Cestitke najboljemu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Cestitke najboljemu
Bit vodonoša za kreativce je znanje...
Al nije talent...
On je radna snaga za umjetnike...
Ergo, ka da zidara proglasis najboljim gradevinarom svita...
A arhitekte gurneš u stranu...
;)
Al nije talent...
;)
Guest- Guest
Kolega se malo pogubio...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Ne znam zasto uopće žele sudit junacima Hrvatske za kriminal ala Hobit i Horvatincic i bezveze troše pare na to kad imaju stručnjake iz ZG županijske lige koji će im rec šta i kako da se napravi...Roland Deschain wrote:Ne znam zašto uopće troše pare na sve te izbore i traže mišljenja svih tih silnih bezveznjaka. Samo dođu na forum i pitaju stručnjake koji sve znaju o nogometu igrajući igrice do besvijesti.
A tu je i trust mozgova/Tattinih dupelizaca da daju još jednu iskrivljenu verziju realnosti za svaki slučaj...
a kakve veze ima kriminal sa njegovim fudbalskim znanjem i talentom?
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
ma kakvi crni arhitekti, oni drljaju po papirima takve nebuloze da te Bog sačuva...umjetnici smo mi, građevinari, koji sve to pretvaramo u remek djela i bez našeg znanja i umjeća arhitekti bi mogli samo plakat nad svojim papirimafridrih_niche wrote:Bit vodonoša za kreativce je znanje...
Al nije talent...
;)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
...jebote sta mi ide na kurac da bi opanjkao i deskriditirao nekog samo vadis nebitne stvari koje ne utjecu na dobijanje zlatne lopte..kad bi se samo to gledalo onda 90% danasnjih nogometnih zvijezda ne bi prismrdilo ni blizu zlatnoj lopti a narocito ronaldo i messi na celuRoland Deschain wrote:Kolega se malo pogubio...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Ne znam zasto uopće žele sudit junacima Hrvatske za kriminal ala Hobit i Horvatincic i bezveze troše pare na to kad imaju stručnjake iz ZG županijske lige koji će im rec šta i kako da se napravi...Roland Deschain wrote:Ne znam zašto uopće troše pare na sve te izbore i traže mišljenja svih tih silnih bezveznjaka. Samo dođu na forum i pitaju stručnjake koji sve znaju o nogometu igrajući igrice do besvijesti.
A tu je i trust mozgova/Tattinih dupelizaca da daju još jednu iskrivljenu verziju realnosti za svaki slučaj...
a kakve veze ima kriminal sa njegovim fudbalskim znanjem i talentom?
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
idiot niche je na teškim drogama pa brka sebe bauštelca i luku koji je Charles-Édouard Jeanneret-Gris za njega i ostalu buljumentu nadri poznavatelja nogometa.fridrih_niche wrote:Bit vodonoša za kreativce je znanje...
Al nije talent...
;)
da je lukica prepoznat u hajduku i da je ostao u splitu ljubili u šupak toliko da bi sjajio više nego palac svetog duje.
iscidak laprda o nogometu.
sitting_bull-
2015-09-28
Noor wrote:ma kakvi crni arhitekti, oni drljaju po papirima takve nebuloze da te Bog sačuva...umjetnici smo mi, građevinari, koji sve to pretvaramo u remek djela i bez našeg znanja i umjeća arhitekti bi mogli samo plakat nad svojim papirimafridrih_niche wrote:Bit vodonoša za kreativce je znanje...
Al nije talent...
;)
A čuj, papir trpi sve, a ja bih rekao posebno ovaj forumski.
Inače je Luka ove godine osvojio praktički sve što se moglo osvojiti i pokupio gotovo sva priznanja koja je mogao pokupiti. Ostaje jedino žal što nije osvojio i titulu prvaka svijeta.
No, to je i za potpune nestručnjake dovoljan argument kakvu je uspješnu sezonu imao, ali ovdje očito imamo i "stručnjaka" izvan svih kategorija.
Guest- Guest
U povijesti će ostati zapisano da je Modrić pokupio ove godine sve relevantne nagrade od one za najboljeg igrača SP pa do ove FF. Ajde da je samo dobio ovu zadnju još bi se složio da to nije pokazatelj (makar je bio kad je Messi osvajao).
Ali pošto je osvojio sve što je mogao, u izborima raznih profila glasača, pošto smo svi mogli vidjeti njegovu genijalnost na terenu gdje je doslovno vukao reprezentaciju i Real, onda valjda sve to više vrijedi od mišljenja par jalnih bezveznjaka koji si tepaju da nekog kurca kuže nogomet.
Ali pošto je osvojio sve što je mogao, u izborima raznih profila glasača, pošto smo svi mogli vidjeti njegovu genijalnost na terenu gdje je doslovno vukao reprezentaciju i Real, onda valjda sve to više vrijedi od mišljenja par jalnih bezveznjaka koji si tepaju da nekog kurca kuže nogomet.
to je to...sve se gleda kroz hajducke oci...i mamic bi bio svjetiocinar hajducke misli...ali jbg vazno je bilo izabrat bacaca kamena sa ramena...eh d aje luka bio u hajduku sad bi bio..'nas covik'sitting_bull wrote:idiot niche je na teškim drogama pa brka sebe bauštelca i luku koji je Charles-Édouard Jeanneret-Gris za njega i ostalu buljumentu nadri poznavatelja nogometa.fridrih_niche wrote:Bit vodonoša za kreativce je znanje...
Al nije talent...
;)
da je lukica prepoznat u hajduku i da je ostao u splitu ljubili u šupak toliko da bi sjajio više nego palac svetog duje.
iscidak laprda o nogometu.
2015-09-08
sve si rekaoSpeare Shaker wrote:Noor wrote:ma kakvi crni arhitekti, oni drljaju po papirima takve nebuloze da te Bog sačuva...umjetnici smo mi, građevinari, koji sve to pretvaramo u remek djela i bez našeg znanja i umjeća arhitekti bi mogli samo plakat nad svojim papirimafridrih_niche wrote:Bit vodonoša za kreativce je znanje...
Al nije talent...
;)
A čuj, papir trpi sve, a ja bih rekao posebno ovaj forumski.
Inače je Luka ove godine osvojio praktički sve što se moglo osvojiti i pokupio gotovo sva priznanja koja je mogao pokupiti. Ostaje jedino žal što nije osvojio i titulu prvaka svijeta.
No, to je i za potpune nestručnjake dovoljan argument kakvu je uspješnu sezonu imao, ali ovdje očito imamo i "stručnjaka" izvan svih kategorija.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Roland Deschain wrote:U povijesti će ostati zapisano da je Modrić pokupio ove godine sve relevantne nagrade od one za najboljeg igrača SP pa do ove FF. Ajde da je samo dobio ovu zadnju još bi se složio da to nije pokazatelj (makar je bio kad je Messi osvajao).
sat2-
2015-09-28
vuksadinare wrote:nevjerojatno koje gluposti procitas...ima takvih komentara..jalnusa..mater im jebem nekima ej draze da je zlatnu loptu osvojio osumnjiceni silovatelj ronaldo,također kriminalac messi nego modric...majku ti jebem sto bi ja to batinao samo d ami je pet minutaRoland Deschain wrote:Perez, Šuker, Kolinda i Chuck Norris namjestili izbore za najboljeg.
Aj malo smanji doživljaj... imaju ljudi pravo na svoj stav...ti slavi, boli te kurac što netko ne slavi...uplećeš politiku tamo di ne triba bezveze..
darth_vader-
2014-04-17
Posto tek sad ovo vidin: Vucina, jeben ti mater retardiranu, koga bi ti batina?jasambrend wrote:vuksadinare wrote:nevjerojatno koje gluposti procitas...ima takvih komentara..jalnusa..mater im jebem nekima ej draze da je zlatnu loptu osvojio osumnjiceni silovatelj ronaldo,također kriminalac messi nego modric...majku ti jebem sto bi ja to batinao samo d ami je pet minutaRoland Deschain wrote:Perez, Šuker, Kolinda i Chuck Norris namjestili izbore za najboljeg.
Aj malo smanji doživljaj... imaju ljudi pravo na svoj stav...ti slavi, boli te kurac što netko ne slavi...uplećeš politiku tamo di ne triba bezveze..
Glupi Tatticaru, puši kurac i budi kuco, gluperdo bolesna...
;)
Guest- Guest
sat2 wrote:Roland Deschain wrote:U povijesti će ostati zapisano da je Modrić pokupio ove godine sve relevantne nagrade od one za najboljeg igrača SP pa do ove FF. Ajde da je samo dobio ovu zadnju još bi se složio da to nije pokazatelj (makar je bio kad je Messi osvajao).
Guest- Guest
Tebe bi iscipelariofridrih_niche wrote:Posto tek sad ovo vidin: Vucina, jeben ti mater retardiranu, koga bi ti batina?jasambrend wrote:vuksadinare wrote:nevjerojatno koje gluposti procitas...ima takvih komentara..jalnusa..mater im jebem nekima ej draze da je zlatnu loptu osvojio osumnjiceni silovatelj ronaldo,također kriminalac messi nego modric...majku ti jebem sto bi ja to batinao samo d ami je pet minutaRoland Deschain wrote:Perez, Šuker, Kolinda i Chuck Norris namjestili izbore za najboljeg.
Glupi Tatticaru, puši kurac i budi kuco, gluperdo bolesna...
;)
2015-09-08
Politika je sve pa i ovo..jasambrend wrote:vuksadinare wrote:nevjerojatno koje gluposti procitas...ima takvih komentara..jalnusa..mater im jebem nekima ej draze da je zlatnu loptu osvojio osumnjiceni silovatelj ronaldo,također kriminalac messi nego modric...majku ti jebem sto bi ja to batinao samo d ami je pet minutaRoland Deschain wrote:Perez, Šuker, Kolinda i Chuck Norris namjestili izbore za najboljeg.
2015-09-08
I kad pijes i kad jebes i kad seres sve je politika...kao sto je netko rekao u jednom filmuvuksadinare wrote:Politika je sve pa i ovo..jasambrend wrote:vuksadinare wrote:nevjerojatno koje gluposti procitas...ima takvih komentara..jalnusa..mater im jebem nekima ej draze da je zlatnu loptu osvojio osumnjiceni silovatelj ronaldo,također kriminalac messi nego modric...majku ti jebem sto bi ja to batinao samo d ami je pet minutaRoland Deschain wrote:Perez, Šuker, Kolinda i Chuck Norris namjestili izbore za najboljeg.
2015-09-08
Predivan dan na forumu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Slazen se...PABLO ESCOBAR wrote:Predivan dan na forumu...
Volin kad se volimo...
<3
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Politika je sve pa i ovo..jasambrend wrote:vuksadinare wrote:nevjerojatno koje gluposti procitas...ima takvih komentara..jalnusa..mater im jebem nekima ej draze da je zlatnu loptu osvojio osumnjiceni silovatelj ronaldo,također kriminalac messi nego modric...majku ti jebem sto bi ja to batinao samo d ami je pet minutaRoland Deschain wrote:Perez, Šuker, Kolinda i Chuck Norris namjestili izbore za najboljeg.
Politiku nabijem na kurac, a ono baš svačiju...ništa ti ne može toliko zgaditi bilo koje područje života kao upliv politike u to područje...dakle ne zagađuj nogomet smećem...
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 10