50.000 kuna kazne za stranke koje nemaju 40% žena na izbornim listama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 50.000 kuna kazne za stranke koje nemaju 40% žena na izbornim listama
A šta ako se 40% muški ozjasni kao žene?
Ono fore, jednaka prava lgtbmnjž
Ono fore, jednaka prava lgtbmnjž
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Stvarno drustvo oslo u qrc...
Guest- Guest
Rekoh ti, to što dolazi, na to nisi pripremljen...hehehehehehehebogomdani wrote:Stvarno drustvo oslo u qrc...
Guest- Guest
Trinity-
2014-04-17
Pa nije bas tako Ezek.. ..samo se ne uspijem nacuditi gdje nestade te muske solidarnosti i muskosti standardno..mislim metroseksualcici,i ostali varijeteti ex-muskih stvorenja,niti ne mogu se nametnuti zenama..pičkasti su sami po sebi..
Guest- Guest
Ljudsko društvo je rastureno...hahahahahahahabogomdani wrote:Pa nije bas tako Ezek.. ..samo se ne uspijem nacuditi gdje nestade te muske solidarnosti i muskosti standardno..mislim metroseksualcici,i ostali varijeteti ex-muskih stvorenja,niti ne mogu se nametnuti zenama..pičkasti su sami po sebi..
Guest- Guest
Riplex wrote:
A šta ako se 40% muški ozjasni kao žene?
Viš, nisam se prepustio ovako progresivnom razmišljanju. U skladu sa aktualnom gender mainstreaming revolucijom, svatko je slobodan sam izabrati kojeg je spola. Dakle 60% muškaraca (sa pišom) i 40% žena (sa pišom). Što onda?
Guest- Guest
Idemo korak dalje, što ako netko kaže da je interseksualac/interseksualka koji/koja nije ekskluzivno ni muškarac ni žena?
Guest- Guest
Kolega, triba to na ustavni sud i kontaktirat iskorak
Pa ne možemo dopustiti tako nazadne zakone u 21 stoljeću
Nije mi jasno kako netko ovaj zakon može smatrati nečim u korist ravnopravnosti žena, a ustvari je upravo obratno.. za žene je ponižavajuće, ako one u stranke i politiku moraju ulaziti preko nametnutih kvota, a ne po svom trudu i sposobnostima.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ihhhh.kao to njih jako smeta,ako za tri godine premjestanja dupet u Saboru zarade 9000 kuna mirovine...zene rade i gore stvari za lovu..
Guest- Guest
S obzirom kako je sirova ekipa u politici, ovih 40% 'žena' (s pišom) može glatko očekivati da će ih onih 60% muškaraca svako malo od milja potapšati po stražnjici, budući da su sad 'žene'Le Roi Soleil wrote:Viš, nisam se prepustio ovako progresivnom razmišljanju. U skladu sa aktualnom gender mainstreaming revolucijom, svatko je slobodan sam izabrati kojeg je spola. Dakle 60% muškaraca (sa pišom) i 40% žena (sa pišom). Što onda?
2014-04-12
Pa bar bi feministice npr. trebalo smetati to što upadamo u politiku preko vezebogomdani wrote:ihhhh.kao to njih jako smeta,ako za tri godine premjestanja dupet u Saboru zarade 9000 kuna mirovine...zene rade i gore stvari za lovu..
2014-04-12
Daj seko..dok lovica na gomilici zasuska,da vis kako zene prodaju ideale..r_nevjesta wrote:Pa bar bi feministice npr. trebalo smetati to što upadamo u politiku preko vezebogomdani wrote:ihhhh.kao to njih jako smeta,ako za tri godine premjestanja dupet u Saboru zarade 9000 kuna mirovine...zene rade i gore stvari za lovu..
Guest- Guest
.. i ne samo žene, ideali izgleda ne koštaju tako puno, a ne može ih se ni jesti, piti ili obući, to im je manabogomdani wrote:Daj seko..dok lovica na gomilici zasuska,da vis kako zene prodaju ideale..
2014-04-12
tako nekako..dolaze sve teza vremena,pa lovica dobija sve vise na znacaju..mlacaj lovu Seko..r_nevjesta wrote:.. i ne samo žene, ideali izgleda ne koštaju tako puno, a ne može ih se ni jesti, piti ili obući, to im je manabogomdani wrote:Daj seko..dok lovica na gomilici zasuska,da vis kako zene prodaju ideale..
Guest- Guest
Pa meni to dobro ide i bez da išta moram prodatibogomdani wrote:tako nekako..dolaze sve teza vremena,pa lovica dobija sve vise na znacaju..mlacaj lovu Seko..
2014-04-12
Tim bolje...stedi,moj savjet..r_nevjesta wrote:Pa meni to dobro ide i bez da išta moram prodatibogomdani wrote:tako nekako..dolaze sve teza vremena,pa lovica dobija sve vise na znacaju..mlacaj lovu Seko..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» Tko spomene partizane ili ustaše - 500 kuna kazne
» HOMOFOB(neka nova vrsta?) napao ženu i dobio 300 kuna kazne, ali javio se Europski sud: ‘Platite joj 10.000 eura‘
» Juričan je zbog šatora ispred Holdinga dobio 700 kuna kazne. Zvat će, kaže, Glogoškog i Klemma za svjedoke
» Bill Cosby tuži sedam žena koje je silovao zbog klevete
» Tko spomene partizane ili ustaše - 500 kuna kazne
» HOMOFOB(neka nova vrsta?) napao ženu i dobio 300 kuna kazne, ali javio se Europski sud: ‘Platite joj 10.000 eura‘
» Juričan je zbog šatora ispred Holdinga dobio 700 kuna kazne. Zvat će, kaže, Glogoškog i Klemma za svjedoke
» Bill Cosby tuži sedam žena koje je silovao zbog klevete
Page 2 of 2