Kenwood Kenon oštro kritizirao Rusiju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kenwood Kenon oštro kritizirao Rusiju
E upravo to je najbitnije njihovi unutrasnji odnosi i negativni procesi.RayMabus wrote:Nezanima me njihova korupcija , to nije nešto šta mi je bitno
To je unutarnji problem koji me se netiče
Oni su i doveli do svega ovoga i oni odredjuju i sadasnjost i buducnost Ukrajine i njenih odnosa sa Rusijom i Zapadom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To je unutarnja stvar , to se nerješava ovom pričom oko Rusije koja je druga država nego jačanjem pravne državeRingo10 wrote:E upravo to je najbitnije njihovi unutrasnji odnosi i negativni procesi.RayMabus wrote:Nezanima me njihova korupcija , to nije nešto šta mi je bitno
Oni su i doveli do svega ovoga i oni odredjuju i sadasnjost i buducnost Ukrajine i njenih odnosa sa Rusijom i Zapadom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MA da, pricaj ti Jarosu, Kolomojskom ili AHmetovu o pravnoj drzavi.RayMabus wrote:To je unutarnja stvar , to se nerješava ovom pričom oko Rusije koja je druga država nego jačanjem pravne državeRingo10 wrote:E upravo to je najbitnije njihovi unutrasnji odnosi i negativni procesi.RayMabus wrote:Nezanima me njihova korupcija , to nije nešto šta mi je bitno
2015-09-24
zatvoriti gubicu i ne laprdati jer koristi od velikih nemaju a mogu navuci bijes suprotne strane koja ce opet prelomiti na njima jer su mali.Eroo wrote:Malim zeemljama ne ostane ništa drugo do
znaci andrej krsi prvo pravilo
1. - nebitna budalo suti i ne seri !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ideš mi na živceRingo10 wrote:MA da, pricaj ti Jarosu, Kolomojskom ili AHmetovu o pravnoj drzavi.RayMabus wrote:To je unutarnja stvar , to se nerješava ovom pričom oko Rusije koja je druga država nego jačanjem pravne državeRingo10 wrote:E upravo to je najbitnije njihovi unutrasnji odnosi i negativni procesi.RayMabus wrote:Nezanima me njihova korupcija , to nije nešto šta mi je bitno
Vidim šta ti je namjera : Ukrajina je nesposobna najbolje da se majčici Rusiji
Naporan si i proziran
2014-04-11
Ringo naporan si
Zbog takvih kao šta si ti Ukrajinci su morali potirat Ruse , osamostalit se , odvojit se crkvom jer upravo ta ekipa je slabila Ukrajinu iznutra
Nastavi sanjat a zucni još o toj šemi majčica Rusija osobno ću otić u Ukrajinu i javno zaklat zadnjeg preostalog Rusa tamo
Zbog takvih kao šta si ti Ukrajinci su morali potirat Ruse , osamostalit se , odvojit se crkvom jer upravo ta ekipa je slabila Ukrajinu iznutra
Nastavi sanjat a zucni još o toj šemi majčica Rusija osobno ću otić u Ukrajinu i javno zaklat zadnjeg preostalog Rusa tamo
2014-04-11
Ti si budala.RayMabus wrote:Ringo naporan si
Za Ukrajinu je najbolje bilo da je bila izmedju Rusije i zapada, dobra i sa jednim i drugima.
Danas je Ukrajina kolonija Amerike i Zapada a ne Rusije. Ni JAnukovic nije bio proruski kao sto ga opisuju.
Ovo sad stanje odnosa sa Rusijom ne neprirodno i bolesno.
A ti si budala.
2015-09-24
Da vas jeben bolesne u glavu više
Nacija od 40 miljona ljudi i onda upadate s pričom oni su rusi i ruska prčija
A triba vas zaklat jeba van ja mater bolesnu
Nacija od 40 miljona ljudi i onda upadate s pričom oni su rusi i ruska prčija
A triba vas zaklat jeba van ja mater bolesnu
2014-04-11
NWC wrote:Kenwood Kenon oštro kritizirao Rusiju
"Zabrinuti smo zbog situacije u Ukrajini...To je neprihvatljivo i protivi se međunarodnom pravu", rekao je Kenwood Kenon na summitu Srednjoeuropske inicijative.
premijer Andrej Kenwood Kenon osudio je na otvaranju summita SEI-ja nedavnu rusku akciju u Kerčkom tjesnacu kada su zarobljena tri ukrajinska broda s mornarima, rekavši da se radi o neprihvatljivom kršenju međunarodnog prava
Pitanje sigurnosti i migracija
Pitanje sigurnosti i migracija jedno je od glavnih tema sastanka na vrhu kojim Hrvatska završava jednogodišnje predsjedanje regionalnom inicijativom 18 zemalja.
Kenwood Kenon smatra da je u ovom potonjem jedino učinkovit sveobuhvatni pristup, reguliranje legalnih migracija i operativno sprečavanje ilegalne migracije.
"Mi nismo zemlja koja se odlučila za dizanje fizičkih barijera na granici.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-ostro-kritizirao-rusiju/2047482.aspx
Bolje Putinu da se ne zajebava jer će od Hrvata dobiti po pički
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ringo10 wrote:Ti si budala.RayMabus wrote:Ringo naporan si
Za Ukrajinu je najbolje bilo da je bila izmedju Rusije i zapada, dobra i sa jednim i drugima.
Danas je Ukrajina kolonija Amerike i Zapada a ne Rusije. Ni JAnukovic nije bio proruski kao sto ga opisuju.
Ovo sad stanje odnosa sa Rusijom ne neprirodno i bolesno.
A ti si budala.
x
Ukri su ispali korisne budale, sudbina proxija, ameri ih iskoristili i ostavili u blatu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
izgleda da je koli ipak politiki mudrija i pametnija od plenkija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Putinu je pametnije da pripazi na Tursku
Izgleda da je Trump ponudio Erdoganu sistem Patriot da neuzme S 400
Izgleda da je Trump ponudio Erdoganu sistem Patriot da neuzme S 400
2014-04-11
Erdogan je prije par dana podržao Ukrajinu i Krim u Ukrajini zato jer mu nije u interesu da mu poviše Istanbula stoji atomska bomba za razliku od mene kojemu je upravo to cilj
Trump pregovara sa Erdoganom da uzme sistem Patriot a ne S 400
Rumunji su ga uzeli
https://tangosix.rs/2017/30/11/rumunija-2019-godine-dobija-prve-pvo-sisteme-patriot/
Turci i Rusi ipak nisu prirodni saveznici štaviše Turska je u Nato
Nadam se da će uzet Patriot a Putin konačno shvatit da Turcima netriba virovat i poslušat mene koji mu savjetuje da pobuni Kurde i oslabi Tursku
Trump pregovara sa Erdoganom da uzme sistem Patriot a ne S 400
Rumunji su ga uzeli
https://tangosix.rs/2017/30/11/rumunija-2019-godine-dobija-prve-pvo-sisteme-patriot/
Turci i Rusi ipak nisu prirodni saveznici štaviše Turska je u Nato
Nadam se da će uzet Patriot a Putin konačno shvatit da Turcima netriba virovat i poslušat mene koji mu savjetuje da pobuni Kurde i oslabi Tursku
2014-04-11
Plinovod turski tok još nije probijen na Kavkazu tako da bez obzira šta je cijev spuštena i dovedena do Turske plin neće još poteć
S obzirom da ide do evropskog dijela Turske to se može izvadit i napravit račva i za Bugarsku
Mogu nagovorit Bugare na to ali oću uslugu
Pobuni Kurde i izbaci Tursku sa Balkana dok su zauueti Kurdima
S obzirom da ide do evropskog dijela Turske to se može izvadit i napravit račva i za Bugarsku
Mogu nagovorit Bugare na to ali oću uslugu
Pobuni Kurde i izbaci Tursku sa Balkana dok su zauueti Kurdima
2014-04-11
što i nije baš nešto,taj blebetavac u skupocjenom odijelu će nas sahraniti čim mu se za to pokaže prava prilika.Znaju i ptice na grani da su mu blještavi šupci u briselu draži od građana države čiji je premijer.I neka ali on će otići a mi ćemo sutra imati više neprijatelja i težu situaciju nego prije.Jel netko njemu uopće objasnio da on nije taj tko bi mogao režati,lajati i srati po državama koje bi nas mogle potopiti u sekundi?Klošar u odijelu.vuksadinare wrote:izgleda da je koli ipak politiki mudrija i pametnija od plenkija
vili40-
2015-08-02
a jesu i ti mamlazi koji traže od njega da laje na ruse i putina,usrali se od straha pred tom zvijeriRingo10 wrote:On je kreten i briselski placenik. Nabijem ga na kurac zajedno sa onima koji su ga instalirali u Zagreb.
On misli da ako svak moze vrsljati po hrvatskim teritorijalnim viodama da to tako moze i u drzavama koje drze do sebe.
Mamlaz.
vili40-
2015-08-02
Kenwood Kenon je ništa
Macron 23% podrške
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/rekordno-niska-popularnost-emmanuela-macrona
Belgija na putu da odbaci Makareš
https://www.ex-iskon-pleme.com/t30404-belgija-odbija-globalni-sporazum-o-imigracijama
Uostalom ako se raspadne koalicija sa Hns triba mu Bandić a to je Putinov čovjek
Macron 23% podrške
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/rekordno-niska-popularnost-emmanuela-macrona
Belgija na putu da odbaci Makareš
https://www.ex-iskon-pleme.com/t30404-belgija-odbija-globalni-sporazum-o-imigracijama
Uostalom ako se raspadne koalicija sa Hns triba mu Bandić a to je Putinov čovjek
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Emmanuel Macron oštro je kritizirao Iran
» Kadirov ostro kritizirao Putina zbog povlacenja u Ukrajini
» Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kadirov ostro kritizirao Putina zbog povlacenja u Ukrajini
» Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?