KOLIKI JE TKO BIO ANTIFAŠIST: Sorin babo i amidža u Crnoj Legiji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: KOLIKI JE TKO BIO ANTIFAŠIST: Sorin babo i amidža u Crnoj Legiji
Nema toga u politici jarane. To su tlapnje i iluzije za budale.vuksadinare wrote:ima jedan grafit..ako si govno onda budi govno do krajaRingo10 wrote:E jebi ga, sve je to nesto pederski a mi kao posteni ... i uvijek popusimo kitomira.vuksadinare wrote:gle..to je za mene pederski..vec sam napomenuo da ej sad kojim slucajem bj-a u srbiji muslimani bi rekli da su oni svi bili rezervisti jna,da ih ej bilo 70% u vojsci srpske...a da su armiju bh-a zapravo sacinjavali hrvati i naveli primjere kljujica,stjepana sibera i komsica...Ringo10 wrote:Pametno!vuksadinare wrote:uostalom neizravno ej priznao da su muslimani bili suncokreti i njihov akademik muhamed filipovic u ejndoj knjizi..sa recenicom 'mi mislimani smo se morali prilagođavat da bi opstali pa tako da je krajem drugog svjetskog rata dogovorom određeni dio muslimana se prebacio u partizanske redove a dio muslimana je bio zaduzen da unistava ustaske arhive sa popisima muslimana u ustaskim redovima'...dakle jednostavno receno..'mi preoblacimodresove tako da cemo hrvate uvalit u govna da su jedino oni bili ustase'
Svakako mnogo pametnije nego ustrajati do propasti i ostati uz Hitlera i kad je Hitler vec bio mrtav.
I onda 75 godina slinaviti i kukati i optuzivati nekakve Engleze umjesto osuditi samoga sebe i svoj imbecilizam.
Bas je Engleze bolio kitomir za gomilom ustasa.
Politika je pragmatizam. A Hrvati su dokazani politicki imbecili.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa politicki imbecili jesu ali su posteniji nego ovi drugi...a kad takvima kazes da su govno onda gle cuda uvrijede se..josi bezobrtazni..odmah na kamaru sa takvimaRingo10 wrote:Nema toga u politici jarane. To su tlapnje i iluzije za budale.vuksadinare wrote:ima jedan grafit..ako si govno onda budi govno do krajaRingo10 wrote:E jebi ga, sve je to nesto pederski a mi kao posteni ... i uvijek popusimo kitomira.vuksadinare wrote:gle..to je za mene pederski..vec sam napomenuo da ej sad kojim slucajem bj-a u srbiji muslimani bi rekli da su oni svi bili rezervisti jna,da ih ej bilo 70% u vojsci srpske...a da su armiju bh-a zapravo sacinjavali hrvati i naveli primjere kljujica,stjepana sibera i komsica...Ringo10 wrote:
Pametno!
Svakako mnogo pametnije nego ustrajati do propasti i ostati uz Hitlera i kad je Hitler vec bio mrtav.
I onda 75 godina slinaviti i kukati i optuzivati nekakve Engleze umjesto osuditi samoga sebe i svoj imbecilizam.
Bas je Engleze bolio kitomir za gomilom ustasa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam. Kategorija GOVANA u politici je smijesna stvar.vuksadinare wrote:pa politicki imbecili jesu ali su posteniji nego ovi drugi...a kad takvima kazes da su govno onda gle cuda uvrijede se..josi bezobrtazni..odmah na kamaru sa takvimaRingo10 wrote:Nema toga u politici jarane. To su tlapnje i iluzije za budale.vuksadinare wrote:ima jedan grafit..ako si govno onda budi govno do krajaRingo10 wrote:E jebi ga, sve je to nesto pederski a mi kao posteni ... i uvijek popusimo kitomira.vuksadinare wrote:
gle..to je za mene pederski..vec sam napomenuo da ej sad kojim slucajem bj-a u srbiji muslimani bi rekli da su oni svi bili rezervisti jna,da ih ej bilo 70% u vojsci srpske...a da su armiju bh-a zapravo sacinjavali hrvati i naveli primjere kljujica,stjepana sibera i komsica...
Ja samo znam da ga Hrvati puse. I pusit ce uvijek.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nu ga sad, dakle ti si beskompromisan kada je koljač tito u pitanju ali si za debeli oportunizam kada su drugi u pitanju.Ringo10 wrote:Ne znam. Kategorija GOVANA u politici je smijesna stvar.vuksadinare wrote:pa politicki imbecili jesu ali su posteniji nego ovi drugi...a kad takvima kazes da su govno onda gle cuda uvrijede se..josi bezobrtazni..odmah na kamaru sa takvimaRingo10 wrote:Nema toga u politici jarane. To su tlapnje i iluzije za budale.vuksadinare wrote:ima jedan grafit..ako si govno onda budi govno do krajaRingo10 wrote:
E jebi ga, sve je to nesto pederski a mi kao posteni ... i uvijek popusimo kitomira.
Ja samo znam da ga Hrvati puse. I pusit ce uvijek.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» KOLIKI JE TKO BIO ANTIFAŠIST: Srba najviše u partizanima, potom Hrvata. Bošnjaka i Makedonaca svega 2.5%
» Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
» Rafali u Sremskoj Kamenici ; ubijen Dragan Amidžić Amidža
» U mom selu tukli su me svi, moj pijani babo al najviše ti
» babo serdogan stiže
» Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
» Rafali u Sremskoj Kamenici ; ubijen Dragan Amidžić Amidža
» U mom selu tukli su me svi, moj pijani babo al najviše ti
» babo serdogan stiže
Page 2 of 2