Ukrajina zabranila Rusima ulazak u zemlju
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ukrajina zabranila Rusima ulazak u zemlju
zaboravio si nesto 40 milijuna ljudi nije malo...trziste ma kako god da su ne znam sirotinja..npr...sad izracunaj da samo 5 milijuna ukrajinaca kupi neki ruski prizvod za tri eura dnevno...to ti je 15 milijuna eura puta 30 dana pa ti sad izracunajRingo10 wrote:Putin nece Ukrajinu.RayMabus wrote:I nije baš ,Mađari se boje SSSRa a Putin oče Ukrajinuvuksadinare wrote:e ovo ej iznenađenje...ovo se definitivno putku nece svidjetiRayMabus wrote:Putin dobio odjeb i od Orbana
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/orban-madarska-uz-ukrajinu-u-sukobu-s-rusijom
Koji ce mu kurac propala zemljetina sa 40 milijuna sirotinje.
A Orban govori ono sto mora. I sto ga nista ne kosta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neka kruže, sad im je Srbija kopneno još daljevuksadinare wrote:...putko en brini srbija ej uvijek uz tebe..do sutra
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma daj, nemoj zajebavat. Koliko je samo obnova maloga Krima kostala Rusiju a da ne govorimo o cijeloj Ukrajini.vuksadinare wrote:zaboravio si nesto 40 milijuna ljudi nije malo...trziste ma kako god da su ne znam sirotinja..npr...sad izracunaj da samo 5 milijuna ukrajinaca kupi neki ruski prizvod za tri eura dnevno...to ti je 15 milijuna eura puta 30 dana pa ti sad izracunajRingo10 wrote:Putin nece Ukrajinu.RayMabus wrote:I nije baš ,Mađari se boje SSSRa a Putin oče Ukrajinuvuksadinare wrote:e ovo ej iznenađenje...ovo se definitivno putku nece svidjetiRayMabus wrote:Putin dobio odjeb i od Orbana
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/orban-madarska-uz-ukrajinu-u-sukobu-s-rusijom
Putin i Rusija nisu dopustili pobunu u cijeloj Novorusiji a zaustavili su proces u Donjecku i Lugansku. Valja to financirat i izdrzavati.
Ici vojskom tamo bi bilo maloumno. Zajebavat se sa neonaci bandeerovskom gerilom bez kraja i konca, a i dobar dio neutralne populacije bi se radikalizirao.
Kakvo crno trziste i pizde materine. Ja koliko vidim Rusi bi najradije digli zid prema Ukrajini. I Krim su uzeli samo radi strateskih razloga i crnomorske flote.
A Ukrajina ce se sama raspasti. Nema sanse da ona ovo sranje prezivi na duzi rok.
Amerika i Zapad su unistili Ukrajinu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Popovi ruske pravoslavne crkve također nemogu sad u Ukrajinu
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:763339-VASELjENSKA-PATRIJARSIJA-SAOPSTILA-Spremna-povelja-o-uspostavljanju-nezavisne-crkve-u-Ukrajini
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:763339-VASELjENSKA-PATRIJARSIJA-SAOPSTILA-Spremna-povelja-o-uspostavljanju-nezavisne-crkve-u-Ukrajini
2014-04-11
Ringo10 wrote:Putin nece Ukrajinu.RayMabus wrote:I nije baš ,Mađari se boje SSSRa a Putin oče Ukrajinuvuksadinare wrote:e ovo ej iznenađenje...ovo se definitivno putku nece svidjetiRayMabus wrote:Putin dobio odjeb i od Orbana
Ja bih uzeo nazad pola okrajine , ionako je to Ruska imperija pridodala okrajini.
A i Poljaci tribaju uzeti sjeverni dio.
I sta ti mislis da je time ova bagra u Kijevu napravila veliku stvar.RayMabus wrote:Popovi ruske pravoslavne crkve također nemogu sad u Ukrajinu
Jesi li ti glup i malouman.
SVe ovo sto oni rade, rade upravo sami sebi. Ja ne znam kad ce se osvijestiti i hoce li se ikada osvijestiti.
Ali sve ovo je toliko pateticno i jadno.
Ukrajina je zrtvovana na oltar americkog imperijalizma.
A Rusija, pa ona je digla ruke od Ukrajine. Ne pada im na pamet da se petljaju iako nije iskljuceno da ce neka provokacija biti tolika da ce Moskva morati reagirati.
Ali i to ce biti ogranicenog karaktera.
Amerika i Zapad su se kao nadali da ce izazvati rusku invaziju na Ukrajinu ali su se zajebali.
I to nece promijeniti ni te crkvene zajebancije u reziji americkih i britanskih ludjaka.
2015-09-24
PA vjerojatno ce jednom tako i biti ali sad je prerano. To je preko 20 milijuna ljudi na propaloj zemlji.Yehudim wrote:Ringo10 wrote:Putin nece Ukrajinu.RayMabus wrote:I nije baš ,Mađari se boje SSSRa a Putin oče Ukrajinuvuksadinare wrote:e ovo ej iznenađenje...ovo se definitivno putku nece svidjetiRayMabus wrote:Putin dobio odjeb i od Orbana
Ja bih uzeo nazad pola okrajine , ionako je to Ruska imperija pridodala okrajini.
A i Poljaci tribaju uzeti sjeverni dio.
Ne moze to Rusija trenutno podnijeti.
Rusija ce cekati. PA da vidi kako ce se stvari odvijati. Ako se Ukrajina sama raspadne onda ce biti kao i sa Krimom.
A ovo sa ovim ukro-kanuima je minoran incident koji je histericna propaganda napuhala do nevidjenih razmjera.
Mogu Trumpina i Orban verbalno podrzavati one manijake u kijevu ali to njima nece nimalo pomoci.
Njima je mogla pomoci i pomagala je samo Rusija ali ta prica je zavrsena.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Putin nece Ukrajinu.RayMabus wrote:I nije baš ,Mađari se boje SSSRa a Putin oče Ukrajinuvuksadinare wrote:e ovo ej iznenađenje...ovo se definitivno putku nece svidjetiRayMabus wrote:Putin dobio odjeb i od Orbana
Znači nema ništa ni od Turskog toka...
Ovo im je najpametniji potez koji su napravili, ovako treba i Poljska i baltičke zemlje kad počnu nešto srat
Zabranit ulaz i tko te jebe
2014-04-11
Prvo sam sumnjao ali sad znam - ti si jednostavno glup ko kurac.RayMabus wrote:Ovo im je najpametniji potez koji su napravili, ovako treba i Poljska i baltičke zemlje kad počnu nešto srat
A komentari su ti i inace kretenski, bila rijec o rusiji ili bilo cemu drugome.
2015-09-24
Ma nemoj molim teRingo10 wrote:Prvo sam sumnjao ali sad znam - ti si jednostavno glup ko kurac.RayMabus wrote:Ovo im je najpametniji potez koji su napravili, ovako treba i Poljska i baltičke zemlje kad počnu nešto srat
Ovako ću ja sutra Bošnjacima
Zabranit ulaz i tko te jebe , imaju i pravo
Ajde gubi se
2014-04-11
MA kome ces ti odnosno kome cete vi zabranit ulaz.RayMabus wrote:Ma nemoj molim teRingo10 wrote:Prvo sam sumnjao ali sad znam - ti si jednostavno glup ko kurac.RayMabus wrote:Ovo im je najpametniji potez koji su napravili, ovako treba i Poljska i baltičke zemlje kad počnu nešto srat
Ajde gubi se
Pa vi ni nemate vladu i suverenitet. Vasa vlada ne odlucuje nista.
KAd vam dreknu iz Brisla i Londona vasi toboznji politicari kolektivno u gace seru od straha.
A Rusija moze vrlo lako odluciti da Ukropima zabrani ulaz u Azov i niko im nista nece moci.
Last edited by Ringo10 on 30/11/2018, 16:24; edited 1 time in total
2015-09-24
Aj moj rusofil prošetaj , ja gledam hrvatske interese a ne srpsko ruske ili američkeRingo10 wrote:MA kome ces ti odnosno kome cete vi zabranit ulaz.RayMabus wrote:Ma nemoj molim teRingo10 wrote:Prvo sam sumnjao ali sad znam - ti si jednostavno glup ko kurac.RayMabus wrote:Ovo im je najpametniji potez koji su napravili, ovako treba i Poljska i baltičke zemlje kad počnu nešto srat
Ajde gubi se
Bravo za Ukrajinu
Tako se to radi
2014-04-11
NApusi se moje rusofilske kurcine debilu jedan.RayMabus wrote:Aj moj rusofil prošetaj , ja gledam hrvatske interese a ne srpsko ruske ili američkeRingo10 wrote:MA kome ces ti odnosno kome cete vi zabranit ulaz.RayMabus wrote:Ma nemoj molim teRingo10 wrote:Prvo sam sumnjao ali sad znam - ti si jednostavno glup ko kurac.RayMabus wrote:Ovo im je najpametniji potez koji su napravili, ovako treba i Poljska i baltičke zemlje kad počnu nešto srat
Ajde gubi se
Bravo za Ukrajinu
Tako se to radi
2015-09-24
Pa rusofil si ,šta ću ti ja kad jesi
Odjeb je lansiran
Odjeb je lansiran
2014-04-11
Ne znam sto si se uvrijedio kad jesi rusofil a ray ukrofil...legalan sukob misljenja...kad bi se svako uvrijedio i poceo sa vrijednjanjemm..tvoje je da ga uvjeris da nije u pravu a ne uvjetavat da skocis ko ratoborni pijevacRingo10 wrote:NApusi se moje rusofilske kurcine debilu jedan.RayMabus wrote:Aj moj rusofil prošetaj , ja gledam hrvatske interese a ne srpsko ruske ili američkeRingo10 wrote:MA kome ces ti odnosno kome cete vi zabranit ulaz.RayMabus wrote:Ma nemoj molim teRingo10 wrote:
Prvo sam sumnjao ali sad znam - ti si jednostavno glup ko kurac.
Ajde gubi se
Bravo za Ukrajinu
Tako se to radi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam ukrofil , Hrvat sam
Ukrofil bi se zalagao za vračanje Krima Rusiji a meni to neodgovara
Krim je Rusija
Krim je Rusija
2014-04-11
Odjeb! Od tebe.RayMabus wrote:Pa rusofil si ,šta ću ti ja kad jesi
Odjeb je lansiran
Ma koga ces ti odjebati jadu jedan. Do sada nisam reagirao na tvoje kretenske postove jer ih nisam smatrao vrijednim pomena.
Kakav ti covjece. Mlatis gluposti i mislis da si nesto kao pmaetan a nisi svjestan koliko si tup i glup.
I srta ako sam rusofil. Bolje biti rusofil nego lizac engleskih guzica.
2015-09-24
Ukrajina je unistena od strane Amerike i Britanije a debil to podrzava. Ti ludjaci su cijelu naciju odveli u propast a on to velica.vuksadinare wrote:Ne znam sto si se uvrijedio kad jesi rusofil a ray ukrofil...legalan sukob misljenja...kad bi se svako uvrijedio i poceo sa vrijednjanjemm..tvoje je da ga uvjeris da nije u pravu a ne uvjetavat da skocis ko ratoborni pijevacRingo10 wrote:NApusi se moje rusofilske kurcine debilu jedan.RayMabus wrote:Aj moj rusofil prošetaj , ja gledam hrvatske interese a ne srpsko ruske ili američkeRingo10 wrote:MA kome ces ti odnosno kome cete vi zabranit ulaz.RayMabus wrote:
Ma nemoj molim te
Ajde gubi se
Bravo za Ukrajinu
Tako se to radi
2015-09-24
Ringo dragi ja sam Hrvat,nisam ni englofil
Tebi je očito nepoznato razmišljanje kao Hrvat pa ti je sve ovi oni neki drugi narodi
Tebi je očito nepoznato razmišljanje kao Hrvat pa ti je sve ovi oni neki drugi narodi
Last edited by RayMabus on 30/11/2018, 16:35; edited 1 time in total
2014-04-11
Od 2019 nema vise plina kroz Ukrajinu.RayMabus wrote:Nisam ukrofil , Hrvat sam
Krim je Rusija
Od 2020 ni jedan sanduk nece proci kroz balticke luke prema Rusiji.
Uvoz iz Poljske u Rusiju sveden na skoro pa nista.
TAKO SE TO RADI.
A Hrvata im svakakvih. KAo sto vidis.
2015-09-24
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ukrajina Seagala proglasila nacionalnom prijetnjom i zabranila mu ulazak u zemlju :D
» Amerika zabranila Kinezima ulazak u S.A.D
» Tako se to radi:Priština zabranila Vulinu ulazak na Kosovo
» Ukrajina službeno zabranila sav uvoz iz Rusije
» Skoro sve zemlje Zapada su Rusima otežale ulazak ili zatvorile granice
» Amerika zabranila Kinezima ulazak u S.A.D
» Tako se to radi:Priština zabranila Vulinu ulazak na Kosovo
» Ukrajina službeno zabranila sav uvoz iz Rusije
» Skoro sve zemlje Zapada su Rusima otežale ulazak ili zatvorile granice
Page 2 of 4