Trump poludio na General motors
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trump poludio na General motors
To samo ima zajednicki naziv i ponesh vanjski izgled sa serijskim vozilima..nemosh to usporedjivati...cak nije niti standardni Fordov motor,nego Cosworthov..catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:jebiga nezna tko igdje hvali Ford Auta usporedbi sa Njemačkim, Francuskim, Japanskim ili Korejskim.. jednostavno su druga liga, u razini talijanskih i španjolskih
Jedna iznimka, Ford Focus RS, najbolji hot hatch prema nekima.
Guest- Guest
Eroo wrote:epikur37 wrote:Cijeli svijet će staviti pod sankcije....!
Moramo ga slušati :D
Sve ispod mi izgledaju kao gospodarski patuljci. Kina, ajd nekako...
i opet Ameri ziva tuga...nish nemaju sto bih pozelio kupiti od njia..
Guest- Guest
Levis.pismejker wrote:Eroo wrote:epikur37 wrote:Cijeli svijet će staviti pod sankcije....!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Levis.pismejker wrote:Eroo wrote:epikur37 wrote:Cijeli svijet će staviti pod sankcije....!
nope...iz toga sam davno iskocio...to je za mladjahne..sad samo pamucne trenirke i hlace klasik, kažujal..
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:jebiga nezna tko igdje hvali Ford Auta usporedbi sa Njemačkim, Francuskim, Japanskim ili Korejskim.. jednostavno su druga liga, u razini talijanskih i španjolskih
žena ima forda, bolji je od moje japanke, vrlo neproblematičan i pouzdan auto
a to nije japanac iz turske ni ford iz španjolske nego ford iz njemačke i japanka iz japana
e o0nda si izvukao macka iz dzaka..moj Japanez radi ko svicarska vura...marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:jebiga nezna tko igdje hvali Ford Auta usporedbi sa Njemačkim, Francuskim, Japanskim ili Korejskim.. jednostavno su druga liga, u razini talijanskih i španjolskih
a to nije japanac iz turske ni ford iz španjolske nego ford iz njemačke i japanka iz japana
Guest- Guest
Misliš Ford iz Rumunije?marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:jebiga nezna tko igdje hvali Ford Auta usporedbi sa Njemačkim, Francuskim, Japanskim ili Korejskim.. jednostavno su druga liga, u razini talijanskih i španjolskih
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mozda Madjarske..ima pogona i u Turskoj..dzango wrote:Misliš Ford iz Rumunije?marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:jebiga nezna tko igdje hvali Ford Auta usporedbi sa Njemačkim, Francuskim, Japanskim ili Korejskim.. jednostavno su druga liga, u razini talijanskih i španjolskih
Guest- Guest
Mali razgovor prije uvođenja carina na automobile
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/celnici-njemackih-automobilskih-divova-pozvani-u-bijelu-kucu
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/celnici-njemackih-automobilskih-divova-pozvani-u-bijelu-kucu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
smijurija u biti..Trump htjeli ne htjeli proizvodjaci moraju u Ameriku..dobra strategija..otvaranje radnih mjesta,poticaj u srodnim i vezanim djelatnostima,opceniti veliki industrijski rast..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''QAnon je poludio do kraja, tvrdi da je Trump uhitio papu i proglasio ratno stanje''
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» Tesla Motors pušta u pogon Gigafactory
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» Tesla Motors pušta u pogon Gigafactory
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
Page 2 of 2