Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
nakon propasti uz.republike
partizani u srbiji deluju u manjim
grupama do dolaska rusa i titovih iz
hr i bih. oslobodili su nas kralja i drzave. nemcu su povod a vlast cilj,
oruzanim putem, nasiljem.
verovatno je pobijeno oko 100.000
bez ikakvog sudjenja. po slobidnom
izboru.
partizani u srbiji deluju u manjim
grupama do dolaska rusa i titovih iz
hr i bih. oslobodili su nas kralja i drzave. nemcu su povod a vlast cilj,
oruzanim putem, nasiljem.
verovatno je pobijeno oko 100.000
bez ikakvog sudjenja. po slobidnom
izboru.
Guest- Guest
Re: Australija je u finom zamahu na desničare; sad su zabranili ulazak gospodinu koji tvrdi da je u Jasenovcu bilo sve OK
pa nisu se ameri i englezi ponudili da sudjeluju u stvaranju hrvatske drzave...mozda bi stvari bile drugacije ovako su gurali kraljevinu jugoslaviju i velikosrpske planove...1941...Ringo10 wrote:Pa nije, ali to ne mijenja činjenicu da je taj režim bio nacistički saveznik i da je progonio ljude po nacionalnoj vjerskoj i rasnoj osnovi.cassanowa wrote:A što se desilo u Jasenovcu? Načuo sam da ih je tamo pobilo oko 700 tisuća... Jel to točno?debotoijusto wrote:ustralija je zabranila ulazak u državu i Romanu Leljaku, gospodinu koji hoda okolo po svijetu i tvrdi da se u Jasenovcu nije dogodilo ništa strašno.
Sama brojka tu ne mijenja ništa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Oni su bili saveznici i na strani pobjednika.cassanowa wrote:I partzani su bili Staljinovi saveznici...Onda se po tome ni njima nebi smio dopustiti ulazak u Australiju... Staljin je pobio na milijune nedužnih...Ringo10 wrote:Pa nije, ali to ne mijenja činjenicu da je taj režim bio nacistički saveznik i da je progonio ljude po nacionalnoj vjerskoj i rasnoj osnovi.cassanowa wrote:A što se desilo u Jasenovcu? Načuo sam da ih je tamo pobilo oko 700 tisuća... Jel to točno?debotoijusto wrote:ustralija je zabranila ulazak u državu i Romanu Leljaku, gospodinu koji hoda okolo po svijetu i tvrdi da se u Jasenovcu nije dogodilo ništa strašno.
Kako vam vise ne dosadi to gubitnicko kmecanje i sviranje kurcu.
Mozete vi u Hrvatskoj drkat na ustastvo ali cim predjete granicu to vam vode ne pije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A 700,000 je bila slučajna greška?Ringo10 wrote:Pa nije, ali to ne mijenja činjenicu da je taj režim bio nacistički saveznik i da je progonio ljude po nacionalnoj vjerskoj i rasnoj osnovi.cassanowa wrote:A što se desilo u Jasenovcu? Načuo sam da ih je tamo pobilo oko 700 tisuća... Jel to točno?debotoijusto wrote:ustralija je zabranila ulazak u državu i Romanu Leljaku, gospodinu koji hoda okolo po svijetu i tvrdi da se u Jasenovcu nije dogodilo ništa strašno.
Jebala te nepismena talibanska sirotinja, u nju pašeš kao puzzle.
s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
prema tome dosta s patetikom - od kuda im pravo ?!
a ovo ne vjerujem da su ga zbog toga zaustavili , da zaustavljaju svakoga tko sere ne bi nitko iz hrvatske smio .
engleska bivsa kolonija sastavljena od ubojica koji nisu u zatvoru u engkeskoj imali mjesta ne moze bas biti primjer pravicnosti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ringo10 wrote:Pa nije, ali to ne mijenja činjenicu da je taj režim bio nacistički saveznik i da je progonio ljude po nacionalnoj vjerskoj i rasnoj osnovi.cassanowa wrote:A što se desilo u Jasenovcu? Načuo sam da ih je tamo pobilo oko 700 tisuća... Jel to točno?debotoijusto wrote:ustralija je zabranila ulazak u državu i Romanu Leljaku, gospodinu koji hoda okolo po svijetu i tvrdi da se u Jasenovcu nije dogodilo ništa strašno.
mijenja ali nebitno je
i komunistički režim je progonio ljude po nacionalnoj osnovi i bio je staljinov saveznik.
tak da to s ustašama i partizanima, zakurac.
kako im se vise da nije mi jasno ..marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa nije, ali to ne mijenja činjenicu da je taj režim bio nacistički saveznik i da je progonio ljude po nacionalnoj vjerskoj i rasnoj osnovi.cassanowa wrote:A što se desilo u Jasenovcu? Načuo sam da ih je tamo pobilo oko 700 tisuća... Jel to točno?debotoijusto wrote:ustralija je zabranila ulazak u državu i Romanu Leljaku, gospodinu koji hoda okolo po svijetu i tvrdi da se u Jasenovcu nije dogodilo ništa strašno.
mijenja ali nebitno je
i komunistički režim je progonio ljude po nacionalnoj osnovi i bio je staljinov saveznik.
2015-08-15
To su naši Talibani, ćerce..kaya wrote:kako im se vise da nije mi jasno ..marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa nije, ali to ne mijenja činjenicu da je taj režim bio nacistički saveznik i da je progonio ljude po nacionalnoj vjerskoj i rasnoj osnovi.cassanowa wrote:A što se desilo u Jasenovcu? Načuo sam da ih je tamo pobilo oko 700 tisuća... Jel to točno?debotoijusto wrote:ustralija je zabranila ulazak u državu i Romanu Leljaku, gospodinu koji hoda okolo po svijetu i tvrdi da se u Jasenovcu nije dogodilo ništa strašno.
mijenja ali nebitno je
kaya wrote:s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
a ovo ne vjerujem da su ga zbog toga zaustavili , da zaustavljaju svakoga tko sere ne bi nitko iz hrvatske smio .
engleska bivsa kolonija sastavljena od ubojica koji nisu u zatvoru u engkeskoj imali mjesta ne moze bas biti primjer pravicnosti.
ovo tvoje razvodnjavanje ne drži vodu jer sve je tebi izdaleka isto a nije baš tako. Tito je još bio mlakonja i dobričina da se mene pita NITKO živ ne bi izašao sa Blejburga. NITKO. ustaše nisu bili ratni zarobljenici po nikakvim konvencijama nego fanatički ubojice i banditi.
ja bi osobno nadgledao likvidacije ne bi mi ni jedan ustaša pobjegao.
Guest- Guest
kaya wrote:
ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .
22 000, molit ću lijepo.
Guest- Guest
Gnječ wrote:kaya wrote:s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
ovo tvoje razvodnjavanje ne drži vodu jer sve je tebi izdaleka isto a nije baš tako. Tito je još bio mlakonja i dobričina da se mene pita NITKO živ ne bi izašao sa Blejburga. NITKO. ustaše nisu bili ratni zarobljenici po nikakvim konvencijama nego fanatički ubojice i banditi.
na tvoju žalost oni su bili ratni zarobljenici, vojska jedne države, a sad ima jedan njemački general koji se pred savezničkim sudom branio protiv optužbi za ratne zločine protiv partizana tj nepoštivanje konvencija da partizani nisu zapravo bili vojska nego naoružana banda pa se tako prema njima i postupalo, nećeš vjerovati uspio se obraniti
marcellus wrote:Gnječ wrote:kaya wrote:s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
na tvoju žalost oni su bili ratni zarobljenici, vojska jedne države, a sad ima jedan njemački general koji se pred savezničkim sudom branio protiv optužbi za ratne zločine protiv partizana tj nepoštivanje konvencija da partizani nisu zapravo bili vojska nego naoružana banda pa se tako prema njima i postupalo, nećeš vjerovati uspio se obraniti
uzalud tvoje negiranje realnosti. da su položili oružje kad je bila kapitulacija britsi bi ih smatrali ratnim zarobljenicima imali bi svu zaštitu po ženevskim konvencijama i ne bi ih vratili nazad. tvoje spinanje vodi u još veći sukob koji će su u bliskoj budućnosti dogoditi. zapamti magare oca hrvatskog ekstremiste.
dakle nisu to bili nikakvi ratni zarobljenici jebote nego hrpa ološa.
Guest- Guest
ne kuzim od kuda im inspiracija viseEroo wrote:To su naši Talibani, ćerce..kaya wrote:kako im se vise da nije mi jasno ..marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa nije, ali to ne mijenja činjenicu da je taj režim bio nacistički saveznik i da je progonio ljude po nacionalnoj vjerskoj i rasnoj osnovi.cassanowa wrote:
A što se desilo u Jasenovcu? Načuo sam da ih je tamo pobilo oko 700 tisuća... Jel to točno?
mijenja ali nebitno je
toliko gorljivo o jasenovcu kao da je otvoren - sada!
dogadaji prije sto godina, i patetika - od kuda im pravo ?!
od rata , u ratu svatko sve ima pravo , nema ali moze.
2015-08-15
Ni Staljin ne bi dobio vizu za Australiju.kaya wrote:s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
e jbg ..da pitas one iz 42 e sto su ih vodili u jasenovac rekli bi ti da su ubojice i banditi.Gnječ wrote:kaya wrote:s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
tako i ti sada .
u ratu onaj tko je jaci moze sve a druga strana su uvijek ubojice i banditi.
2015-08-15
:) valjda.dzango wrote:Ni Staljin ne bi dobio vizu za Australiju.kaya wrote:s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
2015-08-15
Podrška za Australiju. Ni komunci, ni ustaše.kaya wrote::) valjda.dzango wrote:Ni Staljin ne bi dobio vizu za Australiju.kaya wrote:s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
U jednom njihovom gradu ( u Pertu?) na jednom od trgova stoje spomenici Draži i Anti i nikome ne smetaju.dzango wrote:Podrška za Australiju. Ni komunci, ni ustaše.kaya wrote::) valjda.dzango wrote:Ni Staljin ne bi dobio vizu za Australiju.kaya wrote:s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
da, mislim zbilja ne znam od kuda im pravo da srede jos ove 2000 , ajd 20 al 22 000 je malo prevec.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .
22 000, molit ću lijepo.
2015-08-15
muslimani naprijed ostali stoj.dzango wrote:Podrška za Australiju. Ni komunci, ni ustaše.kaya wrote::) valjda.dzango wrote:Ni Staljin ne bi dobio vizu za Australiju.kaya wrote:s pravom trenutno jacega i ratnim stanjem. videno miljardu puta . kao da japanac pita amere s kojim pravom su im bacili atomsku ili oni u sibiru staljina kako ih se usudio poslati u logor ili mi milu martica od kuda mu pravo da potjera hrvate iz knina ili ih zatvori ili ubije , od kuda titu pravo na na tisuce zarobljenika posalje u rudnik i zacementira ili rusima da 20 000 poljaka upucaju u potiljak i zakopaju u katyinu .Ringo10 wrote:sa kojim pravom neko izvlači ljude iz domova i kreveta i stočnim vagonima ih transportira u nekakav logor a samo zato što pripadaju određenoj nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj zajednici.
2015-08-15
i kako te nije sram NDH nazvati državom Marčelo Holjevcu??? NDH nije nikada bila država niti jedne jebene sekunde. bila je to kolonija kvislinška vukojebina kao danas Kosovo. današnja RH ima neke primitivne elemente države ali samo dok gazda u Washingtonu dozvoli.
Guest- Guest
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Kako bi meni bilo da su mi zabranili da 1974. dođem u ovaj grad?
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Urednica s HRT-a završila na crnoj listi Kremlja, zabranili joj ulazak u Rusiju!
» Zona sumraka: zbog napada migranata zabranili muškarcims ulazak na festival
» Kako bi meni bilo da su mi zabranili da 1974. dođem u ovaj grad?
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 2 of 12