Šamaranje prevare iz Rosaria
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Šamaranje prevare iz Rosaria
Pa nemre on znati tko je bio Pele, pa on ti ima 15 godina.Serbia Strong wrote:scorpion wrote:ahahahahahahahahaha ne budi gluplji nego što jesi Ima tri trofeja svjetskog prvaka jer mu se poklopila takva momčad Brazila. Drugo u današnje doba taj tvoj smiješni Pele bi nestajao svaku utakmicu na terenu.Zeko wrote:Pele je TOP 1. I to uvjerljivo TOP 1. Po svemu, pogotovo po reprezentaciji. U Europi se nije mogao okušati jer u njegovo vrijeme brazilci nisu imali ni mogućnosti a ni potrebe ići u Europu, a njegov je Santos bio tada jedan od najvećih i najjačih svjetskih klubova. Jedini ima 3 titule svjetskog prvaka sa reprezentacijom što ova dvojica dibidusa (Blessi i Cristina) mogu samo sanjati. Tak da, bez veze vam je pričati o igraču kojega nikad niste gledali. Nekima od vas su napunili glave sa Blessijem, nekima pak sa Cristinom i uvjerili vas da se nogomet počeo igrati kad su njih dvojica došli na scenu. E pa nije baš tak. Pele, a i Maradona su za ovu dvojicu (Blessija i Cristinu) svemirski brod. Njima se nije moglo dogoditi da u nekoj reprezentativnoj utakmici, jednostavno nestanu, što se Cristini, a pogotovo Blessiju prečesto događa.
Dobro je rekao end, ni u top 200. Smiješan igrač
Njegov ekvivalent u modernom nogometu bi bio Mario Balotelli
Ne baljezgaj, molim te.
Sa 17 godina je izdominirao SP, kao balavander. On sam je igrao u 3 različite generacije brazila i sa svima uzeo prvenstvo, a bio je najbolji igrač na svim prvenstvima.
Ne bih mogao da ga svrstam u najvećeg svoh vremena, ali sigurno ubedljivo najveći igrač svog vremena.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
tvoj problem je taj da ne samo da si neizmjerno glup, nego si najveći jadnik i bolesnik u povijesti foruma. potpis to dokazuje, samo potvrda kako sam te pokopao zadnjih par dana, svi to znaju.Zeko wrote:Opet si našamaran, forumska . I šamarat' ću te sve dok mi ne dopizdi. Bolje se odlogiraj da ne doživiš još veću sramotu od svega ovoga do sada. Ubit' ćeš se na kraju svega.End wrote:i prva pozicija najveće gluperde svemira opet je preuzeta od strane zekana
bez brige, ne pada mi na pamet da citiram tvoju nebulozu o osvojenom prvenstvu zatonske prevare prošle sezone hahah debilu debilni forumski
Last edited by End on Fri 7 Dec - 15:14; edited 1 time in total
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pa ti ne čitaš moje objave, kaj ne?fridrih_niche wrote:Ne zamjerite Zekanu...
Samo je glup ka kurac...
:D
Napušena forumska .
Zeko-
2015-08-26
Budi bez brige, šamarat' ću te sve dok ne odustaneš od foruma, forumska ili dok se ne ubiješ od sramote.End wrote:tvoj problem je taj da ne samo da si neizmjerno glup, nego si najveći jadnik i bolesnik u povijesti foruma. potpis to dokazuje, samo potvrda kako sam te pokopao zadnjih par dana, svi to znaju.Zeko wrote:Opet si našamaran, forumska . I šamarat' ću te sve dok mi ne dopizdi. Bolje se odlogiraj da ne doživiš još veću sramotu od svega ovoga do sada. Ubit' ćeš se na kraju svega.End wrote:i prva pozicija najveće gluperde svemira opet je preuzeta od strane zekana
bez brige, ne pada mi na pamet da citiram tvoju nebulozu o osvojenom prvenstvu zatonske prevare prošle sezone hahah debilu debilni forumski
Kaj se tiče prvenstva, je pogriješio sam, to se dogodilo godinu dana ranije. Ali ti si, gluperdo, nekoliko puta ovdje napisao ovo u mojem potpisu, a to je nešto što se NIKADA nije dogodilo. Forumski luđak .
I daj, srbine, prestani svoj katastrofalan poraz pretvarati u pobjedu. Neće ti proći, jer cijeli forum ti se smije. Osim dalmatinske forumske , naravno i to samo zato jer pušite jedan drugome.
Last edited by Zeko on Fri 7 Dec - 15:24; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Ma di si ti meni stručnjak nogometa iz Peleovog dobaSerbia Strong wrote:Ne baljezgaj, molim te.scorpion wrote:ahahahahahahahahaha ne budi gluplji nego što jesi Ima tri trofeja svjetskog prvaka jer mu se poklopila takva momčad Brazila. Drugo u današnje doba taj tvoj smiješni Pele bi nestajao svaku utakmicu na terenu.Zeko wrote:Pele je TOP 1. I to uvjerljivo TOP 1. Po svemu, pogotovo po reprezentaciji. U Europi se nije mogao okušati jer u njegovo vrijeme brazilci nisu imali ni mogućnosti a ni potrebe ići u Europu, a njegov je Santos bio tada jedan od najvećih i najjačih svjetskih klubova. Jedini ima 3 titule svjetskog prvaka sa reprezentacijom što ova dvojica dibidusa (Blessi i Cristina) mogu samo sanjati. Tak da, bez veze vam je pričati o igraču kojega nikad niste gledali. Nekima od vas su napunili glave sa Blessijem, nekima pak sa Cristinom i uvjerili vas da se nogomet počeo igrati kad su njih dvojica došli na scenu. E pa nije baš tak. Pele, a i Maradona su za ovu dvojicu (Blessija i Cristinu) svemirski brod. Njima se nije moglo dogoditi da u nekoj reprezentativnoj utakmici, jednostavno nestanu, što se Cristini, a pogotovo Blessiju prečesto događa.
Sa 17 godina je izdominirao SP, kao balavander. On sam je igrao u 3 različite generacije brazila i sa svima uzeo prvenstvo, a bio je najbolji igrač na svim prvenstvima.
Ne bih mogao da ga svrstam u najvećeg svoh vremena, ali sigurno ubedljivo najveći igrač svog vremena.
On je bio najbolji? Zagallo, Vava, Didi, Mazzola, Gilmar, Santos su bili kurčine 1958., zar ne? Cijela ta generacija je bila nevjerojatna u to vrijeme. Koji mrtvi Pele? Što bi ga oni osvojili 2 puta za redom da su o njemu ovisili. Ne bi ni jednom. Klošarski igrač sa imaginarnom statistikom golova, a ta imaginarna statistika mu je najjače oružje danas kad se hvali.
1000 golova
Skorpija resetira glupu nisku cigansturuscorpion wrote:Ma di si ti meni stručnjak nogometa iz Peleovog dobaSerbia Strong wrote:Ne baljezgaj, molim te.scorpion wrote:ahahahahahahahahaha ne budi gluplji nego što jesi Ima tri trofeja svjetskog prvaka jer mu se poklopila takva momčad Brazila. Drugo u današnje doba taj tvoj smiješni Pele bi nestajao svaku utakmicu na terenu.Zeko wrote:Pele je TOP 1. I to uvjerljivo TOP 1. Po svemu, pogotovo po reprezentaciji. U Europi se nije mogao okušati jer u njegovo vrijeme brazilci nisu imali ni mogućnosti a ni potrebe ići u Europu, a njegov je Santos bio tada jedan od najvećih i najjačih svjetskih klubova. Jedini ima 3 titule svjetskog prvaka sa reprezentacijom što ova dvojica dibidusa (Blessi i Cristina) mogu samo sanjati. Tak da, bez veze vam je pričati o igraču kojega nikad niste gledali. Nekima od vas su napunili glave sa Blessijem, nekima pak sa Cristinom i uvjerili vas da se nogomet počeo igrati kad su njih dvojica došli na scenu. E pa nije baš tak. Pele, a i Maradona su za ovu dvojicu (Blessija i Cristinu) svemirski brod. Njima se nije moglo dogoditi da u nekoj reprezentativnoj utakmici, jednostavno nestanu, što se Cristini, a pogotovo Blessiju prečesto događa.
On je bio najbolji? Zagallo, Vava, Didi, Mazzola, Gilmar, Santos su bili kurčine 1958., zar ne? Cijela ta generacija je bila nevjerojatna u to vrijeme. Koji mrtvi Pele? Što bi ga oni osvojili 2 puta za redom da su o njemu ovisili. Ne bi ni jednom. Klošarski igrač sa imaginarnom statistikom golova, a ta imaginarna statistika mu je najjače oružje danas kad se hvali.
1000 golova
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hvalio se Pele jednom da je zabio hat-trick protiv Juventusa. Poslije ljudi provjeravali i našli da se radi o nekom trećeligaškom Juventusu iz Brazila
kakvo pucanje po šavovima..Zeko wrote:Budi bez brige, šamarat' ću te sve dok ne odustaneš od foruma, forumska ili dok se ne ubiješ od sramote.End wrote:tvoj problem je taj da ne samo da si neizmjerno glup, nego si najveći jadnik i bolesnik u povijesti foruma. potpis to dokazuje, samo potvrda kako sam te pokopao zadnjih par dana, svi to znaju.Zeko wrote:Opet si našamaran, forumska . I šamarat' ću te sve dok mi ne dopizdi. Bolje se odlogiraj da ne doživiš još veću sramotu od svega ovoga do sada. Ubit' ćeš se na kraju svega.End wrote:i prva pozicija najveće gluperde svemira opet je preuzeta od strane zekana
Kaj se tiče prvenstva, je pogriješio sam, to se dogodilo godinu dana ranije. Ali ti si, gluperdo, nekoliko puta ovdje napisao ovo u mojem potpisu, a to je nešto što se NIKADA nije dogodilo. Forumski luđak .
I daj, srbine, prestani svoj katastrofalan poraz pretvarati u pobjedu. Neće ti proći, jer cijeli forum ti se smije. Osim dalmatinske forumske , naravno i to samo zato jer pušite jedan drugome.
niche da li vidiš ovo kako sam našamaro forumskoga debila kakva nemoć, frustracije i kompleksi.
ipak je onih sto činjenica o zatonskoj prevari urodilo plodom jer da nije sigurno se forumski debil ne bi ovako nakostriješio, istina i činjenice to su najmoćnije oružje, uvijek odnose pobjedu nad lažima i izmišljotinama forumskoga konja od 6 banki.
2015-08-25
scorpion wrote:Hvalio se Pele jednom da je zabio hat-trick protiv Juventusa. Poslije ljudi provjeravali i našli da se radi o nekom trećeligaškom Juventusu iz Brazila
Prevara od igraca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Opet lažeš...Serbia Strong wrote:scorpion wrote:ahahahahahahahahaha ne budi gluplji nego što jesi Ima tri trofeja svjetskog prvaka jer mu se poklopila takva momčad Brazila. Drugo u današnje doba taj tvoj smiješni Pele bi nestajao svaku utakmicu na terenu.Zeko wrote:Pele je TOP 1. I to uvjerljivo TOP 1. Po svemu, pogotovo po reprezentaciji. U Europi se nije mogao okušati jer u njegovo vrijeme brazilci nisu imali ni mogućnosti a ni potrebe ići u Europu, a njegov je Santos bio tada jedan od najvećih i najjačih svjetskih klubova. Jedini ima 3 titule svjetskog prvaka sa reprezentacijom što ova dvojica dibidusa (Blessi i Cristina) mogu samo sanjati. Tak da, bez veze vam je pričati o igraču kojega nikad niste gledali. Nekima od vas su napunili glave sa Blessijem, nekima pak sa Cristinom i uvjerili vas da se nogomet počeo igrati kad su njih dvojica došli na scenu. E pa nije baš tak. Pele, a i Maradona su za ovu dvojicu (Blessija i Cristinu) svemirski brod. Njima se nije moglo dogoditi da u nekoj reprezentativnoj utakmici, jednostavno nestanu, što se Cristini, a pogotovo Blessiju prečesto događa.
Ne baljezgaj, molim te.
Naime, 1962. je sve sam sredija Garinncha...
Retard Pele je igra samo prvu utakmicu i ozljedija se, a Mane je sve sam sredija do kraja...
A Brazil iz 1970.-e je najbolja nacionalna momčad svih vrimena...
Imali su ekstraklasne igrače na svim pozicijama...
Tako da ni tu nije ima neki utjecaj...
;)
Guest- Guest
Ende, ponosan san kako razvaljivas to staro i lažljivo kljuse...End wrote:kakvo pucanje po šavovima..Zeko wrote:Budi bez brige, šamarat' ću te sve dok ne odustaneš od foruma, forumska ili dok se ne ubiješ od sramote.End wrote:tvoj problem je taj da ne samo da si neizmjerno glup, nego si najveći jadnik i bolesnik u povijesti foruma. potpis to dokazuje, samo potvrda kako sam te pokopao zadnjih par dana, svi to znaju.Zeko wrote:Opet si našamaran, forumska . I šamarat' ću te sve dok mi ne dopizdi. Bolje se odlogiraj da ne doživiš još veću sramotu od svega ovoga do sada. Ubit' ćeš se na kraju svega.End wrote:i prva pozicija najveće gluperde svemira opet je preuzeta od strane zekana
niche da li vidiš ovo kako sam našamaro forumskoga debila kakva nemoć, frustracije i kompleksi.
ipak je onih sto činjenica o zatonskoj prevari urodilo plodom jer da nije sigurno se forumski debil ne bi ovako nakostriješio, istina i činjenice to su najmoćnije oružje, uvijek odnose pobjedu nad lažima i izmišljotinama forumskoga konja od 6 banki.
Doslovno ga uništavaš ka KDB statistički zatonsku prevaru...
On će tebi tražit lapsuse, a njemu je svaka druga recenica lapsus i idiotarija...
I kad ga uvatis u lažima/lapsusima, onda se samo salija...
Ma jebi gluperdi i ne vadi!
Guest- Guest
to je taj rezime. zato kažem da nije samo glup nego je i bolestanfridrih_niche wrote:Ende, ponosan san kako razvaljivas to staro i lažljivo kljuse...
Doslovno ga uništavaš ka KDB statistički zatonsku prevaru...
On će tebi tražit lapsuse, a njemu je svaka druga recenica lapsus i idiotarija...
I kad ga uvatis u lažima/lapsusima, onda se samo salija...
Ma jebi gluperdi i ne vadi!
meni na iznesenih 100 činjenica predbacuje zbog pola sata igre gdje kako god okreneš je bankomat trebao riješiti sve, a debil fula kompletnu sezonu i piše da je zatonska prevara uzela prvenstvo haha
2015-08-25
ljudi stanite u red i rezervirajte svoje mjesto za šamaranje zekana, još malo i završavam, sljedeći nek se spremi...
2015-08-25
End izdominirao zekonju kao gotovina mladica
2015-09-13
ahahahaha nisam baš upoznat sa nogometom iz tog vremena, ali sam znao da postoji kvaka. Koji mrtvi Pele.fridrih_niche wrote:Opet lažeš...Serbia Strong wrote:scorpion wrote:ahahahahahahahahaha ne budi gluplji nego što jesi Ima tri trofeja svjetskog prvaka jer mu se poklopila takva momčad Brazila. Drugo u današnje doba taj tvoj smiješni Pele bi nestajao svaku utakmicu na terenu.Zeko wrote:Pele je TOP 1. I to uvjerljivo TOP 1. Po svemu, pogotovo po reprezentaciji. U Europi se nije mogao okušati jer u njegovo vrijeme brazilci nisu imali ni mogućnosti a ni potrebe ići u Europu, a njegov je Santos bio tada jedan od najvećih i najjačih svjetskih klubova. Jedini ima 3 titule svjetskog prvaka sa reprezentacijom što ova dvojica dibidusa (Blessi i Cristina) mogu samo sanjati. Tak da, bez veze vam je pričati o igraču kojega nikad niste gledali. Nekima od vas su napunili glave sa Blessijem, nekima pak sa Cristinom i uvjerili vas da se nogomet počeo igrati kad su njih dvojica došli na scenu. E pa nije baš tak. Pele, a i Maradona su za ovu dvojicu (Blessija i Cristinu) svemirski brod. Njima se nije moglo dogoditi da u nekoj reprezentativnoj utakmici, jednostavno nestanu, što se Cristini, a pogotovo Blessiju prečesto događa.
Ne baljezgaj, molim te.
Retard Pele je igra samo prvu utakmicu i ozljedija se, a Mane je sve sam sredija do kraja...
;)
ahahahaha nije ni igrao 1962.
Moran priznat da ni ja nisan zna ovako izdominirat staru budaletinu...PABLO ESCOBAR wrote:End izdominirao zekonju kao gotovina mladica
End nema premca, bas ga je unistija...
Guest- Guest
pele je najveći igrač svih vremena kad mu se broje na tisuće golova koje nije zabio i kad je osvojio SP-a na kojima nije sudjelovao
2015-08-25
Ma brazilski narcisoidni debil...scorpion wrote:ahahahaha nisam baš upoznat sa nogometom iz tog vremena, ali sam znao da postoji kvaka. Koji mrtvi Pele.fridrih_niche wrote:Opet lažeš...Serbia Strong wrote:scorpion wrote:ahahahahahahahahaha ne budi gluplji nego što jesi Ima tri trofeja svjetskog prvaka jer mu se poklopila takva momčad Brazila. Drugo u današnje doba taj tvoj smiješni Pele bi nestajao svaku utakmicu na terenu.Zeko wrote:Pele je TOP 1. I to uvjerljivo TOP 1. Po svemu, pogotovo po reprezentaciji. U Europi se nije mogao okušati jer u njegovo vrijeme brazilci nisu imali ni mogućnosti a ni potrebe ići u Europu, a njegov je Santos bio tada jedan od najvećih i najjačih svjetskih klubova. Jedini ima 3 titule svjetskog prvaka sa reprezentacijom što ova dvojica dibidusa (Blessi i Cristina) mogu samo sanjati. Tak da, bez veze vam je pričati o igraču kojega nikad niste gledali. Nekima od vas su napunili glave sa Blessijem, nekima pak sa Cristinom i uvjerili vas da se nogomet počeo igrati kad su njih dvojica došli na scenu. E pa nije baš tak. Pele, a i Maradona su za ovu dvojicu (Blessija i Cristinu) svemirski brod. Njima se nije moglo dogoditi da u nekoj reprezentativnoj utakmici, jednostavno nestanu, što se Cristini, a pogotovo Blessiju prečesto događa.
Ne baljezgaj, molim te.
;)
ahahahaha nije ni igrao 1962.
Uvik je bija ljubomoran na Maradonu i mržnja je bila tolika da ga je non stop blatija...
I sad kad vidi da ih je Messi obojicu s lakoćom presisa, onda je pocea malo slatkorječivije pricat o Diegu...
Al da je Messi jednodimenzionalan igrač hahaha...
Bog te jeba, covik koji je najbolji veznjak i napadač u jednoj osobi je ‘jednodimenzionalan’ igrač...
Gluperda brazilska je pukla ka i Zekan, baljezgari gluposti...
Garinncha je bija Bog 62.-e, to svi Brazilci znaju...
I kad je propa skroz, smeće od Pelea ga se nije ni sitilo da mu pomogne...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
Dobro, da je jedan gol u toj prvoj utakmici koju je odigra...End wrote:pele je najveći igrač svih vremena kad mu se broje na tisuće golova koje nije zabio i kad je osvojio SP-a na kojima nije sudjelovao
Al rec da je on to sam osvojia je tipična Bracalina glupost...
Guest- Guest
Još jedna u nizu debilnih rasprava na ovom forumu. Prvo uopće je glupo uspoređivati nogomet otprije 50-60 godina s ovim danas, a osim toga nitko od nas nije gledao uživo te igrače, nego par sažetaka ili pročitali ono što su napisali stručnjaci ili novinari. Kao drugo još je veća glupost reći da je Pele prevara ili da nije niti u 20 najboljih svih vremena. U svoje vrineme je bio najbolji ili među prva 2-3. Nogomet prije 60 g. je bio zasnovan na sasvim drugim postavkama nego onaj prije 30, a kamoli ovaj danas. Možemo samo pokušati projicirati Pelea na današnji nogomet. Imao je sve, brzinu, dribling, udarac glavom i obje noge, snagu i veliki talent. Kad bi ga stavili u današnji trenažni proces na vrhunskom nivou opet bi bio među najboljima. Tad je trenirao koliko mu je trebalo, koliko je bilo uobičajeno. U Europu nije trebao ići jer su i tamo tad bile dobre plaće i jake lige. Opet da vratimo neke današnje igrače u ono doba 8 onaj trenažni proces, nebi ih puno biki tako dobri ko što su danas. Messi jer bi mu pasao tadašnji način igre i još njih nekoliko. Puno bi ih bilo prosjek. Zato ne treba uspoređivati tako različita vremea.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Šamaranje zatonske prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet