Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Kome objašnjavaš takve detalje? Pa čovjek je jasno rekao da ga boli kitomir! I to neprestano ponavlja.
Guest- Guest
Re: Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Neee
Necete proci
Ustaski i POPovski ispdrci
Ni s detaljima ni bez detalja
Ustase su Hrvatska sramota i da se imalo drzite pravde i istine. Zakopali bi se
Pljuv na sejkija
Necete proci
Pljuv na sejkija
E jebi ga sad, kad ti je opstanak u pitanju i djavo je dobrodosao.Sora wrote:Neee
Necete proci
Pljuv na sejkija
Mnogo toga je Tudjman morao uciniti. Ideja nacionalnog pomirenja, to jeste danas iluzija ali je tada bilo neohodno. U trenutku kad ide sila da te unisti najmanje ti trebaju partizansko-ustaski raskoli.
Zato su na onoj paradi na Jarunu bili i partizanski i domobranski veterani.
Ustase nije pustio jer bi to bilo previse diskreditirajuce za Hrvatsku ali ja bih i njih tada pustio pod uvjetom da u 2. sv. ratu nisu ucinili nista lose.
I te ustase su 95% vojska koja je ratovala i nista vise. Ja kad derem po ustasama ne mislim na one obicne smrtnike koji su se vodili idejom hravtske drzave nego na glavesine i vodjstvo.
Oni su i najkrivlji za havariju u Svibnju 1945te. Ne partizan i ne Englezi.
Nego Antisa a jos vise ludjaci poput Kvaternika, Maksa i slicnih. Meni PAvelic i nije najkrivlji za sve, bilo je tu mnogo manijaka koje cak ni on nije mogao kontrolirati.
Dakle, da se vratim na glavnu tezu, Njofra nije imao mnogo izbora kad se sve unutrasnje i vanjske okolnosti uzmu u obzir.
I mozemo mi pametovati ali na Hrvatsku se obrusila divljacka agresija i Franjo je bio lider u najtezim okolnostima.
A ja stvarno nisam zelio da radi unutrasnjih raskola i gluposti SLobina soldateska izadje na K-K-V granicu Velike Srbije. A vjerujem ni bilo koji drugi hrvatski covjek.
Ja jesam izrazito anti-ustaski nastrojen ali ja sam ipak Hrvat i ne zelim propast Hrvatske i hrvatskog naroda. I u borbi za opstanak svoga naroda bih stao rame uz rame sa najvecim ustasama. KAo sto i jesam devedesetih. Ne mogu se ja praviti Eskim ako neko hoce da me zatre kao Hrvata.
A to sa povijesnim pizdarijama i posljedicama duha iz boce, sve ce to vremenom doci na svoje mjesto. Jer povijest je neumoljiv sudac.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovo gore je trebao biti odgovor na drugoj temi, onoj o Tudjmanu. ALi sam pogrijesio.
ALi nema veze.
ALi nema veze.
2015-09-24
Evo Ringove i sorine slobode...:))Sora wrote:Taj hrvatski narod ti BJEŽANJEM IZ HRVATSKE POKAZUJE KAKVU SLOBODUcassanowa wrote:Laku noć!Ringo10 wrote:OK, da se opet razumijemo.
Ja sam naveo zasto smatram da je NOP strateski vazanza Hrvatsku.
Opet kazem da mi se za blajbursku kolateralu zivo jebe. Za to sto su nagrajisali nek krive soje glupave glavurde I one koji su ih u govna uvalili.
Posto znm da je sa zaludjenim ustasim fanaticima nemoguce razgovarati, to avrsavam ovu raspravu sa ustaskom zaludjenom budalom pod nickom cassanowa.
Imam ja I pametnija posla od raspravljanja sa ustaskim manijacima.
Nadam se da će ti savjest dozvolit.
Smrt totalitarizmu sloboda hrvatskom narodu!
IM OMOGUĆUJU TVOJI USTASOFILI
VEC cetvrt stoljeca radite na revivalu ustaske drzave, opravdanju njihovih zlocina
Doveli ste ljude do gađenja
Do EGZISTENCIJALNE MUČNINE
AKO je ikada ikome bilo suđeno da oboli od te bolesti . Te EGZISTENCIJALNE MUČNINE I POVRAĆANJA, ONDA SU TO HRVATI OD 90.tih
Jebala te tvoja ustaska sloboda .
Zbog nje su HRVATI IMALI GRAĐANSKI RAT I IMAT CE GA OPET
JER SU BOLESNI LJUDI MEĐU NJIMA
DAN DANAS
BOLESNICI OD HOLJEVCA DO OVOG KOPILETA MACJEG , OD KRVOLOČNOG ERE DO USTASKE KURVETINE KAYE ..
DABOGDA VAM DJECA DOZIVJELA USTASKU SLOBODU
Guest- Guest
Sad sam ovo vidio.
Ovo nije logor nego neko prihvatiliste za djecu. Casne sestre svakako nece biti u konc-logoru.
Dakako, to nije olaksavajuca okolnost za rezim koji je doveo do toga da ova djeca umjesto kod kuca sa obiteljima budu tu u toj ustanovi. Ukoliko su djeca na slici uopce srpska djeca sa Kozare i ostalih zaracenih podrucja.
Jer sa slike se ne moze nista zakljuciti.
Ali ovo logor nije.
2015-09-24
Njemacko-partizanskog nadjebavanja.
Dakako, neke sudionike i to vrlo bitne si zaboravio. Ali dobro, nije se cuditi.
Inace sa slike se ne moze zakljuciti o kakvoj i cijoj djeci je rijec. Ovo je nekakvo prihvatiliste za djecu cim su tu casne sestre.
Casne sigurno nece biti u konc-logoru.
2015-09-24
e sad da sam ubacio četnike umjesto šumskih bandita opet ti ne bi bilo pravo. Ustaša je bilo naravno no njemačke snage su činile glavninu u ofenzivi i zato ssm samo njih stavio.Ringo10 wrote:Njemacko-partizanskog nadjebavanja.
Dakako, neke sudionike i to vrlo bitne si zaboravio. Ali dobro, nije se cuditi.
Inace sa slike se ne moze zakljuciti o kakvoj i cijoj djeci je rijec. Ovo je nekakvo prihvatiliste za djecu cim su tu casne sestre.
Casne sigurno nece biti u konc-logoru.
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Kako bi meni bilo da su mi zabranili da 1974. dođem u ovaj grad?
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Kako bi meni bilo da su mi zabranili da 1974. dođem u ovaj grad?
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 12 of 12