Cestitke najboljemu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Cestitke najboljemu
Mislim prije da je s tobom ispod stola...PABLO ESCOBAR wrote:Niche i bracala puse jedan drugome ispod stola
Vise se slaže s tobom...
:D
Guest- Guest
Tri teme, stotine ispisanih postova, a ne nazire se kraj. Sve u čast najboljeg hrvatskog igrača svih vremena, osvajača 4 najprestižnije nagrade za 2018. godinu.
Za koji dan vjerojatno će opet krenuti beskonačna i besmislena rasprava o tome jel bolji Messi ili C. Ronaldo.
Za koji dan vjerojatno će opet krenuti beskonačna i besmislena rasprava o tome jel bolji Messi ili C. Ronaldo.
Garantiram.da ste prijatelji i na zidovskom faceu. A ja bi bracali skratio mukefridrih_niche wrote:Mislim prije da je s tobom ispod stola...PABLO ESCOBAR wrote:Niche i bracala puse jedan drugome ispod stola
Vise se slaže s tobom...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sve u svemu jedan od divnijih dana na forumu. Usijanje je dosegnulo vrhunac toliko da ni onaj samoproglaseni gay admin kicinjo nesmi primirisati ovim kulturnim i intelektualnim raspravama.
I onda se ljudi cude kad razgovaramo ja skorpija i operw i skripar i mufalo.
Nije ni cudo smo smo temelj inteligencije ipak smo mi sljedbenici Najvecega sina. A njemu konkurencije nema
I onda se ljudi cude kad razgovaramo ja skorpija i operw i skripar i mufalo.
Nije ni cudo smo smo temelj inteligencije ipak smo mi sljedbenici Najvecega sina. A njemu konkurencije nema
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zamolio bih brata Skorpiju da postavi sliku najvecega da ovi forumski stakori vide sta znaci biti Najveci
2015-09-13
Nema me na fejsu već dva miseca...PABLO ESCOBAR wrote:Garantiram.da ste prijatelji i na zidovskom faceu. A ja bi bracali skratio mukefridrih_niche wrote:Mislim prije da je s tobom ispod stola...PABLO ESCOBAR wrote:Niche i bracala puse jedan drugome ispod stola
Vise se slaže s tobom...
I puno bolje se osjećan...
<3
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Garantiram.da ste prijatelji i na zidovskom faceu. A ja bi bracali skratio mukefridrih_niche wrote:Mislim prije da je s tobom ispod stola...PABLO ESCOBAR wrote:Niche i bracala puse jedan drugome ispod stola
Vise se slaže s tobom...
Braćali bi mogao samo da popušiš kurac...
Guest- Guest
To sto ti i tvoj csle radite nije moje da znamSerbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Garantiram.da ste prijatelji i na zidovskom faceu. A ja bi bracali skratio mukefridrih_niche wrote:Mislim prije da je s tobom ispod stola...PABLO ESCOBAR wrote:Niche i bracala puse jedan drugome ispod stola
Vise se slaže s tobom...
Braćali bi mogao samo da popušiš kurac...
2015-09-13
To je ogroman uspjeh, ali nije da je Modrić jedini zaslužan za to. A i ne mogu se otet dojmu da Modrić poslije svjetskog ne igra dobrovuksadinare wrote:....cuj mislim da se vrednovalo najvise to sto je hrvatska igrala u finalu sp...jbg to je zaista velik uspjeh male drzave...za argentinu ili portugal to ne bi bilo cudo..scorpion wrote:A na koju foru je mrtvac Salah ispred Ronalda? To ne može bit realno ni u disneylandu.fridrih_niche wrote:1. Messi
2. Salah
3. CR
4. Griezmann
5. Mbappe
Ovo je realan izbor...
;)
Ali je smiješno da ovu nagradu uzme bilo ko drugi osim Ronalda i Messija
gle ja sam rekao...da je meni sobno nas najbolji igrac tamo bio lovren..koji ej od prve do zadnje utakmice odigrao jako dobro i bez oscilacija...ali posto je on obrambeni igrac svi su bacili fokus na modrica,rakitica,manđukica..pomalo zanemarivsi i odlican ucinak vide i rebica...ali realno modric mozda nije bio najbolji ali bez modrica bi to sve tesko stekalo..jer nismo imali adekvatnu zamjenu za njegov profil igraca..kovacic to realno nije bio mada je najblizi po nekom poimanju igre i pokretljivosti modricu..raketa je dobar ali radijus kretnja i motorika mu nisu na razini modrica niti je modric playmaker kao modric...zato je modric proglasen najboljim igracem jer bez njega realno hrvatska ne bi dosla do finala..on je bio taj motor koji je drzaop loptu kad je trebalo drzati u nastupu krize...uz njega jos manđukic...scorpion wrote:To je ogroman uspjeh, ali nije da je Modrić jedini zaslužan za to. A i ne mogu se otet dojmu da Modrić poslije svjetskog ne igra dobrovuksadinare wrote:....cuj mislim da se vrednovalo najvise to sto je hrvatska igrala u finalu sp...jbg to je zaista velik uspjeh male drzave...za argentinu ili portugal to ne bi bilo cudo..scorpion wrote:A na koju foru je mrtvac Salah ispred Ronalda? To ne može bit realno ni u disneylandu.fridrih_niche wrote:1. Messi
2. Salah
3. CR
4. Griezmann
5. Mbappe
Ovo je realan izbor...
;)
Ali je smiješno da ovu nagradu uzme bilo ko drugi osim Ronalda i Messija
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 10