Kenwood Kenon oštro kritizirao Rusiju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kenwood Kenon oštro kritizirao Rusiju
Eroo wrote:Yehudim wrote:Bi, javio bi se jer to jednostavno mora po političkoj liniji
i po nalogu Brisela.
Jako mudo da su okrajinci poslali protestnu notu.
Isto kao da Srbija pošalje protestnu notu.........ili RH
Ne podcjenjuj nikoga, a ponajmanje RH.
Onaj tko kontrolira istočnu oalu Jadrana itekako je važan.
I CG je važna kad uzmeš svijet onako kako danas funkcionira:
kombinacija međunarodnog prava i prisile.
A kome ja to pričam...
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Briselski tovljenik. ... Kaj god glupi ukri se mogu pusit.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Novorusija nepostoji , to je sastavni dio UkrajineRingo10 wrote:KAd im uzmu cijelu Novorusiju onda ce ta Zapadna Ukrajina bas biti znacajna.RayMabus wrote:Krim je Rusija , autonomna oblast s pravom na otcjepljenje koja je to pravo iskoristila
To šta on mora ka papagaj ponavljat stajalište eu to nikog nezanima
Ukrajina je savez više slavenskih plemena između kojih i Hrvati
Zapadna Ukrajina
Bez Krima ima manje Rusa na izborima za parlament i vojni proračun neće trošit na mornaricu nego na tenkove
Drugim riječima bez Krima i ruske manjine važnost zapadne Ukrajine je veća na razini Ukrajine
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E moj Ringo zaletio si se ti malo previše,reka san ti nikidan da si rusofil a ne Hrvat
Nema nikakve Novorusije
To dobro zapamti
Nema nikakve Novorusije
To dobro zapamti
2014-04-11
Sva srića pa je Putin malo pametniji od vas glupih rusofila jer jedino zatucana seljačina nekuži razliku od autonomne pokrajine s pravom na odcjepljenje i sastavnog dijela neke zemlje
Timošenko nije pobornik Ukrajine u Nato a most na Krimu kontrolira promet ekonomije istočne Ukrajine
Vojni upad tamo Putina bi izjednačio sa Hitlerom a to mu netriba
Timošenko nije pobornik Ukrajine u Nato a most na Krimu kontrolira promet ekonomije istočne Ukrajine
Vojni upad tamo Putina bi izjednačio sa Hitlerom a to mu netriba
2014-04-11
HDZ nema alternativu
Bio ja rusofil ili nesto drugo, to ne mijenja cinjenicu da kad neko tako neodgovorno razjebe svoju zemlju na kraju ce snositi posljedice.RayMabus wrote:E moj Ringo zaletio si se ti malo previše,reka san ti nikidan da si rusofil a ne Hrvat
Nema nikakve Novorusije
To dobro zapamti
To sto je Ukrajina jos u nekakvom komadu trebaju zahvaliti Rusiji koja nije dopustila opcu pobunu u pola Ukrajine i koja je zaustavila separatni proces u Donjecku i Lugansku.
A do kad ce Rusija drzati tu strategiju veliko je pitanje. Bilo bi najbolje da Ukrajina opstane ali sa ovom banderovskom klikom i sa ovako samodestruktivnim sluganstvom prema valnjskom cimbeniku tj Americi prije svega, male su sanse da opstane.
Ovaj sad period ce se pokazati razoran za buducu sudbinu Ukrajine. Ne mora Putin uopce slati svoju vojsku.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Putin čeka Timošenko, s njom bar nešto može i dogovorit a sa ovin Popušenkom koji viri iz Hilarinog šupka nemože
I Trump čeka Timošenko
I Trump čeka Timošenko
2014-04-11
NAdam se da je gospoja Timosenko ta koja ce bar zaustaviti ovu Ukrajinsku tragediju.RayMabus wrote:Putin čeka Timošenko, s njom bar nešto može i dogovorit a sa ovin Popušenkom koji viri iz Hilarinog šupka nemože
I Trump čeka Timošenko
Ali nisam bas optimista. Stvari su po meni otisle predaleko.
2015-09-24
RayMabus wrote:Krim je Rusija , autonomna oblast s pravom na otcjepljenje koja je to pravo iskoristila
svejedno, mogli su ih Rusi pustiti da prođu i naprave krug, bez incidenta
Guest- Guest
Putin je već izjavija da neće s Popušenkom pričat dok je ovaj na vlasti , čeka TimošenkoRingo10 wrote:NAdam se da je gospoja Timosenko ta koja ce bar zaustaviti ovu Ukrajinsku tragediju.RayMabus wrote:Putin čeka Timošenko, s njom bar nešto može i dogovorit a sa ovin Popušenkom koji viri iz Hilarinog šupka nemože
I Trump čeka Timošenko
Uostalom Putin nije glup, ako 40 miljina ljudi želi svoju crkvu nemože ih on puškom natjerat u rusku pravoslavnu
Uostalom njegova filozofija je ja iznad svega tako da oslabljena ruska pravoslavna crkva i njen utjecaj mu pašu u samoj Rusiji
2014-04-11
To moze al u crtanim filmovima. Ozbiljne drzave se ne zajebavaju.NWC wrote:RayMabus wrote:Krim je Rusija , autonomna oblast s pravom na otcjepljenje koja je to pravo iskoristila
svejedno, mogli su ih Rusi pustiti da prođu i naprave krug, bez incidenta
Kijevska hunta vec dugo prijeti da ce srustiti onaj most. I samo budala bi to pustio bez kontrole.
2015-09-24
budaletina. nebitan mis komentira rusiju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma kakva crkva to je prenapuhani problem. OZbiljne drzave se ne ravnaju po popovskim zajebancijama.RayMabus wrote:Putin je već izjavija da neće s Popušenkom pričat dok je ovaj na vlasti , čeka TimošenkoRingo10 wrote:NAdam se da je gospoja Timosenko ta koja ce bar zaustaviti ovu Ukrajinsku tragediju.RayMabus wrote:Putin čeka Timošenko, s njom bar nešto može i dogovorit a sa ovin Popušenkom koji viri iz Hilarinog šupka nemože
I Trump čeka Timošenko
Uostalom Putin nije glup, ako 40 miljina ljudi želi svoju crkvu nemože ih on puškom natjerat u rusku pravoslavnu
Uostalom njegova filozofija je ja iznad svega tako da oslabljena ruska pravoslavna crkva i njen utjecaj mu pašu u samoj Rusiji
2015-09-24
Pa zato čeka Timošenko jer ova negura priču Ukrajina u Nato a to je bit cijelog sukobaRingo10 wrote:Ma kakva crkva to je prenapuhani problem. OZbiljne drzave se ne ravnaju po popovskim zajebancijama.RayMabus wrote:Putin je već izjavija da neće s Popušenkom pričat dok je ovaj na vlasti , čeka TimošenkoRingo10 wrote:NAdam se da je gospoja Timosenko ta koja ce bar zaustaviti ovu Ukrajinsku tragediju.RayMabus wrote:Putin čeka Timošenko, s njom bar nešto može i dogovorit a sa ovin Popušenkom koji viri iz Hilarinog šupka nemože
I Trump čeka Timošenko
2014-04-11
Problem Ukrajine nije samo odnos sa Rusijom i pozicija izmedju Rusije i Zapada.RayMabus wrote:Pa zato čeka Timošenko jer ova negura priču Ukrajina u Nato a to je bit cijelog sukobaRingo10 wrote:Ma kakva crkva to je prenapuhani problem. OZbiljne drzave se ne ravnaju po popovskim zajebancijama.RayMabus wrote:Putin je već izjavija da neće s Popušenkom pričat dok je ovaj na vlasti , čeka TimošenkoRingo10 wrote:NAdam se da je gospoja Timosenko ta koja ce bar zaustaviti ovu Ukrajinsku tragediju.RayMabus wrote:Putin čeka Timošenko, s njom bar nešto može i dogovorit a sa ovin Popušenkom koji viri iz Hilarinog šupka nemože
I Trump čeka Timošenko
NAjveci problem je unutrasnji raspasoj i vladavina tajkuna i oligarhija kao i gigantski nivo korupcije kome pomoci nema.
Takodjer i politicki ekstremizam koji se toliko razmahao da ga je nemoguce likvidirati bez velikog krvoprolica.
Fizicka Opresija na svim nivoima prema svakome ko se usudi rijec da progovori.
A sve to razara tkivo Ukrajine iznutra.
Njima treba ili neki mega-autoritet poput Staljina koji ce sve to silom dovesti u kakav takav red, a takvog nema na vidiku i nece ga ni biti.
Ili revolucija i to zestoka koja bi top sve zbrisala u korijenu i stvari resetirala na nekakav novi pocetak.
Ovako, bio u Kijevu Porosenko ili bilo ko drugi, truljenje i propadanje ce se nastaviti.
2015-09-24
Ne, nisu mogli i neće niti ubuduće.
Okrajinci su namjerno izazvali incident na način da su
pokušali bez ikakve najave proći ispod mosta i teritorija
druge države. I to vojnim, naoružanim brodovima.
Pri tome su izvodili opasne manevre.
Radilo se o namjernoj provokaciji za koju sada snose posljedice
jer su kršili medjunarodne propise o plovidbi.
Okrajinci su namjerno izazvali incident na način da su
pokušali bez ikakve najave proći ispod mosta i teritorija
druge države. I to vojnim, naoružanim brodovima.
Pri tome su izvodili opasne manevre.
Radilo se o namjernoj provokaciji za koju sada snose posljedice
jer su kršili medjunarodne propise o plovidbi.
ne bi on to danas..ali jbg brisel nazvao..'sta se ti mali ne ocitujes porosenko je ljut na tebe'kaya wrote:budaletina. nebitan mis komentira rusiju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nezanima me njihova korupcija , to nije nešto šta mi je bitno
To je unutarnji problem koji me se netiče
2014-04-11
Malim zeemljama ne ostane ništa drugo do držati se međunarodnog prava.
E upravo to je najbitnije njihovi unutrasnji odnosi i negativni procesi.RayMabus wrote:Nezanima me njihova korupcija , to nije nešto šta mi je bitno
Oni su i doveli do svega ovoga i oni odredjuju i sadasnjost i buducnost Ukrajine i njenih odnosa sa Rusijom i Zapadom.
2015-09-24
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Emmanuel Macron oštro je kritizirao Iran
» Kadirov ostro kritizirao Putina zbog povlacenja u Ukrajini
» Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kadirov ostro kritizirao Putina zbog povlacenja u Ukrajini
» Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?