeglice bježe iz ratom zahvaćenih područja ( pri tome neću puno ulaziti u to da među IZBJEGLICAMA vidimo mnoštvo mladih muškaraca od 20 -30 godina koji kukavički bježe iz svoje zemlje i ne žele da se bore za svoj DOM i DRŽAVU - samo usput ; da smo se mi Hrvati tako ponašali 91 godine pitanje je da li bi Hrvati uopće imali svoju državu - ili bi se zadovoljili s državom koju možeš " vidjeti s Kaptola i stoga u STARTU sam protiv ikakvih POVLAĐIVANJA - muškarcima - vojno sposobnim )!!
Sve u svemu jedan veliki PLJUC ; tko te ne može shvatiti osuđen je da u budućnosti njegovi vlastiti naraštaji ispaštaju POGREŠNE odluke njihovih previše liberalnih PREDAKA - povijest nas uči da je to pogrješno - a kako vidimo i u sadašnjoj " BUDUĆNOSTI " neki to polako shvaćaju i dolazi do suprostavljanja što će svakako donijeti do mnogih eskalacija između dviju opcija !!
IDIOTI - nabijem VAS !!!
Guest- Guest
Mora im se priznati da stvarno ne biraju sredstva,kao partizani na Sutjesci 1943,juriš
stenjalica-
2015-10-18
Kiša pada krst propadaneoliberalni_placenik wrote:Vjetar piri islam se širi
stenjalica-
2015-10-18
stenjalica wrote:Mora im se priznati da stvarno ne biraju sredstva,kao partizani na Sutjesci 1943,juriš
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A MIGRANT was allegedly beaten inside a refugee camp in a brutal attack – for converting to Christianity.
Opet u pitanju Njemačka. Demokracija i ljudska prava se ne mogu zaustaviti.
Guest- Guest
...kooonja jaše Subašaaaa
seksoje1- Posts : 97
2015-09-25
Ero wrote:
uploading images
Ero šta ti ovi tvoji ljubimci rade od Dežele?
Apsi bandu momentalno Kekec i pod hitno deportacija
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Fénix wrote:A MIGRANT was allegedly beaten inside a refugee camp in a brutal attack – for converting to Christianity.
Znaš što mene ljuti kad ovo vidim? Orban! Pička li mu materina, čovjek je išao zaštititi svoju zemlju od ovakvih.
Hej, štititi svoju zemlju u 21. stoljeću, pa tko je to vidio?!
Guest- Guest
Man..ti to ozbiljno...??pa vis da je ovo dfoba vladavine Zena...zato se ovako nes i dogadja..Le Roi Soleil wrote:Fénix wrote:A MIGRANT was allegedly beaten inside a refugee camp in a brutal attack – for converting to Christianity.
Znaš što mene ljuti kad ovo vidim? Orban! Pička li mu materina, čovjek je išao zaštititi svoju zemlju od ovakvih.
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:Fénix wrote:A MIGRANT was allegedly beaten inside a refugee camp in a brutal attack – for converting to Christianity.
I našeg Zokija
lookatme-
2014-04-18
bogomdani wrote:
Man..ti to ozbiljno...??pa vis da je ovo dfoba vladavine Zena...zato se ovako nes i dogadja..
Normalna stvar, pa žica pripada prošlom stoljeću, moramo se otvarati a ne zatvarati. Evo će se sad Švabice otvarati i tak ...
Guest- Guest
Tako je trebalo biti...Ali, ovo nije vaš svijet...Ovo što sad gledate nije otvaranje...Ovo je savršenstvo one rimske - podijeli pa vladaj...Le Roi Soleil wrote:
Normalna stvar, pa žica pripada prošlom stoljeću, moramo se otvarati a ne zatvarati.
Guest- Guest
lookatme wrote:
I našeg Zokija
Zoki je car, heroj multi kulti svijeta, on nije nasjeo na igru koju je Orban zaigrao. Nema žice, nema zaštite, samo ad hoc snalaženje u Vrlom novom svijetu.
"U njemu je sve lepo u njemu je sve nežno u njemu se sve raduje...u njemu radi svak' što hoće"
Last edited by Le Roi Soleil on 21/10/2015, 20:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma svabice s uvrlo otvorene i prilicne multi kulti..Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:
Man..ti to ozbiljno...??pa vis da je ovo dfoba vladavine Zena...zato se ovako nes i dogadja..
Normalna stvar, pa žica pripada prošlom stoljeću, moramo se otvarati a ne zatvarati. Evo će se sad Švabice otvarati i tak ...
Ono sto zelim reci i da iza svakog "muskog" liberalnog politicara stoji jos uticajnija bičez,koja mu mjenja stavove,kako njoj pase...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Emigranti u Njemačkoj jebu ne vade
» Cijene stanova u Njemačkoj pale prvi put nakon 12 godina
» ''U NJEMAČKOJ PRORADIO FUZIJSKI REAKTOR Vodi prema beskonačnom i čistom izvoru energije, a radi s 'preciznošću bez presedana' ''
» NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
» Cijene stanova u Njemačkoj pale prvi put nakon 12 godina
» ''U NJEMAČKOJ PRORADIO FUZIJSKI REAKTOR Vodi prema beskonačnom i čistom izvoru energije, a radi s 'preciznošću bez presedana' ''
» NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
Page 2 of 3