''Eskalacija sukoba: Hoće li Putin pokrenuti totalni rat u Europi?''
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''Eskalacija sukoba: Hoće li Putin pokrenuti totalni rat u Europi?''
Razumijem...Nisi dobio čvrsti kurac u guzu...Ma bit će dobro...pismejker wrote:hahahahahahaha...ne razumijes ti sto se oko tebe dogadja...ghovno ljucko jedno...moze i dva...hahahahahahahared wolf wrote:Nije te nategnuo netko obdaren kurcem, pa si nervozan?pismejker wrote:ohohohohohoh..itekako znamo..itakako znamo...lezi nesretnica na ledjima 4 slona..sto druge nego da se ljulja...i trese..hahahahahahahahared wolf wrote:Vi ljudi ste zanimljivi...Dilljem svijeta ljudi hodaju na mjestima gdje je do jučer bilo more...I Vi se ne čudite što se događa...Trese se cijela Zemlja, i nitko ne zna zašto...tre wrote:
jok, ti je promatraš vjerojatno iz vrapča ili jankomira
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
hahahahahaha..man se kurcheva Ezeku..znam da su ti mili,ali hajde ozenio si mrsku ti zenu,ali bracne duznosti moras odraditi...hahahahahahaha..red wolf wrote:Razumijem...Nisi dobio čvrsti kurac u guzu...Ma bit će dobro...pismejker wrote:hahahahahahaha...ne razumijes ti sto se oko tebe dogadja...ghovno ljucko jedno...moze i dva...hahahahahahahared wolf wrote:Nije te nategnuo netko obdaren kurcem, pa si nervozan?pismejker wrote:ohohohohohoh..itekako znamo..itakako znamo...lezi nesretnica na ledjima 4 slona..sto druge nego da se ljulja...i trese..hahahahahahahahared wolf wrote:
Vi ljudi ste zanimljivi...Dilljem svijeta ljudi hodaju na mjestima gdje je do jučer bilo more...I Vi se ne čudite što se događa...Trese se cijela Zemlja, i nitko ne zna zašto...
Guest- Guest
Moram izraziti svoje čuđenje...Kako na ovom forumu dobro surađuju desničari i oni koji vole primati čvrsti kurac u guzu...To je nešto fenomenalno...
red wolf-
2016-02-10
hahahahahahaha...Ezeku,jel se uspjeras natjerati zeni u krevet?
Guest- Guest
Popio si koje pivo više...Znam, teško je kad nisi okusio i primio čvrstu kur**nu u guzu...Razumijem na neki način tvoju frustraciju...pismejker wrote:hahahahahahaha...Ezeku,jel se uspjeras natjerati zeni u krevet?
Last edited by red wolf on Thu 29 Nov - 21:43; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
najbolje da nam ezek razrješi trilemu buehauhabu.pismejker wrote:..hahahahaha..ma prije Atlasa je jedna velika Kornjaca...a i ona se lagano ljulja...njok..njok..njok..!!!tre wrote:ja mislim da Atlasa bole leđa uahaeuhahahabeuhuabau hahahapismejker wrote:ohohohohohoh..itekako znamo..itakako znamo...lezi nesretnica na ledjima 4 slona..sto druge nego da se ljulja...i trese..hahahahahahahahared wolf wrote:Vi ljudi ste zanimljivi...Dilljem svijeta ljudi hodaju na mjestima gdje je do jučer bilo more...I Vi se ne čudite što se događa...Trese se cijela Zemlja, i nitko ne zna zašto...tre wrote:
jok, ti je promatraš vjerojatno iz vrapča ili jankomira
Inače tako se kesila i ona luckasta balijka crno bijela iz kanade
mehh..na zalost jos se hladi...Ne znam jel tesko ili ne,ali ti si mi fin i smiren,kao da si upravo primio gang bang pol tuceta kurceva u guzu...red wolf wrote:Popio si koje pivo više...Znam, teško je kad nisi okusio i primio čvrstu kur**nu u guzu...Razumijem na neki način tvoju frustraciju...pismejker wrote:hahahahahahaha...Ezeku,jel se uspjeras natjerati zeni u krevet?
Guest- Guest
Naravno da se hladi, kad ti ti dildo radi u guzi...Nakon toga slijedi uživanje u pivu...pismejker wrote:mehh..na zalost jos se hladi...Ne znam jel tesko ili ne,ali ti si mi fin i smiren,kao da si upravo primio gang bang pol tuceta kurceva u guzu...red wolf wrote:Popio si koje pivo više...Znam, teško je kad nisi okusio i primio čvrstu kur**nu u guzu...Razumijem na neki način tvoju frustraciju...pismejker wrote:hahahahahahaha...Ezeku,jel se uspjeras natjerati zeni u krevet?
red wolf-
2016-02-10
dobro finalno ...EZEKU....kako to da Ukrajina provocira na rat i zeli da zarati sa Rusijom koja ukrajinu punom silinom unisti za 27 minuta...?..malo preteska slozenica za tebe,ali nade ima..
Guest- Guest
Ono kad je čovik napušen svaka tema mu bude "hihihihihihihi"
i to ti sve tako.,..??tim redom???...red wolf wrote:Naravno da se hladi, kad ti ti dildo radi u guzi...Nakon toga slijedi uživanje u pivu...pismejker wrote:mehh..na zalost jos se hladi...Ne znam jel tesko ili ne,ali ti si mi fin i smiren,kao da si upravo primio gang bang pol tuceta kurceva u guzu...red wolf wrote:Popio si koje pivo više...Znam, teško je kad nisi okusio i primio čvrstu kur**nu u guzu...Razumijem na neki način tvoju frustraciju...pismejker wrote:hahahahahahaha...Ezeku,jel se uspjeras natjerati zeni u krevet?
Guest- Guest
Ona ne provocira...Mora se dogoditi ono što će se dogoditi prije uspostave novog svjetskog poretka...pismejker wrote:dobro finalno ...EZEKU....kako to da Ukrajina provocira na rat i zeli da zarati sa Rusijom koja ukrajinu punom silinom unisti za 27 minuta...?..malo preteska slozenica za tebe,ali nade ima..
red wolf-
2016-02-10
catabbath wrote:Ono kad je čovik napušen svaka tema mu bude "hihihihihihihi"
ja pokusavam shvatiti menthalni sklop zene koja je Ezeku rekla sudbonosno DA...jebate,koja s uto pranja mozga sirotoj zeni..
Guest- Guest
Ne...To ti tako...pismejker wrote:i to ti sve tako.,..??tim redom???...red wolf wrote:Naravno da se hladi, kad ti ti dildo radi u guzi...Nakon toga slijedi uživanje u pivu...pismejker wrote:mehh..na zalost jos se hladi...Ne znam jel tesko ili ne,ali ti si mi fin i smiren,kao da si upravo primio gang bang pol tuceta kurceva u guzu...red wolf wrote:Popio si koje pivo više...Znam, teško je kad nisi okusio i primio čvrstu kur**nu u guzu...Razumijem na neki način tvoju frustraciju...pismejker wrote:hahahahahahaha...Ezeku,jel se uspjeras natjerati zeni u krevet?
red wolf-
2016-02-10
Provocira...prvo brodovi,potom maršalov lov,potom priprema sve ratne tehnike i usmjeravanje prema sJEVERU,dakle direktno Rusiji...red wolf wrote:Ona ne provocira...Mora se dogoditi ono što će se dogoditi prije uspostave novog svjetskog poretka...pismejker wrote:dobro finalno ...EZEKU....kako to da Ukrajina provocira na rat i zeli da zarati sa Rusijom koja ukrajinu punom silinom unisti za 27 minuta...?..malo preteska slozenica za tebe,ali nade ima..
Guest- Guest
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:763372-Sirijci-oborili-izraelski-avion
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne provocira...Ne razumijete stvarnost u kojoj živite...pismejker wrote:Provocira...prvo brodovi,potom maršalov lov,potom priprema sve ratne tehnike i usmjeravanje prema sJEVERU,dakle direktno Rusiji...red wolf wrote:Ona ne provocira...Mora se dogoditi ono što će se dogoditi prije uspostave novog svjetskog poretka...pismejker wrote:dobro finalno ...EZEKU....kako to da Ukrajina provocira na rat i zeli da zarati sa Rusijom koja ukrajinu punom silinom unisti za 27 minuta...?..malo preteska slozenica za tebe,ali nade ima..
red wolf-
2016-02-10
E sad će im biti veselo...RayMabus wrote:http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:763372-Sirijci-oborili-izraelski-avion
red wolf-
2016-02-10
stvarnost jest da kad cackas mecku u picku,znas sto poslije slijedi..A Rusija je velika mecka i veoma jaka...red wolf wrote:Ne provocira...Ne razumijete stvarnost u kojoj živite...pismejker wrote:Provocira...prvo brodovi,potom maršalov lov,potom priprema sve ratne tehnike i usmjeravanje prema sJEVERU,dakle direktno Rusiji...red wolf wrote:Ona ne provocira...Mora se dogoditi ono što će se dogoditi prije uspostave novog svjetskog poretka...pismejker wrote:dobro finalno ...EZEKU....kako to da Ukrajina provocira na rat i zeli da zarati sa Rusijom koja ukrajinu punom silinom unisti za 27 minuta...?..malo preteska slozenica za tebe,ali nade ima..
Guest- Guest
Ne...To je što vidi tvoje ljudsko...Nabijaj dildo u šupak, jer za drugo nisi spreman...pismejker wrote:stvarnost jest da kad cackas mecku u picku,znas sto poslije slijedi..A Rusija je velika mecka i veoma jaka...red wolf wrote:Ne provocira...Ne razumijete stvarnost u kojoj živite...pismejker wrote:Provocira...prvo brodovi,potom maršalov lov,potom priprema sve ratne tehnike i usmjeravanje prema sJEVERU,dakle direktno Rusiji...red wolf wrote:Ona ne provocira...Mora se dogoditi ono što će se dogoditi prije uspostave novog svjetskog poretka...pismejker wrote:dobro finalno ...EZEKU....kako to da Ukrajina provocira na rat i zeli da zarati sa Rusijom koja ukrajinu punom silinom unisti za 27 minuta...?..malo preteska slozenica za tebe,ali nade ima..
red wolf-
2016-02-10
hahahahahaha,opet ti o dildu..mori zelja,jel??svak se cese gdje ga najvise svrbi...red wolf wrote:Ne...To je što vidi tvoje ljudsko...Nabijaj dildo u šupak, jer za drugo nisi spreman...pismejker wrote:stvarnost jest da kad cackas mecku u picku,znas sto poslije slijedi..A Rusija je velika mecka i veoma jaka...red wolf wrote:Ne provocira...Ne razumijete stvarnost u kojoj živite...pismejker wrote:Provocira...prvo brodovi,potom maršalov lov,potom priprema sve ratne tehnike i usmjeravanje prema sJEVERU,dakle direktno Rusiji...red wolf wrote:
Ona ne provocira...Mora se dogoditi ono što će se dogoditi prije uspostave novog svjetskog poretka...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin spreman pokrenuti zračne napade u Siriji
» Slavonski grad ima najzagađeniji zrak u Europi, hoće li netko konačno nešto poduzeti?
» PEGIDA: Putin, posljednji Nijemac u Europi
» Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
» Putin već odlučio ozbiljno vojno zaprijetiti Europi
» Slavonski grad ima najzagađeniji zrak u Europi, hoće li netko konačno nešto poduzeti?
» PEGIDA: Putin, posljednji Nijemac u Europi
» Hoće li se Ergodan osvetiti EU zbog kraha pregovora i poslati tisuće migranata prema Europi?
» Putin već odlučio ozbiljno vojno zaprijetiti Europi
Page 2 of 3