Žabari ruše Europu, gotovo je
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Žabari ruše Europu, gotovo je
No to neće promijeniti činjenicu da su oni socijalisti...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Pa ne baš...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Ne...Kozmopoliti i socijalisti...Speare Shaker wrote:
Socijalisti itekako također mogu biti i nacionalisti. Pa čak i nacionalistički šovinisti.
To je samo tvoja predodžba.
Ima ih koji ju dijele s tobom, odnosno ti ih dijeliš sa mnogima. Zapravo, svoje mišljenje si generirao prema tim predodžbama. No, to ih ne čini ništa manje netočnima odnosno u neskladu sa realnim stanjem u mnogim zemljama.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:No to neće promijeniti činjenicu da su oni socijalisti...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Pa ne baš...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:
Ne...Kozmopoliti i socijalisti...
To je samo tvoja predodžba.
Ima ih koji ju dijele s tobom, odnosno ti ih dijeliš sa mnogima. Zapravo, svoje mišljenje si generirao prema tim predodžbama. No, to ih ne čini ništa manje netočnima odnosno u neskladu sa realnim stanjem u mnogim zemljama.
I u Belgiji je danas bila gey parada
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/policija-u-belgiji-uhapsila-vise-od-400-demonstranata/181208084
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/policija-u-belgiji-uhapsila-vise-od-400-demonstranata/181208084
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
red wolf wrote:
Tvoj najdraži citat je od jednog masona?
meni su draži citati protokomunista, tj. kršćana
izvorni antifašisti
Guest- Guest
Regoč wrote:Na austrijskom dvoru je mogla dobiti izvrsno obrazovanje, zašto mniš da je bila neobrazovana? I po čem sudiš da je bila glupa? Zbog onih kolačah? Kolač (gateau, ako ne griešim) je imal dva značenja. Kolač kao poslastica, a i njeka siromaška inačica kruha (ono što je u nas bil "crni kruh" osamdesetih).marcellus wrote:a sad glede antoanete
ona je samo bila beskrajno neobrazovana i prirodno iznimno glupa
nikad nije vidjela ništa izvan austrijskog i pariškog dvora i njoj je bilo normalno da živi kako živi.Koje s ogrlicom?marcellus wrote:tak da su joj smjestili ono s ogrlicom
ne mislim da je bila glupa, znam. Žena je povjesničar i stručnjak za period. Ona je bila, kao i kralj, krajnje prostodušna, i u biti su najebali zato jer se nikad ni u što nisu petljali (naročito ne u politiku) niti ih je zanimalo.
dvoje bedačeka. Ono s ogrlicom, tu je krenula fama o njenoj rastrošnosti... a priča je bila dezinformacija.
imaš to s ogrlicom čak i na hr. wikipediji
https://hr.wikipedia.org/wiki/Marija_Antoaneta
ukratko ministri i vlada su vladali, ali u očima naroda za sve je bio kriv kralj.
francuska je, naravno, bankrotirala zbog ratova koje je vodila, ne zbog haljina marije antoanete.
francuska je, naravno, bankrotirala zbog ratova koje je vodila, ne zbog haljina marije antoanete.
Vi jos uvijek protiv Evrope. Ko da sam juce otisao odavde
2016-11-17
Nisu samo haljine. Pravila je dvorce i čitavo selo. Država nije propadala zbog toga ali jeste mu ga dala po trošenju.marcellus wrote:ukratko ministri i vlada su vladali, ali u očima naroda za sve je bio kriv kralj.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Lesi se vratio kući.govinda wrote:Vi jos uvijek protiv Evrope. Ko da sam juce otisao odavde
2014-04-19
svi se uvijek vrate.dzango wrote:Lesi se vratio kući.govinda wrote:Vi jos uvijek protiv Evrope. Ko da sam juce otisao odavde
Lakse se izlijecit od terminalne bolesti nego od navike.
2014-04-12
dzango wrote:Nisu samo haljine. Pravila je dvorce i čitavo selo. Država nije propadala zbog toga ali jeste mu ga dala po trošenju.marcellus wrote:ukratko ministri i vlada su vladali, ali u očima naroda za sve je bio kriv kralj.
nije pravila dvorce ali je dobila jedan na poklon od muža. Jebeš selo to ima i Jakovčić, a samo je predsjednik male stranke.
nego šta se ovo vaši nešto danas bune protiv vučka? Kod vas miran prosvjed a u briselu i parizu padaju glave, šta to oće reć?
Jeste pravila dvorce i trošila brdo keša. Što je opet smešna cifra za državu.marcellus wrote:dzango wrote:Nisu samo haljine. Pravila je dvorce i čitavo selo. Država nije propadala zbog toga ali jeste mu ga dala po trošenju.marcellus wrote:ukratko ministri i vlada su vladali, ali u očima naroda za sve je bio kriv kralj.
nije pravila dvorce ali je dobila jedan na poklon od muža. Jebeš selo to ima i Jakovčić, a samo je predsjednik male stranke.
nego šta se ovo vaši nešto danas bune protiv vučka? Kod vas miran prosvjed a u briselu i parizu padaju glave, šta to oće reć?
Ne pratim. Zajebavam se sa kučetom, gledam filmove i po malo čitam. Ali iz isjustva bi rekao da je stvar u medijima. Peder je uzeo sve televizije a N1 možeš da gledaš samo preko kabla. Stvar je u tome da ni ovi koji hoće da ga skinu, nisu mnogo bolji.
2014-04-19
Sad će opet da počne da pizdi i da ode. Ima malo problema sa živcima.Nice wrote:svi se uvijek vrate.dzango wrote:Lesi se vratio kući.govinda wrote:Vi jos uvijek protiv Evrope. Ko da sam juce otisao odavde
2014-04-19
Bad temper.dzango wrote:Sad će opet da počne da pizdi i da ode. Ima malo problema sa živcima.Nice wrote:svi se uvijek vrate.dzango wrote:Lesi se vratio kući.govinda wrote:Vi jos uvijek protiv Evrope. Ko da sam juce otisao odavde
Bistar je, steta.
2014-04-12
Nema veze. Da bi nam se vratio, prvo mora da ode.Nice wrote:Bad temper.dzango wrote:Sad će opet da počne da pizdi i da ode. Ima malo problema sa živcima.Nice wrote:svi se uvijek vrate.dzango wrote:Lesi se vratio kući.govinda wrote:Vi jos uvijek protiv Evrope. Ko da sam juce otisao odavde
Bistar je, steta.
2014-04-19
cekaj malo, tek je dos'o.dzango wrote:Nema veze. Da bi nam se vratio, prvo mora da ode.Nice wrote:Bad temper.dzango wrote:Sad će opet da počne da pizdi i da ode. Ima malo problema sa živcima.Nice wrote:cekaj malo, tek je dos'o.dzango wrote:
Lesi se vratio kući.
svi se uvijek vrate.
Bistar je, steta.
2014-04-12
raspala se Belgijska vlada zbog Marakeškog sporazuma
https://www.index.hr/vijesti/clanak/belgijska-vlada-zbog-marakeskog-sporazuma-postala-manjinska/2048680.aspx
prema anketama 80-90% Belgijaca ne želi potpisivanje neobvezujućeg kompakta niti želi "regularne" migrante
no još uvijek aktualni premijer ide potpisati ugovor sam na svoju ruku, jer je neobvezujuć
Guest- Guest
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:Nekidan sam napisao na fejsu, doslovce, "Francuzi su mi inače antipatični, ali cijenim njihovo umijeće seksanja (francuskinja, nikad se nisam seksao s francuzom)
Nisi ni s francuskinjom, ali imaš osjećaj kao da jesi.
korzikanka, to se broji pod francuskinje
Korzikamke su vatrene, ali i histerične. Seks s njima je više svađa nego užitak. Kao Italijanke. Dok su bratanjanke spremne na sve da ugode muškarcu. Toliko da te to nervira, Međutim, ako imaš prosječni pimpek, nek ti ne pada pamet da pokušaš nešto sa ženom iz Auvergne. Jako su zahtjevne. Sex s onima na Azurnoj obali je super ako imaš debeli novčanik. Po meni, najbolje su Alzašanke. Čine se ispočetka hladne i udaljene, ali seks s nima je jack pot. Možeš probati i onima iz Šampanja aki ti ne smeta što su uvijek pijane i vole grupno.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:Nekidan sam napisao na fejsu, doslovce, "Francuzi su mi inače antipatični, ali cijenim njihovo umijeće seksanja (francuskinja, nikad se nisam seksao s francuzom)
Korzikamke su vatrene, ali i histerične. Seks s njima je više svađa nego užitak. Kao Italijanke. Dok su bratanjanke spremne na sve da ugode muškarcu. Toliko da te to nervira, Međutim, ako imaš prosječni pimpek, nek ti ne pada pamet da pokušaš nešto sa ženom iz Auvergne. Jako su zahtjevne. Sex s onima na Azurnoj obali je super ako imaš debeli novčanik. Po meni, najbolje su Alzašanke. Čine se ispočetka hladne i udaljene, ali seks s nima je jack pot. Možeš probati i onima iz Šampanja aki ti ne smeta što su uvijek pijane i vole grupno.
Respect! :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:Nekidan sam napisao na fejsu, doslovce, "Francuzi su mi inače antipatični, ali cijenim njihovo umijeće seksanja (francuskinja, nikad se nisam seksao s francuzom)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ucero ti dobermanNice wrote:svi se uvijek vrate.dzango wrote:Lesi se vratio kući.govinda wrote:Vi jos uvijek protiv Evrope. Ko da sam juce otisao odavde
2016-11-17
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Žabari i digići se posvadili na mrtvo ime
» Žabari opet rade frku
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Žabari i digići se posvadili na mrtvo ime
» Žabari opet rade frku
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
Page 9 of 10