Filmski dnevnik forumaša
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Pogleda san sve, savršena je serija...
<3
Već nakon uvodnih minuta prve epizode me intuicija vukla da će ovo bit slučaj ala mala Maddie u Portugalu...
I nije me prevarila intuicija...
;)
<3
Već nakon uvodnih minuta prve epizode me intuicija vukla da će ovo bit slučaj ala mala Maddie u Portugalu...
I nije me prevarila intuicija...
;)
Guest- Guest
Znaci pogledao si ono sto jos nisam dospjela vidjeti. Manijak! :) Usput, nadala sam se da ce biti mrvicu vise nadrealnih elemenata, iako mi je zgodno sto uranjamo u njegov um i promatramo dogadjaje, odnosno njegova sjecanja na njih - Haysov osjecaj da ga netko promatra dok istovremeno "stariji" Hays otvara vrata svoje sobe i "vidi" mladjeg Haysa u njoj.
Guest- Guest
Samo cu ovo ostaviti Jimmiju.. :)
(Nadam se da ce finalna sezona biti bolja od prethodne koja je bila poprilicno losa, zapravo najgora dosad, prepuna nedosljednih rjesenja i fan writinga.).
(Nadam se da ce finalna sezona biti bolja od prethodne koja je bila poprilicno losa, zapravo najgora dosad, prepuna nedosljednih rjesenja i fan writinga.).
Guest- Guest
violator wrote:
Radujem se. :)
skinuo preko torrenta još prije 3 tjedna i pogledao, lol
Guest- Guest
Je, je, ima dobrih kadrova kad uranjati iz 80.-e u 2015.-u...violator wrote:Znaci pogledao si ono sto jos nisam dospjela vidjeti. Manijak! :) Usput, nadala sam se da ce biti mrvicu vise nadrealnih elemenata, iako mi je zgodno sto uranjamo u njegov um i promatramo dogadjaje, odnosno njegova sjecanja na njih - Haysov osjecaj da ga netko promatra dok istovremeno "stariji" Hays otvara vrata svoje sobe i "vidi" mladjeg Haysa u njoj.
Ka kad se voze u autu, pa kamera klizi sa sofersajbe man bočno staklo...
Vrh!
Ma mora san pogledat haha...
Ja ne znam kako si se ti zaustavila da ne pogledaš sve!
:D
Guest- Guest
agent of oblivion wrote:violator wrote:
Okay, now you're just showing off.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Je, je, ima dobrih kadrova kad uranjati iz 80.-e u 2015.-u...violator wrote:Znaci pogledao si ono sto jos nisam dospjela vidjeti. Manijak! :) Usput, nadala sam se da ce biti mrvicu vise nadrealnih elemenata, iako mi je zgodno sto uranjamo u njegov um i promatramo dogadjaje, odnosno njegova sjecanja na njih - Haysov osjecaj da ga netko promatra dok istovremeno "stariji" Hays otvara vrata svoje sobe i "vidi" mladjeg Haysa u njoj.
Vrh!
A ja ti dosta toga radim polako. Uzmem si vremena za potpuni dozivljaj. :) Obicno brzam s onim sto mi se ne svidja. :D
Kad obavim ono sto moram, uzmem si ono sto volim, kao nekakvo samonagradjivanje za ulozeni trud. Ne bi valjalo da sam sve odjednom slistila. :)
Guest- Guest
Gledala Nestale.
Film budi emocije, sto je danas rijetko.
Preporuke.
Preporuke.
violator wrote:agent of oblivion wrote:violator wrote:
već godinu dana sumanuto bezveze upisujem u pirate bay tražilicu jer je u nekoj sprdačini od zemlje bila pretpremijera još prošle godine pa se nadao bar screeneru, ali na kraju dobio blueray rip
link za bespomoćne ako zatreba :D
https://rarbgmirror.org/torrent/976qsah
Guest- Guest
Ja san nestrpljivi ovan: ocu sve i to odma!violator wrote:fridrih_niche wrote:Je, je, ima dobrih kadrova kad uranjati iz 80.-e u 2015.-u...violator wrote:Znaci pogledao si ono sto jos nisam dospjela vidjeti. Manijak! :) Usput, nadala sam se da ce biti mrvicu vise nadrealnih elemenata, iako mi je zgodno sto uranjamo u njegov um i promatramo dogadjaje, odnosno njegova sjecanja na njih - Haysov osjecaj da ga netko promatra dok istovremeno "stariji" Hays otvara vrata svoje sobe i "vidi" mladjeg Haysa u njoj.
Vrh!
A ja ti dosta toga radim polako. Uzmem si vremena za potpuni dozivljaj. :) Obicno brzam s onim sto mi se ne svidja. :D
Kad obavim ono sto moram, uzmem si ono sto volim, kao nekakvo samonagradjivanje za ulozeni trud. Ne bi valjalo da sam sve odjednom slistila. :)
:^O
To mi je nagrađivanje samog sebe haha...
(Prošli post mi je autocorrect masakrira)
Guest- Guest
Vrhunski je TD...
Al ništa manje nisan ni ocekiva...
Sad moran nabavit treću sezonu Farga...
;)
Al ništa manje nisan ni ocekiva...
Sad moran nabavit treću sezonu Farga...
;)
Guest- Guest
violator wrote:Samo cu ovo ostaviti Jimmiju.. :)
mozda pobjede bad boys ...imaju ice dragon.
EstebanEnrique-
2014-04-16
...sto me podsjeti da sam danas odgledao dva odlicna filma
https://www.imdb.com/title/tt0112442/?ref_=nm_flmg_act_60
https://www.imdb.com/title/tt0172156/?ref_=nm_flmg_act_32
https://www.imdb.com/title/tt0112442/?ref_=nm_flmg_act_60
https://www.imdb.com/title/tt0172156/?ref_=nm_flmg_act_32
EstebanEnrique-
2014-04-16
agent of oblivion wrote:violator wrote:agent of oblivion wrote:violator wrote:
već godinu dana sumanuto bezveze upisujem u pirate bay tražilicu jer je u nekoj sprdačini od zemlje bila pretpremijera još prošle godine pa se nadao bar screeneru, ali na kraju dobio blueray rip
link za bespomoćne ako zatreba :D
https://rarbgmirror.org/torrent/976qsah
Hvala! Pa mozes li napisati koju o filmu? Je li ispunio ocekivanja? :)
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Gledala Nestale.
Preporuke.
Meni su otkrili o cemu je rijec. :( Ali sjecam se tog slucaja kad sam proucavala svjetionike. Obicno se spominju i kojekakve misterije vezane uz neke od njih. :) Bio je spomenut njihov nestanak, iako ne i uzrok.
P.S. jesi li gledala Veronikin dvostruki zivot? :) Iz devedesetih je. Sarmantan. :)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ja san nestrpljivi ovan: ocu sve i to odma!violator wrote:fridrih_niche wrote:Je, je, ima dobrih kadrova kad uranjati iz 80.-e u 2015.-u...violator wrote:Znaci pogledao si ono sto jos nisam dospjela vidjeti. Manijak! :) Usput, nadala sam se da ce biti mrvicu vise nadrealnih elemenata, iako mi je zgodno sto uranjamo u njegov um i promatramo dogadjaje, odnosno njegova sjecanja na njih - Haysov osjecaj da ga netko promatra dok istovremeno "stariji" Hays otvara vrata svoje sobe i "vidi" mladjeg Haysa u njoj.
Vrh!
:^O
To mi je nagrađivanje samog sebe haha...
(Prošli post mi je autocorrect masakrira)
Mrzim autocorrect.
Gle! :)
https://pcchip.hr/helpdesk/kako-omoguciti-ili-onemoguciti-provjeru-pravopisa-na-pametnim-telefonima/
P. S. danas nastavljam s posljednjom epizodom. Nakon nje, odmorit cu se od serija do Darka i GoT-a... Da, imam jos i Vikinge ns HRT-u, ali bas mi je losa ova posljednja sezona.
Guest- Guest
JimmieJohnsoon wrote:violator wrote:Samo cu ovo ostaviti Jimmiju.. :)
mozda pobjede bad boys ...imaju ice dragon.
A mozda ti bad boysi nisu takvi sadisti kakvima se cine. :)
U knjigama su vise nalik na "snjezne vilenjake". Lijepi su, imaju vlastiti jezik, kulturu, itd. Treba se zapitati sto, zapravo, zele Bijeli hodaci. I ima li Stark obitelj kakvih mracnih tajni? :)
Guest- Guest
Man In The High Castle
skeptik sam prema serijama/filmovima koji nastaju na temelju knjige.
no svidjela mi se serija.
skeptik sam prema serijama/filmovima koji nastaju na temelju knjige.
no svidjela mi se serija.
veber-
2014-12-30
Shot Caller
kvalitetna i koncentrirana priča s dobrom poukom, moraš plivati najbolje što možeš u vodi tj okolnostima koje su ti date-
il jesi il nis'
Posljedni Srbin, haha..dobar!:-D
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša