''Arheolozi potvrdili pad meteora kod grada za koji vjeruju da je biblijska Sodoma''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Arheolozi potvrdili pad meteora kod grada za koji vjeruju da je biblijska Sodoma''
Pjesak,Dude,Pjesak...RayMabus wrote:Gledam malo slike i lokaciju ,znam pozadinu priče no nije me nikad previše zanimalo tražit točnu lokaciju s iskreno mislio sam da je malo sjevernije a ne ovako blizu Izraelu
Brončano doba , selo za današnje prilike tj selo s bedemima okolo dakle grad iz brončanog doba
Keramika se pretvorila u staklo dakle dokaz udara trenutne visoke temperature logički sumnjaju na meteor iako prava istina je nuklearna bomba ispaljena iz svemirskog broda na zemljane koji su se pobunili protiv vanzemaljaca ( Vega sistem tzv Lyirani )
No zanimljivo u svakom slučaju
Skucali ih vanzemaljci atomskom
Guest- Guest
Re: ''Arheolozi potvrdili pad meteora kod grada za koji vjeruju da je biblijska Sodoma''
Vanjski sloj kerakeramike debljina 1 mm , piše ti tamo u tekstu sve
Kako god Sodoma i Gomora je negdje na području Asirije a ne ovdje
Kako god Sodoma i Gomora je negdje na području Asirije a ne ovdje
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Legende i bajke su legende i bajke, ali Sodom i Gomora su postojali i doživjeli neku prirodnu katastrofu.red wolf wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/arheolozi-potvrdili-pad-meteora-kod-grada-za-koji-vjeruju-da-je-biblijska-sodoma/2048461.aspx
Ako pažljivije pročitate priču o Sodomi i Gomori, odnosno o onome što je prethodilo tom događaju, sve će Vam biti jasno, pa i ova potvrda znanosti...
Mnogo tih lokaliteta iz Biblije i Staroga Zavjeta su povijesno i arheološki potvrđeni.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da, do 19. stoljeća sumnjalo se u postojanje Troje, Ninive, Babilona... a onda su iskopani. U rimsko doba nisu vjerovali Egipćanima da imaju tisućljeće i pol poviesti, smatrali su da je Egipat ostavština Aleksandrovih osvajanjah, odnosno raspada njegova carstva.Ringo10 wrote:Legende i bajke su legende i bajke, ali Sodom i Gomora su postojali i doživjeli neku prirodnu katastrofu.red wolf wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/arheolozi-potvrdili-pad-meteora-kod-grada-za-koji-vjeruju-da-je-biblijska-sodoma/2048461.aspx
Ako pažljivije pročitate priču o Sodomi i Gomori, odnosno o onome što je prethodilo tom događaju, sve će Vam biti jasno, pa i ova potvrda znanosti...
Mnogo tih lokaliteta iz Biblije i Staroga Zavjeta su povijesno i arheološki potvrđeni.
Uglavnom, pederluk se gadi i Bogu i izvanzemaljcem.
ezek je vanzemaljac ali mu se pederluk ne gadiRegoč wrote:Uglavnom, pederluk se gadi i Bogu i izvanzemaljcem.
Ja nisam izvanzemaljac...Homoseksualizam mi se ne gadi, jer mislim da svatko ima pravo na svoj izbor...tre wrote:ezek je vanzemaljac ali mu se pederluk ne gadiRegoč wrote:Uglavnom, pederluk se gadi i Bogu i izvanzemaljcem.
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ja nisam izvanzemaljac...Homoseksualizam mi se ne gadi, jer mislim da svatko ima pravo na svoj izbor...tre wrote:ezek je vanzemaljac ali mu se pederluk ne gadiRegoč wrote:Uglavnom, pederluk se gadi i Bogu i izvanzemaljcem.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vraćamo se svijetu malaričnih seljaka koji ne vjeruju doktoru, ali vjeruju, vračari i Davidu Ickeu
» Svi koji vjeruju u Isusa ne mogu dobiti koronu
» Najbrže rastuća vjerska skupina u Americi - ljudi koji ne vjeruju u ništa posebno
» Tko su komunisti koji su zasjeli na čelo grada Zagreba
» Split: Od crvenog do grada koji će pobediti sve varvare
» Svi koji vjeruju u Isusa ne mogu dobiti koronu
» Najbrže rastuća vjerska skupina u Americi - ljudi koji ne vjeruju u ništa posebno
» Tko su komunisti koji su zasjeli na čelo grada Zagreba
» Split: Od crvenog do grada koji će pobediti sve varvare
Page 2 of 2