Ukrajina zabranila Rusima ulazak u zemlju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ukrajina zabranila Rusima ulazak u zemlju
Sa ovom i ovakvom Ukrajinom kojom upravlja centrala CIA u Kijevu bilo kakav dogovor je nemoguc.RayMabus wrote:Pa rekoh : Neka se dogovore
Sidnite i dogovorite se
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A pa šta ću in ja , bolje hladni rat nego veliki otvoreni sukob
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sta da poljaci zabraneprolazRayMabus wrote:Sad još samo Poljaci da zabrane i Rusi će morat kružit
Bravo Popušenko
poljaci se mogu jebat, ne mogu zatvorit medjunarodne vode
a jaka ti matematikavuksadinare wrote:zaboravio si nesto 40 milijuna ljudi nije malo...trziste ma kako god da su ne znam sirotinja..npr...sad izracunaj da samo 5 milijuna ukrajinaca kupi neki ruski prizvod za tri eura dnevno...to ti je 15 milijuna eura puta 30 dana pa ti sad izracunajRingo10 wrote:Putin nece Ukrajinu.RayMabus wrote:I nije baš ,Mađari se boje SSSRa a Putin oče Ukrajinuvuksadinare wrote:e ovo ej iznenađenje...ovo se definitivno putku nece svidjetiRayMabus wrote:Putin dobio odjeb i od Orbana
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/orban-madarska-uz-ukrajinu-u-sukobu-s-rusijom
Koji ce mu kurac propala zemljetina sa 40 milijuna sirotinje.
A Orban govori ono sto mora. I sto ga nista ne kosta.
nece ukrop radit za rusa za dzaba, al za svabu oce
ko i svi slaveni
cemu putko da daje ukrajincima 10 eura da bi zaradio 3 od njih, nije lud
rusija se nadavala love ukrajini i nadavala, samo da ukrajina bude uz rusiju, na kraju im ukrajinci utjerali, cak ni onaj sluzbeni kredit odbijaju platit
isto rade i bjelorusi, cicaju rusiju na sve nacine dok ih ameri i englezi ne potkupe
jebeni prevrtljivi slaveni, rusija im daje gorivo i plin po snizenim cjenama, prakticki proizvodna cjena, oni gorivo preradjuju i prodaju poljacima i ukrajincima i usput zaradjuju jebacku lovu
neki put je putin to javno rekao i da ce se ta praksa prekinut
jebomater, jedini od slavenskih naroda su cesi koliko toliko normalni, sve ostalo za povjesat
Poljska i Ukrajina kopneno odvajaju Rusiju
Zaboravi ,to sam ja nabacio onako mada bude li nekih problema sve je moguće
Neće iz čista mira tako da zaboravi ,moja interna opaska
2014-04-11
poljska ne granici s rusijom jebateRayMabus wrote:U državu ko i oviLeviathan2 wrote:sta da poljaci zabraneprolazRayMabus wrote:Sad još samo Poljaci da zabrane i Rusi će morat kružit
Bravo Popušenko
Pa nema vezeLeviathan2 wrote:poljska ne granici s rusijom jebateRayMabus wrote:U državu ko i oviLeviathan2 wrote:sta da poljaci zabraneprolazRayMabus wrote:Sad još samo Poljaci da zabrane i Rusi će morat kružit
Bravo Popušenko
Negraniči ni Hrvatska s Turskom no to nije razlog da im jednog dana ipak nezabranim ulaz svima koletivno
Usput graniče Kaljinigrad
Ukri su mi dali jednu ideju
2014-04-11
jebe se rusima za poljsku, vec je zirinovski predlagao da prekinu diplomatske odnose s njima i da ih stave na listu antiruskih zemaljaRayMabus wrote:Pa nema vezeLeviathan2 wrote:poljska ne granici s rusijom jebateRayMabus wrote:U državu ko i oviLeviathan2 wrote:sta da poljaci zabraneprolazRayMabus wrote:Sad još samo Poljaci da zabrane i Rusi će morat kružit
Bravo Popušenko
Negraniči ni Hrvatska s Turskom no to nije razlog da im jednog dana ipak nezabranim ulaz svima koletivno
Usput graniče Kaljinigrad
Ukri su mi dali jednu ideju
to bi znacilo kraj bilo kakve trgovine i kontakata s poljskom
Sve sto si napisao je istina osim za Cehe koji su malo bolji ali u sustini isti kitomir kao i ostali.Leviathan2 wrote:a jaka ti matematikavuksadinare wrote:zaboravio si nesto 40 milijuna ljudi nije malo...trziste ma kako god da su ne znam sirotinja..npr...sad izracunaj da samo 5 milijuna ukrajinaca kupi neki ruski prizvod za tri eura dnevno...to ti je 15 milijuna eura puta 30 dana pa ti sad izracunajRingo10 wrote:Putin nece Ukrajinu.RayMabus wrote:I nije baš ,Mađari se boje SSSRa a Putin oče Ukrajinuvuksadinare wrote:
e ovo ej iznenađenje...ovo se definitivno putku nece svidjeti
Koji ce mu kurac propala zemljetina sa 40 milijuna sirotinje.
A Orban govori ono sto mora. I sto ga nista ne kosta.
nece ukrop radit za rusa za dzaba, al za svabu oce
ko i svi slaveni
cemu putko da daje ukrajincima 10 eura da bi zaradio 3 od njih, nije lud
rusija se nadavala love ukrajini i nadavala, samo da ukrajina bude uz rusiju, na kraju im ukrajinci utjerali, cak ni onaj sluzbeni kredit odbijaju platit
isto rade i bjelorusi, cicaju rusiju na sve nacine dok ih ameri i englezi ne potkupe
jebeni prevrtljivi slaveni, rusija im daje gorivo i plin po snizenim cjenama, prakticki proizvodna cjena, oni gorivo preradjuju i prodaju poljacima i ukrajincima i usput zaradjuju jebacku lovu
neki put je putin to javno rekao i da ce se ta praksa prekinut
jebomater, jedini od slavenskih naroda su cesi koliko toliko normalni, sve ostalo za povjesat
Zato ce Slavenski narodi uvijek ostati smece i zadnja liga Europe.
Njihov kompleks inferiornosti je neizljeciv ali i nedvojbeno opravdan. Jer i jesu inferirorni u svakom pogledu.
Ne znam zasto se Rusi deklariraju Slavenima, to bi meni bila kao neka uvreda da sam na njihovom mjestu.
Ali kad bolje promislim nisu ni oni mnogo bolji, uostalom vidjet cemo kad ne bude Putka na vlasti.
Bjelorusija, isto smece ko Ukrajina i Rusi bi ih trebali odjebat i pustit da idu kud hoce umjesto sto pristaju na njihove ucjene i mkarifetluke. Jer i oni moraju proci kroz germansko i anglosaxonsko ropstvo kao i ostali, kad-tad.
Jedino bi Rusija morala zaprijetiti da ce im jebat mater ako pokusaju dovuci NATO baze. A ostalo nek rade sta hoce.
TAko su trebali i sa Ukrajinom i sa Gruzijom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ukrajina Seagala proglasila nacionalnom prijetnjom i zabranila mu ulazak u zemlju :D
» Amerika zabranila Kinezima ulazak u S.A.D
» Tako se to radi:Priština zabranila Vulinu ulazak na Kosovo
» Ukrajina službeno zabranila sav uvoz iz Rusije
» Skoro sve zemlje Zapada su Rusima otežale ulazak ili zatvorile granice
» Amerika zabranila Kinezima ulazak u S.A.D
» Tako se to radi:Priština zabranila Vulinu ulazak na Kosovo
» Ukrajina službeno zabranila sav uvoz iz Rusije
» Skoro sve zemlje Zapada su Rusima otežale ulazak ili zatvorile granice
Page 4 of 4