Žabari ruše Europu, gotovo je
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Žabari ruše Europu, gotovo je
ti si svoj mozak teško zatrovao, garbage in garbage outkic wrote:
a statizam
Guest- Guest
NWC wrote:ti si svoj mozak teško zatrovao, garbage in garbage outkic wrote:
a statizam
au contraire
skodim tvojoj gluposti i tako cinim uslugu filozofiji, spominjes porez na rad kojim se subvencioniraju penzije ako argument da vec postoji odredjivanje placa? xD da naravno da postoji, i za to ukidanje se treba boriti.. a ne za dodatne okvire kao sto zuti rade
kic wrote:
tko je uveo rentijerstvo
plemstvo, crkva...
kic wrote:
država
...u Njemačkoj, Italiji i ostaloj Europi uspon buržoazije vezan je za buđenje nacionalne svijesti i stvaranje nacionalnih država
...buržoazija je ona društvena klasa koja ima kontrolu nad sredstvima za proizvodnju
https://hr.wikipedia.org/wiki/Bur%C5%BEoazija
osnivači države su burgeri, buržoazija, malograđani, vlasnici sredstava proizvodnje, oni su nositelji ideje privatnog vlasništva i suverenosti
što je bilo prije nacionalne države?
robovlasništvo?
feud?
kmetovi bezemljaši koji nemaju pravo na privatno vlasništvo?
sve je to bolje od "statizma"?
bolje biti sluga, rob, božjem namjesniku?
Last edited by NWC on 8/12/2018, 19:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
kic wrote:spominjes porez na rad kojim se subvencioniraju penzije
eto, ne znaš ni što je rentijerstvo
Guest- Guest
Trump jebe nevadi
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trump-o-protestima-u-parizu-francuzi-zele-lidera-kao-sto-sam-ja/181208075
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trump-o-protestima-u-parizu-francuzi-zele-lidera-kao-sto-sam-ja/181208075
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Trump jebe nevadi
Guest- Guest
tocno. sta mislis sto ce biti rijesenje? Mozda uvodjenje potpuno elektronskog novca, mikrocipiranje i kontrola megarazmijera...kic wrote:
pobunili su se zbog uvodjenja poreza - ok
predlazu drzavnu ruku da ogranicava i propisuje place i mirovine, i sve ostalo - not ok
zuti prsluci su vece zlo
znak zvijer i to, ljudi nikad ne bi pristali, pogotovo ne dobrovoljno, da ne napravis "kontrolirani kaos" ovakvog tipa.
Idu zvijeri ravno u ralje, setstice prste na sve strane, i corav bi to trebao vidjeti....
Guest- Guest
Regoč wrote:Yehudim wrote:a navodno i za - ljiljan- na grbu neki govore da je prikazuje stilizirane krake žaba.
Ne, ljiljan simbolizira Presveto Trojstvo, a uzeli su ga Kapetovići kao svoj dinastički znak.
To je ono tumačenje koje si ti usvojio...dakako subjektivno i kao takvo bitno tebi.
Ljiljan i njegova simbolika su višestruki i mnogo stariji od tvoga tumačenja.
Tko su ti kapetanovići......ČIJA JE TO DINASTIJA
Svaki simbol može biti višestruk pa tako imaš oko svevideće u njekih crkvih. Ljiljan na francuskoj zastavi ima značenje koje sam napisal. Za dinastiju prvo provjeri kako se zove pa guglaj.Yehudim wrote:Regoč wrote:Yehudim wrote:a navodno i za - ljiljan- na grbu neki govore da je prikazuje stilizirane krake žaba.
Ne, ljiljan simbolizira Presveto Trojstvo, a uzeli su ga Kapetovići kao svoj dinastički znak.
To je ono tumačenje koje si ti usvojio...dakako subjektivno i kao takvo bitno tebi.
Leteca Pegla wrote:tocno. sta mislis sto ce biti rijesenje? Mozda uvodjenje potpuno elektronskog novca, mikrocipiranje i kontrola megarazmijera...kic wrote:
pobunili su se zbog uvodjenja poreza - ok
predlazu drzavnu ruku da ogranicava i propisuje place i mirovine, i sve ostalo - not ok
zuti prsluci su vece zlo
znak zvijer i to, ljudi nikad ne bi pristali, pogotovo ne dobrovoljno, da ne napravis "kontrolirani kaos" ovakvog tipa.
Idu zvijeri ravno u ralje, setstice prste na sve strane, i corav bi to trebao vidjeti....
Ali pristaju i to drage volje..jedva čekaju.
Čekaju u redovima kupiti nove mobitele iako ZNAJU da su ROBOVI toga
Prisluškuje ih se i snima preko laptopa i kompjutora, mobitela, locira ih se di god da bili
prati se svaki korak. Ali danas se ne možeš zaposliti bez da imaš adresu elektronske pošte
i MRAŠ biti dostupan preko mobitela. Jednostavno te gazi sustav.ispadaš iz sistema ako ne
koristiš - prednosti - današnjice. Otpor je uzaludan
Regoč wrote:Svaki simbol može biti višestruk pa tako imaš oko svevideće u njekih crkvih. Ljiljan na francuskoj zastavi ima značenje koje sam napisal. Za dinastiju prvo provjeri kako se zove pa guglaj.Yehudim wrote:Regoč wrote:Yehudim wrote:a navodno i za - ljiljan- na grbu neki govore da je prikazuje stilizirane krake žaba.
Znači krasti tudje simbole pa prodavati muda pod bubrege HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH
Eo baš me zaboli ovo moje kure ovlaš obrezano
koja je to " dinastija kapetanović... imam pametnija posla nego guglati seljačke obitelji
.............da - dinastija- HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAAAHAHA
pa nemoj bas biti tako siguran .abraham wrote:Bilo kako bilo nista od ovih prosvjeda.
svida mi se sto nemaju jasan cilj, povecava im se broj, nasilni su ali jedno znaju, hoce glave politicara .
mirisi mi na to netko bjezati ili zavrsiti na groblju za bezimene kao antoaneta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Macron namlatio Žute prsluke
Macron ; Žuti prsluci :. 1:0
Macron ; Žuti prsluci :. 1:0
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Alezzzzz Macron, Allezzz africaaaaaaa
2014-04-14
Macron je popustio, ali nasilni prosvjedi se šire Europom: "Ovo je tsunami"
Prosvjed se prelio i na Belgiju
Osim što su Francuzi nastavili s prosvjedima na ulicama francuskih gradova, oni su se prelili i na susjednu Belgiju. Tako je danas stotinjak osoba uhićeno nakon sukoba tamošnjih Žutih prsluka i policije u Bruxellesu. Policija je prosvjednike rastjerala suzavcem i vodenim topovima.
Oko 500 prosvjednika marširalo je prema europskim institucijama gdje ih je dočekao policijski kordon, prenosi Belga. Manja skupina uspjela je probiti barikadu, bacajući boce i metalne šipke na policajce koji su uzvratili suzavcem.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/macron-je-popustio-ali-nasilni-prosvjedi-se-sire-europom-ovo-je-tsunami/2048633.aspx
Prosvjed se prelio i na Belgiju
Osim što su Francuzi nastavili s prosvjedima na ulicama francuskih gradova, oni su se prelili i na susjednu Belgiju. Tako je danas stotinjak osoba uhićeno nakon sukoba tamošnjih Žutih prsluka i policije u Bruxellesu. Policija je prosvjednike rastjerala suzavcem i vodenim topovima.
Oko 500 prosvjednika marširalo je prema europskim institucijama gdje ih je dočekao policijski kordon, prenosi Belga. Manja skupina uspjela je probiti barikadu, bacajući boce i metalne šipke na policajce koji su uzvratili suzavcem.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/macron-je-popustio-ali-nasilni-prosvjedi-se-sire-europom-ovo-je-tsunami/2048633.aspx
Guest- Guest
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
kaya wrote:pa nemoj bas biti tako siguran .abraham wrote:Bilo kako bilo nista od ovih prosvjeda.
Već su propali. Kao što su propali svojevremeno i oni iz 1968. Puno larme, a za ništ, kako bi to rekao Tomislav Lipljin.
Tada je kao žrtva prosvjeda pao predsjednik De Gaulle, a sadašnjem predsjedniku Macronu niti politički niti fizički neće dlaka faliti s glave, samo će mu nešto pasti popularnost u anketama.
Guest- Guest
Yehudim wrote:
koja je to " dinastija kapetanović... imam pametnija posla nego guglati seljačke obitelji
Kapetovići (Capet). Od njih su nastali Burbonci.
Guest- Guest
A koji se kurac nadovezuješ ako te ne zanima? Zanima te, ali si nesposoban išta napraviti.Yehudim wrote:Regoč wrote:Svaki simbol može biti višestruk pa tako imaš oko svevideće u njekih crkvih. Ljiljan na francuskoj zastavi ima značenje koje sam napisal. Za dinastiju prvo provjeri kako se zove pa guglaj.Yehudim wrote:Regoč wrote:Yehudim wrote:a navodno i za - ljiljan- na grbu neki govore da je prikazuje stilizirane krake žaba.
Znači krasti tudje simbole pa prodavati muda pod bubrege HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH
Eo baš me zaboli ovo moje kure ovlaš obrezano
.............da - dinastija- HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAAAHAHA
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Žabari i digići se posvadili na mrtvo ime
» Žabari opet rade frku
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Žabari i digići se posvadili na mrtvo ime
» Žabari opet rade frku
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
Page 5 of 10