HOTSPOT
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HOTSPOT
NWC wrote:Gospa iz Međugorja je preko vidjelice poručila "dječice moja ljubite imigrante"
kršćani odreknite se svoje imovine, i domovine, svega materijalnog
jer materijalizam je zlo
vječni život je nakon smrti, zemlju i kuće ionako ostavljate iza sebe, a tko će živjeti tu u ovim krajevima nije bitno
nema više da je netko Hrvat, a netko imigrant, svi smo isti, dječica božja, svi smo jedno
mržnja je grijeh
Guest- Guest
Evo baš čitan Čistoća od siječnja nove uplatnice i veći računi , a šta ja nji plačan a unose mi smeče u državu
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/578542/39cistoca39-u-sijecnju-salje-nove-uplatnice-istrazili-smo-koliko-cemo-placati-prikupljanje-i-prijevoz-otpada-mnogi-nece-biti-zadovoljni-novim-iznosima-na-racunu
HDZ nema alternativu
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/578542/39cistoca39-u-sijecnju-salje-nove-uplatnice-istrazili-smo-koliko-cemo-placati-prikupljanje-i-prijevoz-otpada-mnogi-nece-biti-zadovoljni-novim-iznosima-na-racunu
HDZ nema alternativu
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Da ,posebno Petrinja , to je kraj Jasenovca jel ? E dobro. Znaju oni di će to stavit, Jasenovac i Gradiška staraNWC wrote:hrvatska je ionako previše homogena država, nedostaje joj raznolikost
homogena društva treba rastočiti, homogenost nije dobra
slušajte Židove, njihov Isus je vaš bog
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:neka podržavam. što ih više zapne u čardaku, manje će ih biti u minkenu, a mi ćemo u minken ,a ostali neka se mlate sa njima ovdje.
trpaj dok domoljubima/antifašistima na nos ne iziđe
dođ radi u Njemačku, fali radnika koji će održati razinu socijalnih transfera imigrantima
ako dođe više imigranata u budućnosti treba i više radnika koji će im služiti
Guest- Guest
Bolje hraniti arape u njemačkoj pa tebi ostsne 2000eura, nego hraniti domoljube i arape u RH pa ti ostane 500eura
a dzamija
odmah krenuti s radovima
ero i ja cemo volontirati
epi ce dati sezonsku zaradu od kaica, kako nije bas strucan on ce soldima:)
odmah krenuti s radovima
ero i ja cemo volontirati
epi ce dati sezonsku zaradu od kaica, kako nije bas strucan on ce soldima:)
dijagram-
2015-08-09
Ma to HDZ gradi tehnološki inkubator, sa svim tim doktorinžinjerima silicijska dolina će biti nula prema Petrinji.
Plenki želi zemlju uvesti u schengen i euro kao valutu, a za to se moraju ispuniti i ovakvi uvjeti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jer € ne vrijedi bez kozojeba. Prodali bi uhljebi rođenu mater za fotelju. Nadam se da će u državnu službu umjesto domoljuba uhljeba zaposliti ove arape u duhu integracije.
Sve vise mi se nekako cini kako je krscanstvo velika podvala. Otupljuje borbeni insinkt I poriv za samoodrzanjem.NWC wrote:Gospa iz Međugorja je preko vidjelice poručila "dječice moja ljubite imigrante"
kršćani odreknite se svoje imovine, i domovine, svega materijalnog
jer materijalizam je zlo
vječni život je nakon smrti, zemlju i kuće ionako ostavljate iza sebe, a tko će živjeti tu u ovim krajevima nije bitno
nema više da je netko Hrvat, a netko imigrant, svi smo isti, dječica božja, svi smo jedno
mržnja je grijeh
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ALi treba ovo Hrvatima. Da im na nos izadje svo ono izdrkavanje o takozvanoj pripadnosti "srednjoeuropskom kulturnom krugu", "zapadnoeuropskoj ukrudbi pardon uljudbi" I sva ta sranja.
JA razumijem da smo cesto nemocni I da sila Boga ne moli, ali je odvratno ono ljigavo slugancenje I pseca poslusnost I spremnost I za govna jesti samo ako gospodari narede.
Eto vam sad pa se I dalje kurcite svojim clanstvom u NATO I EU.
JA razumijem da smo cesto nemocni I da sila Boga ne moli, ali je odvratno ono ljigavo slugancenje I pseca poslusnost I spremnost I za govna jesti samo ako gospodari narede.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nije to slugancenje eto 'reda radi'..nego lovica,polozaji naravno osobni...jbg svakom cast ali kruh je kruhRingo10 wrote:ALi treba ovo Hrvatima. Da im na nos izadje svo ono izdrkavanje o takozvanoj pripadnosti "srednjoeuropskom kulturnom krugu", "zapadnoeuropskoj ukrudbi pardon uljudbi" I sva ta sranja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Britain First carries out Christian Patrol in Islamist hotspot ...
» HOTSPOT - Budućnost Grada Petrinje pod utjecajem Marrakechkog sporazuma
» Lukašenko pretvara Bjelorusiju u hotspot za bliskoistočne migrante koji žele u Europu.
» HOTSPOT - Budućnost Grada Petrinje pod utjecajem Marrakechkog sporazuma
» Lukašenko pretvara Bjelorusiju u hotspot za bliskoistočne migrante koji žele u Europu.
Page 2 of 2