Ukrajinski predsjednik zove NATO u pomoć: "Putin želi cijelu moju zemlju"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ukrajinski predsjednik zove NATO u pomoć: "Putin želi cijelu moju zemlju"
Leviathan2 wrote:a balticke drzavice, pa ljepo im je sojgu rekao, u slucaju bilo kakve provokacije mi ne mozemo garantirati opstanak vasih drzava
:D haha
ajmo kurtone i vježbaj punjenje vodeza invaziju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ovo sa brodovima da se desilo kod kalinjingrada e onda bi se moglo govoriti da ce doci do ozbiljnog sukobaLeviathan2 wrote:a balticke drzavice, pa ljepo im je sojgu rekao, u slucaju bilo kakve provokacije mi ne mozemo garantirati opstanak vasih drzava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma kakvih vojnih incidenata,vuksadinare wrote:evo citao sam maloprije..da je u zadnjih pet godina bilo dvostruko vise ozbiljnijih vojnih incidenata kod baltickih drzava i u tom dijelu nego između rusije i ukrajine...sto dovoljno govoriLeviathan2 wrote:ma porosenko pokusava nesto al nema talenta, rusi ga abnormalno ismijavajuvuksadinare wrote:ovo rusko ukrajinsko prepucavanje mi vise slici na nase i slovensko....ili ono u bosni..a na kraju tresla se brda rodio se mis...
a njega najvise boli jer mu je putko zatvorio tvornice cokolade i uopce rusko trziste za njegove firme
ruski avion preletio a da nije ni primjetio i to,
da je ispaljen i jedan metak bilo bi drz nedaj
a sama suhoputna vojska se drzi dalje od granice
bilo je i je...najcesce tih krsenja zracnog prostora...Leviathan2 wrote:ma kakvih vojnih incidenata,vuksadinare wrote:evo citao sam maloprije..da je u zadnjih pet godina bilo dvostruko vise ozbiljnijih vojnih incidenata kod baltickih drzava i u tom dijelu nego između rusije i ukrajine...sto dovoljno govoriLeviathan2 wrote:ma porosenko pokusava nesto al nema talenta, rusi ga abnormalno ismijavajuvuksadinare wrote:ovo rusko ukrajinsko prepucavanje mi vise slici na nase i slovensko....ili ono u bosni..a na kraju tresla se brda rodio se mis...
a njega najvise boli jer mu je putko zatvorio tvornice cokolade i uopce rusko trziste za njegove firme
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma ovi gore u baltickim drzavicama laju na rusiju samo radi toga da se odrze na vlasti isto kao i porosenkoal inace ih to i kosta,vuksadinare wrote:ovo sa brodovima da se desilo kod kalinjingrada e onda bi se moglo govoriti da ce doci do ozbiljnog sukobaLeviathan2 wrote:a balticke drzavice, pa ljepo im je sojgu rekao, u slucaju bilo kakve provokacije mi ne mozemo garantirati opstanak vasih drzava
recimo rusija ih je iskopcala s elektromreze i sad imaju struju iz europe koja je jebeno skuplja,
rusi napravili luku za pretovar gore ko sank petersburga i sad im luke zjape skoro prazne,
kinezi su htjelu uzet te luke al rusi odrezali pruge, imaju jeben kolaps ekonomije
europa polako ukida pomoc za razvoj ekonomije i imaju problem koji ima i hrvatska, sve sto vrijedi i oce radit pobjeze u njemacku svedsku finsku
Izbaci Amerikance i EUSSR i vidjet ćeš da tu nekakve krize gotovo pa i nema. Sve će se svesti na neplaćanje plina, nekakve lobističke i proruske političke igrače, ruski narod i Ukrajince koji pričaju samo ruski jezik a gaje isto tako simpatije prema Rusiji.vuksadinare wrote:dobro malo pretjerujes...nedavno sam slusao jednog covjeka koji je dosta godina zivio u ukrajini i rusiji...i koji dosta dobro poznaje prilike tamo za razliku do nas ovdje..covjek je jednostavno istinu rekao..danasnji odnosi rusije i ukrajine se svode da naprave umjetnu krizu ovisno i trenutnoj potrebi politickih elita ili u ukrajini ili u rusiji i to najvise pred neke izbore bilo kod ukra bilo kod ruja...ovaj put to treba porosenku jer su izbori blizu...pa malo vatrice uvijek dobro dođe za neke izborne bodove
Cijela priča je kulminirala jer Janukovič nakon javnog mnijenja(koje je bilo nešto manje od 50% za EUSSR) odbio ići u pregovore i ostati na sredini između Rusije i EUSSR-a. O NATO-u ne treba trošiti ni riječi, na tome je tek sve pošlo po zlu i dogodilo se što se dogodilo kroz 6-7 mjeseci.
A u principu sve Ukrajincima i Rusima ide u zajednički prilog, za razliku od Srba i nas koji smo 2 svijeta različita bili više od 800-900 godina.
No na ovome nitko ne vrti priču o "zajedništvu", "toleranciji", "različitosti", globalizmu... Tu upravo Zapad pokazuje kakav je monstrum kad usred Europe okrene istu etničku(slavensku), jezičnu(slavenski), kulturološku i vjersku(pravoslavlje) skupinu jednu kontra druge za interese onih što nas upravo sad siluju u Saboru dok ovdje tipkamo.
To tu par forumaša što ga primaju u dupe i nasilno žele sve natjerati na to da im djecu trpaju ti mogu ljepše objasniti s obzirom da su oni "u 21. stoljeću, 2018. godini i sl."
Last edited by Fénix on 29/11/2018, 12:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma zracni incidenti su cisto zajebavanje sa svake strane, naime, nece niko ici rusit avion jel je uletio par kmvuksadinare wrote:bilo je i je...najcesce tih krsenja zracnog prostora...Leviathan2 wrote:ma kakvih vojnih incidenata,vuksadinare wrote:evo citao sam maloprije..da je u zadnjih pet godina bilo dvostruko vise ozbiljnijih vojnih incidenata kod baltickih drzava i u tom dijelu nego između rusije i ukrajine...sto dovoljno govoriLeviathan2 wrote:ma porosenko pokusava nesto al nema talenta, rusi ga abnormalno ismijavajuvuksadinare wrote:ovo rusko ukrajinsko prepucavanje mi vise slici na nase i slovensko....ili ono u bosni..a na kraju tresla se brda rodio se mis...
Leviathan2 wrote:ma ovi gore u baltickim drzavicama laju na rusiju samo radi toga da se odrze na vlasti isto kao i porosenkoal inace ih to i kosta,vuksadinare wrote:ovo sa brodovima da se desilo kod kalinjingrada e onda bi se moglo govoriti da ce doci do ozbiljnog sukobaLeviathan2 wrote:a balticke drzavice, pa ljepo im je sojgu rekao, u slucaju bilo kakve provokacije mi ne mozemo garantirati opstanak vasih drzava
recimo rusija ih je iskopcala s elektromreze i sad imaju struju iz europe koja je jebeno skuplja,
rusi napravili luku za pretovar gore ko sank petersburga i sad im luke zjape skoro prazne,
kinezi su htjelu uzet te luke al rusi odrezali pruge, imaju jeben kolaps ekonomije
europa polako ukida pomoc za razvoj ekonomije i imaju problem koji ima i hrvatska, sve sto vrijedi i oce radit pobjeze u njemacku svedsku finsku
Smradovi ruski! Umjesto da pomognu mladim demokratskim državama i podrže njihovu legitimnu želju za nezavisnošću, oni ih blokiraju i grade svoje, ruske luke i tvornice. A njihove, šta, nek propadnu?
crvenkasti-
2014-04-17
Ukrajina nije u NATO pa prema tome nema se pravo na nas pozivati
Uprevodu Odjebi
Uprevodu Odjebi
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Ukrajina nije u NATO pa prema tome nema se pravo na nas pozivati
Uprevodu Odjebi
Pa nije ni Kosovo bilo, pa je moglo.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja neidem u taj rat
Krim je dio Rusije
Krim je dio Rusije
2014-04-11
Idem na Baltik , te države su u NATO
Takne li ih upadam u Kaljiningrad
Takne li ih upadam u Kaljiningrad
2014-04-11
Tu kužnu krpu zemlje,ne znam tko bi pozelio..
Ima serijal filmova koji su temeljeni na dogadjajima u Ukrajini tijekom dobivanja neovisnosti,..
Hostel 1,2 i 3..pa eto,malo pogledajte kako je to kod njia..
Ima serijal filmova koji su temeljeni na dogadjajima u Ukrajini tijekom dobivanja neovisnosti,..
Hostel 1,2 i 3..pa eto,malo pogledajte kako je to kod njia..
Guest- Guest
Fénix wrote:Porošenko je neviđeni komad budaletine, a po debi i ovima što vole da im trpaju u dupe - 2018. je godina.
Samo su trebali u proljeće 2014. poslušati europske zemlje i čekati 9-10. mjesec i izvanredne izbore, ali ne... Oni dovukli zločince iz Amerike, McCaina i co. pa su počeli puč izvoditi, ukidati ruski jezik i obračunavati se se sa svima koji im stanu na žulj. Sad imaju ovo.
Pa treba sad izgubiti izbore, ima oko 6-8% potpore... Čista katastrofa i korupcija.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Koji histerični odron, samo mu šlafrok fali :D
Čika Putko, ne zalijeći se ali čim stane arlaukati...opali mu opet jednu :)
Lik 5 godina histerizira po zapadu, dok istovremeno doma izvlači milijarde...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ukrajina nije u NATO i on uopće nema pravo pozivati članice NATO da ga vojno brane ilili umjesto njega rade posao
Neću uopće o tome pričat, .nema smisla
Neću uopće o tome pričat, .nema smisla
2014-04-11
Dobio odjeb
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:763174-RATNO-STANjE-U-UKRAJINI---Rusija-razmestila-raketni-sistem-S-400-na-Krimu-NATO-odbio-Porosenka
Pa nisi član NATO , uopće se nemaš pravo na tu vojnu organizaciju pozivat
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:763174-RATNO-STANjE-U-UKRAJINI---Rusija-razmestila-raketni-sistem-S-400-na-Krimu-NATO-odbio-Porosenka
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobio odjeb
jeprvo ih nahuška i uvali u građanski rat a sad tko vas hebe
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije Nato nego Amerika i Britanija
Nato je i Francuska koja nije mogla prodat nosaće helikoptera Rusiji radi rata
Nek zove Amerikance ,neka ga oni spašavaju
Nato je i Francuska koja nije mogla prodat nosaće helikoptera Rusiji radi rata
Nek zove Amerikance ,neka ga oni spašavaju
2014-04-11
Šta se mene osobno tiče on od Hrvatske može dobit jedino vojnu pomoć
Evo ti pa pecaj, jebi mater
Evo ti pa pecaj, jebi mater
2014-04-11
ma popušenko diže malo dramu pred izbore ...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Neptun zove Zemlju
» Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Avganistan zove Rusiju u pomoć
» Zelenski zove legiju stranaca u pomoć
» Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Avganistan zove Rusiju u pomoć
» Zelenski zove legiju stranaca u pomoć
Page 2 of 3