zbogom slobodi govora? hoće li nas i ovaj put ušutkati kao 72.
Page 1 of 1
zbogom slobodi govora? hoće li nas i ovaj put ušutkati kao 72.
https://www.vecernji.hr/vijesti/vijece-za-elektronicke-medije-zbog-bujice-privremeno-oduzima-koncesije-1285103
komentare o dileru i lajnama lepote ne uzimam zaozbiljno
komentare o dileru i lajnama lepote ne uzimam zaozbiljno
Guest- Guest
Re: zbogom slobodi govora? hoće li nas i ovaj put ušutkati kao 72.
sve ide u pravcu apsolutne kontrole medija.
ujedno ce biti zabranjeno bilo sto reci protiv Mainstream medija i politike koju vode takozvani "liberali".
propast demokracije, slobodnog izrazavanja i kontrola kretanja ce za koju godinu bit Standard u tkzv. civiliziranom svijetu.
ujedno ce biti zabranjeno bilo sto reci protiv Mainstream medija i politike koju vode takozvani "liberali".
propast demokracije, slobodnog izrazavanja i kontrola kretanja ce za koju godinu bit Standard u tkzv. civiliziranom svijetu.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
U komunizmu je to bio verbalni delikt, danas je to govor mržnje.
Podobro su zamahnuli, kraj balade nece biti nimalo lijep za gledat, ali zabavan svakako.
omni-
2014-04-12
Dakle srbi i sexualne manjine su dobili društvo, kozojebe...
htjeli ste HDZ i domoljube, dobili ste ih. HDZ nema alternativu jel da
AssadNaPodmornici wrote:htjeli ste HDZ i domoljube, dobili ste ih. HDZ nema alternativu jel da
darth_vader-
2014-04-17
Nije do HDZ-a..u tom vijeću sjede samo usrani liberali i ljevičari.AssadNaPodmornici wrote:htjeli ste HDZ i domoljube, dobili ste ih. HDZ nema alternativu jel da
Kurac boli HDZ za izbjeglice, njih zanimaju samo pare.
Pare zanimaju i mene,povr svega..Ipak prodati vlastitu drzavu-nikad..
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:htjeli ste HDZ i domoljube, dobili ste ih. HDZ nema alternativu jel da
Slijedeći put ako netko na tv_u kaže HDZ lopovi ili da je Plenki anemičan Don Anemio ili sl. govor mržnje , slijedi gašenje za vajka. Jer govor mržnje je neprihvatljiv i treba se boriti protiv njega.
catabbath-
2015-08-22
danni1 wrote:Nije do HDZ-a..u tom vijeću sjede samo usrani liberali i ljevičari.AssadNaPodmornici wrote:htjeli ste HDZ i domoljube, dobili ste ih. HDZ nema alternativu jel da
Kurac boli HDZ za izbjeglice, njih zanimaju samo pare.
Direktiva iz Bruxellesa.
catabbath-
2015-08-22
a sad je zbogom i bećarcu i slobodi pjevanja osim ako se pjeva protiv hrvatske:
https://net.hr/danas/crna-kronika/mala-moja-ti-u-plavoj-bluzi-valpovackom-becaru-policija-prilijepila-jos-jednu-prijavu-prijeti-mu-i-zatvor/
ženska nejač rekla je pjevaču: ti si svoje otpjevao
Umjesto održavanja glavne rasprave u Osijeku na Prekršajnom sudu, “slučaj Bećarac” je doživio novi obrat. Policijska uprava Belišće uz prijavu za kršenje Zakona o ravnopravnosti spolova, proširila je optužbu po kojoj Branimira Čolakovića (24) tereti i za vrijeđanje službene osobe, piše Glas Slavonije. Tako će valpovački bećar Branimir, koji je prvi u povijesti zaradio prekršajnu prijavu zbog pjevanja bećarca
“Mala moja ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi… što j’ u pjesmi to se pjevat smije, lud bi bio ko bi zamjerio”, a koji je otpjevao u folklornoj povorci Ljeta valpovačkog 28. lipnja, za pjevanje bećarca na teretu imati čak dva prekršaja, gdje mu za prvo prijeti novčana kazna do 5000 kuna, a za drugo – zatvorska kazna.
Da je zapalio hrvatsku zastavu nasred Rijeke lijepo bi mu aplaudirali.. neki budalasti bećar...
https://net.hr/danas/crna-kronika/mala-moja-ti-u-plavoj-bluzi-valpovackom-becaru-policija-prilijepila-jos-jednu-prijavu-prijeti-mu-i-zatvor/
ženska nejač rekla je pjevaču: ti si svoje otpjevao
Umjesto održavanja glavne rasprave u Osijeku na Prekršajnom sudu, “slučaj Bećarac” je doživio novi obrat. Policijska uprava Belišće uz prijavu za kršenje Zakona o ravnopravnosti spolova, proširila je optužbu po kojoj Branimira Čolakovića (24) tereti i za vrijeđanje službene osobe, piše Glas Slavonije. Tako će valpovački bećar Branimir, koji je prvi u povijesti zaradio prekršajnu prijavu zbog pjevanja bećarca
“Mala moja ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi… što j’ u pjesmi to se pjevat smije, lud bi bio ko bi zamjerio”, a koji je otpjevao u folklornoj povorci Ljeta valpovačkog 28. lipnja, za pjevanje bećarca na teretu imati čak dva prekršaja, gdje mu za prvo prijeti novčana kazna do 5000 kuna, a za drugo – zatvorska kazna.
Da je zapalio hrvatsku zastavu nasred Rijeke lijepo bi mu aplaudirali.. neki budalasti bećar...
Guest- Guest
..moja zena zito vezlaaa a jaa za njom veeezoooo...ja je stigo..noge digo,pa malo nateeeezooo,pa malooo natezooo....(singin..)
Guest- Guest
ahaha
koji kurac se bunite, imate demokraciju
jes da sad ne smijete pjevat protiv vlasti i becarce, al ko ga jebe , smijete pjevat ispod glasa koju ustasku (i to uskoro necete moci) al slobodno pjevate protiv partijem tite, srba (i protiv njih sve manje)
sto ste mislili da budete mogli sto hocete u demokraciji
koji kurac se bunite, imate demokraciju
jes da sad ne smijete pjevat protiv vlasti i becarce, al ko ga jebe , smijete pjevat ispod glasa koju ustasku (i to uskoro necete moci) al slobodno pjevate protiv partijem tite, srba (i protiv njih sve manje)
sto ste mislili da budete mogli sto hocete u demokraciji
» '' ODLUKA KOJA JE ZGROZILA KINU Hoće li im se ovaj potez obiti o glavu? ''
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
» '' ODLUKA KOJA JE ZGROZILA KINU Hoće li im se ovaj potez obiti o glavu? ''
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
Page 1 of 1