Uvažen priziv savjesti ljekarnici koja je odbila prodati kontracepcijske pilule...
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Uvažen priziv savjesti ljekarnici koja je odbila prodati kontracepcijske pilule...
Speare Shaker wrote:kaya wrote:Najbolje promijeniti posao . Moze kuhati u samostanu recimo .cassanowa wrote:Savjest je zajebana stvar. Kad te ona prizove najbolje ju je poslušati... Razumijem ljekarnicu. Najvjerojatnije bih i ja napravio isto da mi se to desi.
Može, ali na tržištu nedostaje magistara farmacije pa je takav ishod ekstremno malo vjerojatan.
I da, savjest je stvarno zajebana stvar. To se vidi i po upisima nekih na temi koji bi ju, da parafraziram Blondie iz pjesme Fan Mail, prodali za komad kolača, ali ne zato jer nisu jeli danima.
Guest- Guest
Re: Uvažen priziv savjesti ljekarnici koja je odbila prodati kontracepcijske pilule...
veber wrote:
a magistra ljekarstva nije stupanj akdemskog zvanja jednak magisteriju nakon faksa, tako da taj naziv treba ukinut.
Čari Bolonje. Inače po toj logici najbolje ukinuti studij farmacije i posao u ljekarnama prepusiti SSS trgovcima.
Guest- Guest
otprilike da. jednom sam za jedan lijek pitao u ljekarni pa su me blijedo gledale, ja sam znao o lijeku jer mi je veterinar rekao da ni pod razno to ne dam djetetu. kasnije sam se raspitao, živi otrov koji uništava jetru. propisala ga dermatologinja. nitko nije savršen.Speare Shaker wrote:veber wrote:
a magistra ljekarstva nije stupanj akdemskog zvanja jednak magisteriju nakon faksa, tako da taj naziv treba ukinut.
Čari Bolonje. Inače po toj logici najbolje ukinuti studij farmacije i posao u ljekarnama prepusiti SSS trgovcima.
2014-12-30
drzim se starih narodnih
zdrav sam bio dok me nije pregledao doktor
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Speare Shaker wrote:veber wrote:
Mislim da se kod njih titula VSS-a tako zvala i prije uvođenja Bolonje. Znam ih par koje su završile po starom sistemu, uglavnom nebitno...obožavam inače banaliziranje i vrijeđanje nečije kompleksne struke jer se netko ne slaže sa svjetonazorom i stajalištem nekog pojedinca iz iste...pa tako bi lijekove po nekima mogla izdavati i teta iz Tiska, a pripremu istih, a koji ne dolaze u tvorničkim pakiranjima bi valjda mogla raditi i Štefica iz kuhinje... isto je to... doduše nije da onaj pokvarenjak Todorić nije pokušao i tu nešto petljati, ali srećom pa postoje i neka regulatorna tijela...Još nešto, to je toliko suficitarna struka da svako malo cmizdre po medijima kako ima nedovoljno kadra. Zašto, ako je to pičkin dim upisati i završiti...
darth_vader-
2014-04-17
I tu ima puno istine.debotoijusto wrote:drzim se starih narodnih
A zašto bi bila disrimirana, pa da ne može raditi posao koji voli i za koji se školovala, samo zato što ima savjest?kaya wrote:Najbolje promijeniti posao . Moze kuhati u samostanu recimo .cassanowa wrote:Savjest je zajebana stvar. Kad te ona prizove najbolje ju je poslušati... Razumijem ljekarnicu. Najvjerojatnije bih i ja napravio isto da mi se to desi.
Guest- Guest
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Eric Clapton tužio ženu koja je pokušala prodati njegov CD na eBayu
» Tko neće imati pravo na priziv savjesti na rad nedjeljom?
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
» Rugala se sova sjenici:SDP-ovci se rugaju Tepesu a Maras je imao 'priziv savjesti' u rarnim godinama
» Amerika odbila prodati F-16 Turskoj dok ne pusti Švedsku i Finsku u NATO
» Tko neće imati pravo na priziv savjesti na rad nedjeljom?
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
» Rugala se sova sjenici:SDP-ovci se rugaju Tepesu a Maras je imao 'priziv savjesti' u rarnim godinama
» Amerika odbila prodati F-16 Turskoj dok ne pusti Švedsku i Finsku u NATO
Page 10 of 10