Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
sad lijepo tri puta poljubiti suce:
- u lijevi guz
- u desni guz
- u sredinu između guzova
i zapaliti svijeću za poklonjeni bod.
- u lijevi guz
- u desni guz
- u sredinu između guzova
i zapaliti svijeću za poklonjeni bod.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Molim navijače minornih, lopovskih klubova da napuste stranicu o najvećem hrvatskom klubu - Hajduku...
Nebitni ste, napustite prostoriju...
<3
Nebitni ste, napustite prostoriju...
<3
Guest- Guest
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ovo je posao za ozbiljnije organe. Zovi Gestapo i operwaskripar wrote:Zovi policiju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PUSI KURACfridrih_niche wrote:Velikan!PABLO ESCOBAR wrote:Toga matosica je moj dida kova u zvizde.
<3
2015-09-13
Kako bi te dida sad napleska, to je čudo!PABLO ESCOBAR wrote:PUSI KURACfridrih_niche wrote:Velikan!PABLO ESCOBAR wrote:Toga matosica je moj dida kova u zvizde.
<3
;)
Guest- Guest
1. Slab odaziv je u prvom redu jer su mnogi ljudi lijeni. Lijeni su registrirati se, lijeni su proučiti kandidate, lijeni su za išta, jedino nisu za pametovanje i pisanje po forumima kako ništa ne valja i kako svi tribaju ići ća jer ništa ne znaju. Odaziv, nažalost, nikad neće ni biti veliki i to je jednostavno tako.Roland Deschain wrote:
Čisto ću napisat mišljenje o tim izborima, pričao sam s nekim starim torcidašima, imam hajdukovaca i u obitelji. Zašto je tako mali opet odaziv na izbore. Prvo, izbor kandidata, dao sam si truda pa sam i sam pročitao prijave i životopise. Brate mili, više od pola njih da pošalju takvu prijavu za posao u bilo koju ozbiljniju tvrtku u startu bi završili u košu za smeće. Većina njih po pismima motivacije i intervjuima ničim ne daju nadu da će biti bolji od prethodnika. Drugo, prije godinu dana sam upoznao Marasovića i čovjek je doslovno rekao da je znao u što ulazi nikad se nebi prijavio. Zato i nema kvalitetnih kandidata. Zadnje, svatko ko je i malo educiran zna što je uloga nadzornog odbora u dioničkom društvu. I zato je slab odaziv. Navijačima nije rezultat samo trend i znaju da biranjem NO stvari neće krenut na bolje. NO može u budućnosti spriječiti loše poteze uprave, ali sami po sebi neće donijeti napredak u igri i rezultatu. Zato i kažem da imate samo privid demokracije jer tim izborima nemate utjecaj na ono što je primarno kod NK a to je rezultat, a to je razlog slabog odaziva Kad se utječe na npr smjenjivanje predsjednika ili trenera samo se potiču glasine da ulica vodi klub ko što se događalo ove godine.
2.Slažem se da ima, tj. bilo je totalno neozbiljnih kandidata, ali ima i dobrih, bar prema načinu razmišljanja koje prezentiraju.
3. Marasović? Baš lijepo da tako priča, zato i je Hajduk danas tu gdje je zbog toga što on ima takvo razmišljanje. Za razliku od onog prvog NO-a odkad članovi biraju, ovaj NO je čisti promašaj. Najvažnija i najbitnija zadaća jednog NO-a u jednom nogometnom klubu kao što je Hajduk je taj da odrede (svi zajedno) jedan cilj, da imaju jednu strategiju i da onda SVI stoje iza nje. Brbić je izabran kao stari/novi predsjednik, dobio je povjerenje NO-a i onda mu je trebalo dati podršku i stajati iza njega, a ne par mjeseci raditi isključivo na tome da ga smijeniš bez ikakvog razloga s šupljom pričom o nekakvom iskoraku. E tu je greška Marasovića i ekipe oko njega, a ne u tome da on bidan nije znao u što ulazi. Nikad neću zaboraviti riječi gospođe Branke Ramljak nakon odluke da se ne odigra ona utakmica u Zagrebu, kad je na pitanje novinara jesu li jednoglasno donijeli odluku odgovorila:"Odluka nije bila jednoglasna. Mi u ovom NO ne donosimo jednoglasno odluke, svatko glasa kako smatra najbolje. No kad donesemo neku odluku većinom glasova, onda iza nje stojimo SVI". E ove riječi bi Marasović (i njegov frend Šalinović) trebali dati nekome da ih ugravira na neku ploču i zalipi negdi u sobi da svako jutro kad se probudi pročita.
3. Biranjem NO stvari neće krenuti na bolje? Pa NO je najodgovorniji u cijelom klubu. Bira i razrješuju najbitniju osobu u klubu, predsjednika Uprave koji kasnije bira sve ostale ljude u klubu. S dobrim i jedinstvenim NO-om klub u cijelini (pa onda i momčad i rezultati) će krenuti na bolje. Hoće li to biti ovaj novi što dolazi, ja se nadam, no nikad ne znaš. Moje mišljenje je da teško mogu biti lošiji od ovog NO-a na odlasku koji je s svojim odlukama glavni krivac za sadašnju situaciju Hajduka. A to čak nije ni pozicija na ljestvici i rezultati prve momčadi, nego totalna izgubljenost bez vizije, strategije.
Guest- Guest
zanimljivo je što niti jedan promotor našeg hajduka i njegove demokracije zamaskirane u parolu jedan član-jedan glas ne želi objasniti kako je to moguće da 4997 članova ima 8666 glasova?
ovdje nije riječ o skupštini dioničara pa da broj dionica određuje koliko nečiji glas vrijedi.
očigledno je u pitanju manipulacija.
ako je jedan član-jedan glas onda ne može biti da 4997 članova ima 8666 glasova.
dobro, može biti ako se uzima da 1 član ima u prosjeku 70 kilograma, onda rilov i kompanija iz našeg hajduka može imati više i od 2 glasa kao u slučaju kad rilov stane na vagu.
koja je to muljaža nemreš belivit.
ovdje nije riječ o skupštini dioničara pa da broj dionica određuje koliko nečiji glas vrijedi.
očigledno je u pitanju manipulacija.
ako je jedan član-jedan glas onda ne može biti da 4997 članova ima 8666 glasova.
dobro, može biti ako se uzima da 1 član ima u prosjeku 70 kilograma, onda rilov i kompanija iz našeg hajduka može imati više i od 2 glasa kao u slučaju kad rilov stane na vagu.
koja je to muljaža nemreš belivit.
sitting_bull-
2015-09-28
Koliko je clanova glasovalo od 40000?...niti 5000...a amper laprda o 'linosti'...na kojim taj drogama majko mila..hrpa clanova su djeca,zene,babe kad jje ozac,brat upisivao da sa upise..inace da bije te djece,zena...brat bratu ne bi bilo vise od 10000 clanova
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
e moj vulicu..u hajduku prevladava nerad...dobro jutro...oli ce oni zivjet sa klubom 24 sata...pa ko je lud noc neprospavat....lako je na ricima hvalit se poginucu hajduce za te...a kad dođe vrime za poginut..'aj bok imam prisnija posla'
2015-09-08
Mali cmarhajdukskripar wrote:
Zapalite po jednu
2015-09-13
Ne znate koji je privilegij navijat za Hajduka...
U biti, meni ja vas ža...
Al, ko vas jebe...
Hajduk u <3
Al, ko vas jebe...
Hajduk u <3
Guest- Guest
Nakon te jeftine kave i još jeftinije cigarete, nemaskripar wrote:
Zapalite po jednu
druge nego pravac na:
Guest- Guest
Koliko si glup to je nevjerovatno bas si glup ko kurac.isključivi krivac wrote:Nakon te jeftine kave i još jeftinije cigarete, nemaskripar wrote:
Zapalite po jednu
druge nego pravac na:
Taj isti Juventus vrsi dosad u povijesti nogometa nevidjenu hegemoniju u jednoj ligi a tvoj usrani nas jajduk kad dobije nekoga jednom u 6 miseci odmah krene slaviti poput srba o nekakvim pobjedama.
2015-09-13
Da bas privilegij gledati klub koji je u hrvatskom narodu najslavniji kako cami u zoni ispadanja.fridrih_niche wrote:Ne znate koji je privilegij navijat za Hajduka...
Al, ko vas jebe...
Hajduk u <3
Mene bi sramota bila.
U biti ja cu uzivati u europskom proljecu
Niche baka i amper u vjecnom idealu a rezultat je bitan samo laicima.
Boze koji nokaut
2015-09-13
bojim se da danas i en bas..to kao da se vojnik hvali vosjkom koja je razbijena i pred kapitulacijomfridrih_niche wrote:Ne znate koji je privilegij navijat za Hajduka...
Al, ko vas jebe...
Hajduk u <3
2015-09-08
...pa jucer je vulic dobro rekao...da u klubu vlada nerad..mada mu ne ide na cast ako nije znao(mada sumnjam) da je dosao u sredinu gdje rezultat nije vazan vec pituranje stopala od rive do matejuske tj konobePABLO ESCOBAR wrote:Da bas privilegij gledati klub koji je u hrvatskom narodu najslavniji kako cami u zoni ispadanja.fridrih_niche wrote:Ne znate koji je privilegij navijat za Hajduka...
Al, ko vas jebe...
Hajduk u <3
Mene bi sramota bila.
U biti ja cu uzivati u europskom proljecu
Niche baka i amper u vjecnom idealu a rezultat je bitan samo laicima.
Boze koji nokaut
2015-09-08
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50