Filmski dnevnik forumaša
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
da i rodit će patuljka.Atlana wrote:Ispada da ce cersei zbilja biti tvrdi orah od nk...
A sto mislite? Je zbilja trudna?
2014-12-30
Samo da upozorim Nichea da stisne okice jer ce sigurno uslijediti barem jedan kraci osvrt na cetvrtu epizodu. :D
Guest- Guest
A šta misliš da moji pujankaski hahari već ne pišu cilu jutro o tome šta su gledali u ranim jutarnjim satima?violator wrote:Samo da upozorim Nichea da stisne okice jer ce sigurno uslijediti barem jedan kraci osvrt na cetvrtu epizodu. :D
Pa namjerno spoilaju drugima koji još nisu stigli pogledat hahah...
A ja ka Švica, totalno indiferentan, samo čekan LP sutra i preksutra...
:D
Guest- Guest
Meni je The Favourite brilijantno umjetnicko djelo,bolesno,da,ali samo zato jer kritizira bolesni drustveni vrh,kako onomad,tako to mozemo sve prenijeti i na danas...obijest,dosada i bolestan um u kombinaciji,well,pogledajte film....al s razumijevanjem!
Olivia briljira!
Olivia briljira!
Guest- Guest
What Happened to Monday (2017)
u buducnosti ...prenaseljenost zemlje ...ljudi su ograniceni na jedno djete ...i sta se desava ako dobijete sedam blizanki ...svaka nazvana po danu u tjednu ...da se lakse prati radnja ...8.5/10
https://www.imdb.com/title/tt1536537/
u buducnosti ...prenaseljenost zemlje ...ljudi su ograniceni na jedno djete ...i sta se desava ako dobijete sedam blizanki ...svaka nazvana po danu u tjednu ...da se lakse prati radnja ...8.5/10
https://www.imdb.com/title/tt1536537/
EstebanEnrique-
2014-04-16
Cetvrta epizoda GOT-a
Spoiler alert!!!!!
------------------------------
Epizoda u kojoj su brojna srca ostala slomljena.
Dany se vraca kuci. Napad Euronovih brodova. Brojni vojnici su poginuli, poginuo je i 1 zmaj.
Nekako sam ocekivala da ce se neka ovakva zasjeda dogoditi.
Dany ostaje potpuno slomljena. Izgubila je najblize osobe i svoje drugo "dijete".
U odajama jona snowa moli ga da nikome ne isprica od kuda zapravo potjece i kako su u rodu. U ovom trenu, nakon sto je izgubila gotovo cijelu vojsku, joraha, shvaca da nije jaka kao prije. Osjeca se agonija. Cak uz svu ljubav prema jonu, osjeca se i dasak mrznje.
Pretvara li se dany u svog oca?
Dany je ostala i bez missandei. Najblize prijateljice i jedne od rijetkih osoba kojoj u potpunosti vjeruje.
Doduse, ocekivala sam da ce mis umrijeti. U principu nagadala sam izmedu nje i gray-a, ali kada se dogodio potop brodova i kada je mis nestala, znala sam gdje je. :)
Jamie i brienne. :) dugo ocekivana scena. :)
Cersei gora nego ikada. Hladnija nego ikada. Opasnija nego ikada. Potpuno ravnodusna.
Pitanje: kuje li sansa neke mracnije planove protiv dany sada kada joj je jon otkrio sve tajne?
Scena od koje sam se sledila.
Spoiler alert!!!!!
Dany se vraca kuci. Napad Euronovih brodova. Brojni vojnici su poginuli, poginuo je i 1 zmaj.
Dany ostaje potpuno slomljena. Izgubila je najblize osobe i svoje drugo "dijete".
U odajama jona snowa moli ga da nikome ne isprica od kuda zapravo potjece i kako su u rodu. U ovom trenu, nakon sto je izgubila gotovo cijelu vojsku, joraha, shvaca da nije jaka kao prije. Osjeca se agonija. Cak uz svu ljubav prema jonu, osjeca se i dasak mrznje.
Dany je ostala i bez missandei. Najblize prijateljice i jedne od rijetkih osoba kojoj u potpunosti vjeruje.
Doduse, ocekivala sam da ce mis umrijeti. U principu nagadala sam izmedu nje i gray-a, ali kada se dogodio potop brodova i kada je mis nestala, znala sam gdje je. :)
Cersei gora nego ikada. Hladnija nego ikada. Opasnija nego ikada. Potpuno ravnodusna.
Pitanje: kuje li sansa neke mracnije planove protiv dany sada kada joj je jon otkrio sve tajne?
Guest- Guest
How many Germans does it take to change a light bulb? – One. We are very efficient and this is not a joke.
Guest- Guest
Moxy wrote:How many Germans does it take to change a light bulb? – One. We are very efficient and this is not a joke.
Guest- Guest
nisam jos odgledao GOT...tako da izbjegavam vase spojlere...ima vec par prikupljenih epizoda...cekam veliko finale ...i sve odgledati u komadu
EstebanEnrique-
2014-04-16
JimmieJohnsoon wrote:nisam jos odgledao GOT...tako da izbjegavam vase spojlere...ima vec par prikupljenih epizoda...cekam veliko finale ...i sve odgledati u komadu
Zanimljivije mi je pratiti iz tjedna u tjedan. Nisam lisena tudjih reakcija, zabavnih memova, zajednickog druzenja.
Guest- Guest
Atlana wrote:Cetvrta epizoda GOT-a
Spoiler alert!!!!!
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/bml3f8/actual_real_cut_scene_of_qyburn_ending_the_season/
: ))
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa