ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
Mene boli kurac za plin samo me zanima jel mi misliš ugasit rafineriju Sisak ili ne
A pazi se šta ćeš napravit , moglo bi ti bit zima
A pazi se šta ćeš napravit , moglo bi ti bit zima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
Mađarskog premijera su pred Esplanadom dočekali prosvjednici s transparentima: "HDZ - prva crta Orbane", "Deportirajte Orbana, a ne izbjeglice" i "Smrdi na fašizam". U prosvjedu su sudjelovali Centar za mirovne studije (CMS), inicijativa Dobrodošli, GONG.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jebe mi se za njih
Tenkovi idu na naftu
Gašenje rafinerije Sisak shvatit ću kao neprijateljski čin sjevernog susjeda
Tenkovi idu na naftu
2014-04-11
Opet nedojebane kuje i pedercici drze transparente..Jel tu negdje i Ezek ???
Guest- Guest
RayMabus wrote:Jebe mi se za njih
Tenkovi idu na naftu
Novi predsjednik uprave Ine Sandor Fasimon u četvrtak je u Budimpešti najavio zatvaranje pogona u Sisačkoj rafineriji, ali i obećao da će svi radnici biti zbrinuti te naglasio da Ina mora nastaviti s uspješnim poslovnim rezultatima kao proteklih godina.
“Moje stajalište, s obzirom na poslovne rezultate tvrtke, jest da Sisak ne zarađuje novac. To znači da je potrebna transformacija, a ono što će se najvjerojatnije dogoditi jest da će Rafinerija biti na jednoj lokaciji, a druga će se iskoristiti za logistiku, za druge industrijske namjene”, rekao je Fasimon, glavni šef MOL-a u Mađarskoj u intervjuu za vijesti RTL-a.
sto ces sad poduzeti , lonely boy ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Orban :
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/plenkovic-i-orban-o-prodaji-ina-e-kljucno-je-pitanje-cijene
Nije nego rafinerije Sisak
Šta mene boli kurac očeš ti uvest plin priko mene pa ti neću naplatit ni kune ili nećeš uvest ništa pa ti opet neću naplatit kune
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/plenkovic-i-orban-o-prodaji-ina-e-kljucno-je-pitanje-cijene
Nije nego rafinerije Sisak
Šta mene boli kurac očeš ti uvest plin priko mene pa ti neću naplatit ni kune ili nećeš uvest ništa pa ti opet neću naplatit kune
2014-04-11
A šta misliš ?debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Jebe mi se za njih
Tenkovi idu na naftu
Gašenje rafinerije Sisak shvatit ću kao neprijateljski čin sjevernog susjedaNovi predsjednik uprave Ine Sandor Fasimon u četvrtak je u Budimpešti najavio zatvaranje pogona u Sisačkoj rafineriji, ali i obećao da će svi radnici biti zbrinuti te naglasio da Ina mora nastaviti s uspješnim poslovnim rezultatima kao proteklih godina.
“Moje stajalište, s obzirom na poslovne rezultate tvrtke, jest da Sisak ne zarađuje novac. To znači da je potrebna transformacija, a ono što će se najvjerojatnije dogoditi jest da će Rafinerija biti na jednoj lokaciji, a druga će se iskoristiti za logistiku, za druge industrijske namjene”, rekao je Fasimon, glavni šef MOL-a u Mađarskoj u intervjuu za vijesti RTL-a.
sto ces sad poduzeti , lonely boy ?
Rumunji nemaju plin da ga đabe daju mađarskim nacionalistima , imaju taman za sebe , to im je vojni resurs s obzirom da im je ratoborna Rusija s druge strane
2014-04-11
Nije njih brige , nije njih brige
Da nije njih brige nebi oni Sanadera i Karamarka kupovali ispod stola
Brige je njih i to jako
Da nije njih brige nebi oni Sanadera i Karamarka kupovali ispod stola
Brige je njih i to jako
2014-04-11
Švicarski list optužuje Plenkovića da s Dodikom radi na rušenju bih
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2047291
Mogao bi i ti stopama Karamarka i Sanadera lagano
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2047291
Mogao bi i ti stopama Karamarka i Sanadera lagano
2014-04-11
Sad su vam reakcije na smog u Sarajevu ,oglasio se i britanski ambasador
Ekologija
A mogla bi i tužba rafineriji u Brodu pa ćeš vidit kako je sisačka rafinerija profitabilna kad ugasim tu rusku
Ekologija
A mogla bi i tužba rafineriji u Brodu pa ćeš vidit kako je sisačka rafinerija profitabilna kad ugasim tu rusku
2014-04-11
Tenkovi idu na naftu
Nisam raspoložen za vaše političke igrice i plave kuvertice ,opet će padat glave
Nisam raspoložen za vaše političke igrice i plave kuvertice ,opet će padat glave
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako bi meni bilo da su mi zabranili da 1974. dođem u ovaj grad?
» Mađari izbačeni iz Ukrajine kao autohtoni narod
» Užas: 'Vrijeme nam nije prijatelj u Ukrajini', upozorava SAD
» Orban odgovorio Zelenskom: “Mi smo Mađari, a ne Ukrajinci ili Rusi”
» Noor, za booster dozu je još uvijek pravom vrijeme!
» Mađari izbačeni iz Ukrajine kao autohtoni narod
» Užas: 'Vrijeme nam nije prijatelj u Ukrajini', upozorava SAD
» Orban odgovorio Zelenskom: “Mi smo Mađari, a ne Ukrajinci ili Rusi”
» Noor, za booster dozu je još uvijek pravom vrijeme!
Page 2 of 2